Affiliatepartner worden van Suzanne Boers

In 5 stappen je aanmelden

Yes, je bent hier omdat je klant bent (geweest) of partner wil worden, in de vorm van affiliate.
En mocht je denken, wat is affiliate nou? In het kort, jij helpt mij aan meer klanten en naast dat ik je eeuwig dankbaar ben, kan je daar zelf ook nog wat aan verdienen.

Hoe werkt dit?

Je meldt je aan met het stappenplan hieronder om een account te creeëren. Vanaf daar kan je persoonlijke linkjes maken voor een aantal trainingen uit mijn aanbod. Die kan jij delen op je social media en dan ontvang je standaard 10% bonus. 

Dus stel, iemand koopt via jou mijn training “De Creatieve Roadmap”, dat is mijn starterstraining voor 499,- dan ontvang jij 10% dus 49,10 excl. btw. Makkelijk verdient toch?
Maar, het geldt dus ook op mijn 1-1 traject. En daar, verdien je dus 249€ op… WHUUTT?! 

 

Hoe werkt het?

Meld je aan via deze link

Maak een account aan op deze link. 
Je komt dan bij Kennis.shop, dat is mijn betaalsysteem. Als je een account al hebt kan je daarmee inloggen. Anders maak je een gratis account aan, dit is niet voor het betaalsysteem, enkel voor de affiliate.

 

Je krijgt een mailtje

Via Kennis.shop krijg je een mailtje met “aanmelding voor het programma van Suzanne Boers” (soms komt deze in de spam).

Log in met je wachtwoord

Yes je bent er al bijna! Je klikt op “ga naar mijn afiiliate dashboard”. Dan kom je bij commissies. Hier komen straks jouw verwijzingen te staan. Ik moet hem zelf nog even handmatig goedkeuren want ik vind het wel fijn als je een beetje binding met mij hebt (en jij ook toch?)
Stuur gerust een berichtje als het t elang duurt.

Vul je uitbetaalgegevens in

Dat is nog even nodig zodat ik ook weet waarop ik je mag uitbetalen.

Yesss! Je kan je linkjes gaan delen!

Dat is nog even nodig zodat ik ook weet waarop ik je mag uitbetalen. Je ziet onder “links” de trainingen staan die je nu al kan gaan promoten. Dit worden er meer. maar dit zijn wat basistrainingen die doorlopen.


(wil iemand eerst een kennismaking met mij voor bijv. het 1-1 programma, laat diegene dan even jouw naam vermelden dan regelen we het onderling).

Dus zin om makkelijk geld te verdienen (en mij te helpen?)

$

Maak dan nu HIER een account aan

Heb je nog vragen? Stuur mij even een berichtje, het snelste is via instagram @suzanneboers.nl