1-1 Halfjaar traject

Ondernemerscoach voor creatieve & multipassionate ondernemers

Zes maanden coachingstraject met persoonlijke begeleiding

Vol vertrouwen ondernemen

Geen stress maar succes?
Ik leer je geen marketingtrucjes, maar wel hoe jij kan ondernemen op een manier die 100% bij jou past. Daarnaast werken we aan je persoonlijke ontwikkeling waardoor op beide vlakken jij gaat groeien.

Persoonlijke coaching

Het 1 op 1 traject is zoals het eigenlijk al zegt… 1 op 1. Enorm persoonlijk! Ik geloof niet in een one-size fits all. Meekijken naar wat werkt voor JOU. Voor jou als persoon én jouw onderneming!

w

Plan een kennismaking

Voorafgaand hebben we een kennismaking. Ik weet dat een coachingstraject pas kan slagen als er een klik is. Dit kennismakingsgesprek is gratis. Dit kan natuurlijk ook als je nog vragen hebt.

 

Ik help jou om zelfverzekerd te ondernemen als creatieveling

Ben jij ook klaar met aanrommelen en klaar voor je volgende stap?

JA! Je wilt nu echt vol vertrouwen kunnen ondernemen. Ik snap dat het soms spannend is, ik snap dat het moeilijk is en ik snap dat je gewoon niet weet wat je moet doen en hoe. Maar, als jij zegt, ik wil nu ECHT verder komen. Dan is het 6 maanden traject geschikt voor jou!

Ongeveer 6 maanden lang gaan we 1-1 aan de slag. Zo zit jij beter in je vel, sta je 100% achter jouw product of dienst en de bijbehorende prijzen. Ik leer je geen marketingtrucjes maar wel hoe jij kan gaan verkopen op jouw manier.

Wat voorbeelden uit eerdere trajecten waaraan we hebben gewerkt:

 • Structuur in je bedrijf
 • Strategie voor jouw bedrijf
 • Balans privé en werk
 • Prijsbepaling en opzet pakketten / diensten
 • Zelfbeeld, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen
 • Discipline, motivatie en enthousiasme
 • Personal branding en tone of voice 

Wanneer is dit echt wat voor mij?

Je bent tot hier gekomen  op mijn site, en waarschijnlijk heb je een stemmetje in je hoofd die zegt: ” Yes, ik wil groeien!” Je weet dat je niet zit te wachten op standaard marketingtrucjes, dat je het niet te zweverig wilt en dat je gewoon wilt gaan knallen. Jij voelt je goed en je bedrijf, die gaat goed!

Je hoofd is een grote flipperkast

Je hebt 1001 ideeën, misschien nog wel meer. Je wilt vanalles maar hoe pak je dit nou strategisch aan. Moet je nou echt 1 ding kiezen? Maar je vindt zoveel leuk.

Er staan nog veel beren op de weg

Je wilt wel maar wat vinden anderen er nou van als je dit op instagram plaatst? Wie zit er op mij te wachten? En hoe begin ik nou met geld verdienen?

Je hebt wel wat klanten

Maar deze zijn meer toeval dan wijsheid. Wat ben je eigenlijk aan het doen en hoe ga je ervoor zorgen dat je nu eindelijk echt geld gaat verdienen? Oei, ja je vindt het leuk maar uiteindelijk is het toch wat meer als enkel een hobby

Je houdt niet van verkopen

En allerlei strakke marketingplannen. Je wilt werken vanuit een natuurlijke flow, zonder dat het opdringerig wordt. Dan haak je zelf namelijk ook af. Zo wil je niet werken, maar HOE wel? 

Wat kan ik verwachten?

 

Intake

Voorbereidend op ons eerste gesprek geef ik je een vragenlijst. Deze gebruiken we ter voorbereiding en in het eerste gesprek maken we aan de hand hiervan direct een plan.

Livedag

Dit is were the magic happens. In een livedag gaan we gelijk de stappen maken. Volledige aandacht, afgestemd op jouw wensen en behoeften. Je gaat zelfverzekerd, gemotiveerd en met een concreet plan de deur uit

5 individuele coachingscalls

In dit traject geef ik je niet alleen je opdrachten maar ook zeker je cheerleading en motivatie. Daarom hebben we 5 indivuele coachingscalls waarin we werken aan jouw plan.

Tussentijdse feedback

Ik geef je mijn zakelijke nummer waarop je mij appjes mag sturen met korte vragen. Als je een opdracht of uitgebreide vraag hebt dan kan je dit mailen en we gebruiken een gedeeld map.

Prachtige groei!

Hier gaat het om! De groei die je wilt doormaken, zowel persoonlijk als businesswise. Want als jij zelf gelooft in jouw onderneming kan je dit gaan uitstralen en dan ook verkopen. We zorgen voor een sterk fundament, focus & fun.

Rust in je hoofd

Je hebt nog steeds je ideeën en creatieve brein, maar je hebt ook rust. Rust in je hoofd. Vanuit daar kan je lekker gaan ondernemen. Je weet welke plannen je nu uitvoert en welke in de toekomsttuin staan

Beren langs de kant

Helaas kan ik ze niet écht voor je weg halen, maar we kunnen er wel zorgen dat ze niet meer in de weg staan en jij in volle vaart vooruit kan om je doelen te bereiken.

Een sterk plan

Maar wel dat bij je past. Niet zomaar een die ik uit mijn mouw schud. Het is geen one size fits al. En ik duw je niet in hokjes. Maar ik geef je wel de handvaten dat jij kan ondernemen, vanuit flow, maar een strategische flow.

