Tekentafelsessie

Hoppa, in 1 dag alles goed neerzetten en gelijk doorpakken

Alle bullsh*t van tafel vegen en JOUW plan uitwerken
Tekentafelsessie
Je rommelt wat aan, het ondernemerschap is op je pad gekomen maarja om nou te zeggen dat het lekker gaat…
Je hebt behoefte aan een meer constante klantenstroom, jezelf salaris uitkeren, overzicht in je onderneming, die stemmetjes in je hoofd te baas zijn…
Herkenbaar? Laten we eens samen een dag zitten om even alles goed neer te zetten. Zodat jij met rust, focus en succes verder kan.

Wat gaan we dan doen?
-We gooien alles op tafel, je mindset, je aanbod, je marketing. Dit bouwen we logisch en eigen-wijs op. Wat werkt voor jou?
Waar wordt jij megablij van?
-Mijn hoofd ratelt er voor jou ideeën uit, hoe kan jij je onderscheiden, wat is sterk in je content, welke unieke X-factor heb jij?

Wat kan ik verwachten?

Kennismaking + intake

Je krijgt al wat vragen om even over na te denken

Uitgebreide livedag

Hoe lekker zou het zijn als je na 1 dag de deur uit loopt en weet wat je moet doen? Oh! Dat krijg je ook! We maken een plan voor je onderneming nadat we hebben gebouwd aan een stuk mindset, gaan we kijken hoe we het praktisch en op een manier die jou als een jas past kunnen gaan inzetten. (ik geef de voorkeur aan live-fysiek, maar evt. kunnen we dit digitaal plannen) 

Een maand coaching & stok achter de deur

Het plan implementeren en dat is vaak het lastigste. Kom je vol enthousiasme buiten en dan toch loopt iets anders, twijfel je of wat dan ook. No worries, je krijgt mijn nummer en mag mij nog een maand na de livedag appen en ik antwoord je zo snel mogelijk. Wil je dat ik je site , nieuwsbrief of wat anders nalees en van feedback voorzie? Dat kan ook!

Prachtige groei!

Hier gaat het om! De groei die je wilt doormaken, zowel persoonlijk als businesswise. Want als jij zelf gelooft in jouw onderneming kan je dit gaan uitstralen en dan ook verkopen. We zorgen voor een sterk fundament, focus & fun.

“De livedag met Suzanne is tot in de puntjes geregeld, maar zonder een strak schema of onderwerpen. Ik heb vooraf een vragenlijst ingevuld en nav mijn eigen behoeftes en vragen trekt Suzanne haar koffer open en haalt daar uit wat op dat moment nodig is. Niet letterlijk, maar wel qua oefeningen en coachtechnieken.

Ik voelde me super op mijn gemak bij Suzanne. Ze begrijpt creatieve chaoten maar al te goed.

Uiteindelijk aan het einde van de middag had ik zoveel meer helderheid over mijn doorstart van mijn bedrijf en mijn aanbod. Ik reed met een dikke smile de 2,5 uur weer naar huis.”

Ilja van de Ven

Grafisch ontwerper, Buro Ilja

Ik heb bij Suzanne Boers een live-dag geboekt omdat ik een nieuw aanbod in mijn bedrijf wilde lanceren. Aan het einde van de dag had ik duidelijk hoe ik mijn lancering wilde aanpakken, welke stappen en als extraatje ruimte voor mijn eigen gevoel (ook de beren). Suzannes kracht was dat alles gezegd mocht worden maar zij steeds weer het gesprek leidde naar de kern van de zaak. Zowel praktisch als het mentale stukje wordt aangepakt bij haar. Suzanne is daadkrachtig en liefdevol, met zowel kennis als ervaring. En net zo creatief en out of the box als een creatieveling nodig heeft als coach!

