1-1 Hell Yeah Traject

Coaching voor de creatieveling die ECHT nu gewoon wilt rocken met dat vette bedrijf!

meer geld verdienen als creatieveling
persoonlijke coaching
plan een kennismaking

Ik trek je uit de modder en geef je die schop die je nodig hebt.

Om jouw bedrijf te rocken.

Jouw eigenwijze bedrijf. Succesvol. Creatief en vol passie.

Jajaja, je bent best lekker bezig. Maar je bent hier niet voor niks he.
Je wilt meer. En je merkt dat je gewoon wat struggelt. Welke keuze moet je maken? Hoe kap je met al die gekke kronkels en ga je gewoon lekker geld verdienen met hetgeen waarvan jij gaat stuiteren?

In dit traject gaan we 6 maanden lang  1-1 aan de slag. Zo zit jij beter in je vel, sta je 100% achter jouw product of dienst en de bijbehorende prijzen. Ik leer je geen marketingtrucjes maar wel hoe jij kan gaan verkopen op jouw manier. We zorgen ervoor dat jij een supersterk bedrijf neer zet waar je gewoon echt lekker geld mee verdient met hetgeen doen wat jij het allerliefste doet.

Wie ben jij nou, wat is jouw X-factor waarmee jij en hoe kan je lekker simpel onderne,en

Wat voorbeelden uit eerdere trajecten waaraan we hebben gewerkt:

$

Structuur in je bedrijf

$

Strategie voor jouw bedrijf

$

Omgooien van bedrijf incl. aanbod, doelgroep en content

$

Ontwikkelen nieuw aanbod

$

Zelfbeeld, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen

$

Discipline, motivatie en enthousiasme

$

Personal branding en tone of voice

Hell Yeah. Ik wil dat f*cking vette creatieve bedrijf bouwen

Je krijgt van mij:
-Een 1-1 livedag waarin we direct een supersterk plan maken voor je bedrijf

 

-Tussentijds app support zodat ik je even uit je bubbel kan trekken, je een schop onder je kont kan geven of je successen kan vieren.

-Emailsupport waarin ik je feedback geef op bijvoorbeeld teksten, website of je weggever.

-6 calls via zoom waarin we zorgen dat jij je stappen maakt en tussentijds bijstuurt om je groei echt te krijgen

-toegang tot de creatieve drijfveer, een community waar je wekelijks sessies krijgt.

 

Wie is jouw coach?!

 

Dat ben ik, Suzanne Boers. Creatief, multipassionate, ambitieus, moeder, netwerker, coach voor de creatieve ondernemer en nog veel meer haha

Mijn eigenwijsheid is ook de eigenschap die me kenmerkt. Ik wil dat jij die kant ook laat zien en niet op gaat in die beige massa van andere ondernemers. JIJ bent uniek.

Met mijn eigen achtergrond met 2 bedrijven, een maatschappelijk werk en NLP opleiding weet ik de perfecte ingrediënten van Mindset en Strategie te combineren om jouw bedrijf te laten sprankelen.

Ik weet hoe het is om 1001 ideeën te hebben, niet weten waar je moet beginnen of waar je eindigt en heb zelf een onwijs creatief brein. Maar tegelijkertijd maak ik de vertaalslag voor je, hoe dit wel voor jou kan werken zonder dat ik jou mijn trucjes aanleer maar echt op jouw eigen unieke en praktische wijze. Met vooral veel plezier, niet te moeilijk denken en lekker genieten van het spel dat ondernemerschap heet. En PS. ik geef je een strategie waarmee je wint.

Ik confronteer je, ben je cheerleader, je tweede brein, werk plannen strategisch en praktisch met je uit en ga er volledig voor om met jou van jouw creatieve bedrijf een f*cking vet bedrijf te maken, op jouw eigen wijze. Doe je mee? 

 

Ik heb bij Suzanne Boers een live-dag geboekt omdat ik een nieuw aanbod in mijn bedrijf wilde lanceren. Aan het einde van de dag had ik duidelijk hoe ik mijn lancering wilde aanpakken, welke stappen en als extraatje ruimte voor mijn eigen gevoel (ook de beren). Suzannes kracht was dat alles gezegd mocht worden maar zij steeds weer het gesprek leidde naar de kern van de zaak. Zowel praktisch als het mentale stukje wordt aangepakt bij haar. Suzanne is daadkrachtig en liefdevol, met zowel kennis als ervaring. En net zo creatief en out of the box als een creatieveling nodig heeft als coach!

Rozemarijn van der Zee

Creatief ondernemer, StoryArtPaper

Afgelopen jaar heb ik het 1-1 traject gedaan bij Suzan. Dit heeft me veel gebracht. Ik ben bewuster van wat ik wil met mijn onderneming, welke richting en welke klant. Daarnaast is Suzan een fijn persoon om mee te sparren, erg betrokken en op zijn tijd prikkelende vragen stellen. Ik zou iedereen een Suzan aanraden om op een ontspannen en prettige manier meer uit je onderneming te kunnen halen.

Janneke Lekkerkerker

Grafisch designer, www.madamegiraffe.nl