Vertrouwen

Op jezelf en je onderneming. Dat je echt wel goed genoeg bent. Dat je soms net iets meer schijt aan de ander mag hebben. Dat je de stap durft te maken die je al zo lang uitstelt.

Verkopen op jouw manier

Nope, je hoeft niet de opdringerige energieverkoper te worden (hoewel die er tegenwoordig weinig zijn 😉 ) maar je mag jezelf zijn. Als je aanbod en prijzen matchen wordt dit makkelijker, maar ik neem je stap voor stap mee en help bij blokkades hierop

Reviews

“De livedag met Suzanne is tot in de puntjes geregeld, maar zonder een strak schema of onderwerpen. Ik heb vooraf een vragenlijst ingevuld en nav mijn eigen behoeftes en vragen trekt Suzanne haar koffer open en haalt daar uit wat op dat moment nodig is. Niet letterlijk, maar wel qua oefeningen en coachtechnieken.
Ik voelde me super op mijn gemak bij Suzanne. Ze begrijpt creatieve chaoten maar al te goed.
Uiteindelijk aan het einde van de middag had ik zoveel meer helderheid over mijn doorstart van mijn bedrijf en mijn aanbod. Ik reed met een dikke smile de 2,5 uur weer naar huis.”
Ilja van de Ven

Grafisch designer, Buro Ilja

Ik wil mijn eigen fotografie bedrijf graag laten groeien, maar hoe pak je dat aan tussen alle goede fotografen die er al zijn? Toen ik het coaching traject van Suzanne voorbij zag komen, heb ik mijzelf hiervoor aangemeld en zij heeft mij in drie sessies mij verder op weg geholpen.

Sinds kort ben ik minder gaan werken in loondienst, zodat ik meer tijd kan tijd besteden aan mijn eigen onderneming. Ik wil graag groeien, maar hoe pak je dat aan? Samen met Suzanne ben ik gaan kijken naar wat ik kan verbeteren. Ze heeft mijn website doorgenomen en goede tips gegeven, we hebben de doelgroep analyse gedaan en gekeken naar mijn prijsbepaling. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik zelfverzekerder achter mijn keuzes sta. Ook heb ik goede tips gekregen voor mijn boekhouding.

Wat ik fijn vond aan het traject met Suzanne is dat ze zelf ook fotograaf is. Hierdoor wist ze goed waarover ik het heb en kon ze mij ook op dit gebied goede tips geven. Ik denk dat voor andere startende fotografen een coaching traject bij Suzanne erg zinvol is. Ik beveel Suzanne daarom zeker aan!

Desi Fotografie

Fotograaf, Desi fotografie

Mijn werkwijze

Mijn naam is Suzanne en ik noem mijzelf je cheerleader en spring in het veld. In mijn enthousiasme kan ik ervoor zorgen dat jij nu de juiste stappen gaat zetten om te groeien. Dit doe ik niet door enkel mooie praatjes, maar juist door het visueel en concreet te maken.

Door mijn achtergrond als maatschappelijk werker én zelf als creatieveling kan ik je als geen ander helpen om zelfverzekerd te gaan ondernemen in je creatieve business. Zodat kan jij met plezier en succes gaan ondernemen.

Ik kijk graag naar je persoonlijkheid, bedrijf en dan gaan we samen kijken wat jij doet, hoe jij kan groeien en op welke manier dit voor jou kan. Het is geen one-size-fits all. 

Ik wil alleen marketing leren

Dan kan je beter op zoek naar een marketingcoach. Ik neem een stukje marketing mee, maar kijk vooral hoe jij kan gaan verkopen op een manier die bij jou past. De “trucjes” kan je aanleren, maar jezelf leren kennen en wat bij jou past dat is wat ik bied.

Ik ben nog niet goed genoeg om geld te vragen

Als je dat vaak genoeg tegen jezelf zegt is dit inderdaad je realiteit. En tuurlijk, je moet groeien. Ik ben als fotograaf ook begonnen met veeeeel gratis fotoreportages en vanaf daar gaan groeien. Maar belangrijk is, dat ik het voor mijzelf kon verantwoorden.

Kan ik in termijnen betalen?

Jazeker, je mag betalen in termijnen.

Ik denk dat ik het nog even zelf probeer....

Dat is goed, je kan nog even aanrommelen. Misschien dat je dan over een maand of een half jaar erachter komt dat je nog niet bent waar je wilt zijn. Dan mag je alsnog instappen 😉

Is er een subsidie mogelijk?

Ja, in bepaalde gevallen wel. Dit is bijvoorbeeld via het Werktuig PPO. Er is ook een STAP budget en soms kan je nog andere subsidies of tegemoetkomingen aanvragen. Ik kan hierover meedenken maar niks garanderen.

Nieuwsgierig naar de investering?

Het is mogelijk om in termijnen te betalen .De prijs is excl. btw.

Wat zat er ook alweer bij?

Deze coaching is volledig 1-1 waardoor deze ook echt helemaal afgestemd is op jouw proces, (on)zekerheden en doelen. Op een rij:

 • Intake twv €97,-
 • Livedag twv €647,-
 • 5x 1 uur 1-1 coaching via Teams twv. €750 
 • Gedurdende het hele traject onbeperkte ondersteuning via whatsapp en mail, feedback op je stukken, website, een stok achter de deur, portfolioreview etc. twv  €300,-
 • Verrassing 🙂

 

 

 

 • Uit te breiden met bijv. kwaliteitensessie voor 149 of een beelbankfotoreportage voor €449

 

 

Nog vragen of gelijk instappen?