Rozemarijn van der Zee

Kunstenaar, Story Art Paper

Suzanne ken ik al een tijdje en heeft een bedrijfs in businesscoaching. Ik wil echt leren, het is een beetje mijn laatste kans. Na een geweldige dag ging ik opgeladen naar huis. Langzaam begint alles wat ik heb geleerd wel op zijn plaats te vallen, mijn scheepje vaart weer! “

Marrigje Barnard

Creatieve Duizendpoot, Wadcreatief

Wat betekent zo’n maand coaching nou?

Ik ken het gevoel heel goed. Je wilt nu gewoon écht stappen maken. Concreet, direct en praktisch aan de slag.
Waarschijnlijk rommel je al even wat aan, heb je al iets geprobeerd en verschillende gratis podcasts of e-books verslonden. Maar dat bedrijf waar jij zo van droomt? Dat is er nog niet helemaal. Je krijgt er geen vat op… en na een maand samenwerken heb je dat wel!

 

Ik denk dat ik het nog even zelf probeer....

Dat is goed, je kan nog even aanrommelen. Misschien dat je dan over een maand of een half jaar erachter komt dat je nog niet bent waar je wilt zijn. Dan mag je alsnog instappen 😉

Ik wil liever wat meer als 1 dag

Dat kan zeker, vaak haal je daar nóg meer uit doordat je echt volledige aandacht krijgt en we ook makkelijk kunnen aanpassen op jouw groei en ontwikkeling. Kijk dan even bij www.suzanneboers.nl/coaching

Ik ben nog niet goed genoeg om geld te vragen

Als je dat vaak genoeg tegen jezelf zegt is dit inderdaad je realiteit. En tuurlijk, je moet groeien. Ik ben als fotograaf ook begonnen met veeeeel gratis fotoreportages en vanaf daar gaan groeien. Maar belangrijk is, dat ik het voor mijzelf kon verantwoorden.

Kan ik in termijnen betalen?

Jazeker, je mag betalen in termijnen.

Is er een subsidie mogelijk?

Ja, in bepaalde gevallen wel. Dit is bijvoorbeeld via het Werktuig PPO. Er is ook een STAP budget en soms kan je nog andere subsidies of tegemoetkomingen aanvragen. Ik kan hierover meedenken maar niks garanderen.

Mijn werkwijze

Mijn naam is Suzanne en ik noem mijzelf je cheerleader en spring in het veld. In mijn enthousiasme kan ik ervoor zorgen dat jij nu de juiste stappen gaat zetten om te groeien. Dit doe ik niet door enkel mooie praatjes, maar juist door het visueel en concreet te maken.

Door mijn achtergrond als maatschappelijk werker én zelf als creatieveling kan ik je als geen ander helpen om zelfverzekerd te gaan ondernemen in je creatieve business. Zodat kan jij met plezier en succes gaan ondernemen.

Ik kijk graag naar je persoonlijkheid, bedrijf en dan gaan we samen kijken wat jij doet, hoe jij kan groeien en op welke manier dit voor jou kan. Het is geen one-size-fits all. 

Een livedag wordt afhankelijk van onze agenda’s op een doordeweeksedag gepland.

In principe is dit live-fysiek in Ridderkerk, maar mocht dit te ver reizen zijn dan kunnen we het digitaal doen.

Wat kost dat?

Het is mogelijk om in termijnen te betalen en aanspraak te maken op een subisidie van 1/3. De prijs is excl. btw.

 €997

Wat zat er ook alweer bij?

Een livedag van 5 uur incl lunch en benodigde materialen. We gaan aan de slag op een visuele manier met jouw doelen. Dit kan een stuk mindset, planning en structuur, bedrijfsplan of strategie bevatten. Van te voren ontvang je een vragenformulier zodat we hieraan kunnen werken. Na deze dag voel jij je zelfverzekerder en weet je exact wat je volgende stappen zijn. Daarna krijg je nog een maand persoonlijke begeleiding via whatsapp en de mail en krijg je een kwartaal toegang tot mijn community, de creatieve Drijfveer.

 

Nog vragen of gelijk instappen?