Yeaaah! Dankjewel voor het aanvragen!

 

Als het goed is heb je een mail!

Check ook even je spam, heb je hem dan nog niet? Stuur mij even een prive berichtje.

 Ik hoop echt oprecht dat je hier wat aan hebt, deel het zeker even met mij of tag mij op bijvoorbeeld Instagram of LinkedIn. Daarmee help je mij, maar ook zeker anderen!

Wie ben ik

Mijn naam is Suzanne en ik noem mijzelf je cheerleader en spring in het veld. In mijn enthousiasme kan ik ervoor zorgen dat jij nu de juiste stappen gaat zetten om te groeien. Dit doe ik niet door enkel mooie praatjes, maar juist door het visueel en concreet te maken.

Door mijn achtergrond als maatschappelijk werker én zelf als creatieveling kan ik je als geen ander helpen om zelfverzekerd te gaan ondernemen in je creatieve business. Zodat kan jij met plezier en succes gaan ondernemen. Ik coach echt specifiek die creatieve en multipassionate ondernemer. 

Ik kijk graag naar je persoonlijkheid, bedrijf en dan gaan we samen kijken wat jij doet, hoe jij kan groeien en op welke manier dit voor jou kan. Het is geen one-size-fits all.

Doordat ik zelf ook het proces ben doorgegaan en een juiste achtergrond heb geloof ik dat dit sowieso een win-situatie is. 

Eigenlijk wil ik je nu aanraden om zo snel mogelijk naar je mail te gaan maar als je dat toch niet doet, lees dan hieronder even de coachingsmogelijkheden. 

Coaching mogelijkheden

Vier maanden 1 op 1 traject

Je bent al even op weg, maar nog lang niet waar je wilt zijn. Je hebt grote dromen, maar loopt als een kip zonder kop rond. Af en toe overvalt die twijfel je, wat ben je eigenlijk aan het doen?

Je kan het!

Maar het is nu tijd voor hulp, goed de lijnen uitzetten, focussen en volledig vertrouwen. 

Details

Het viermaandentraject is meer dan perfect voor jou. We starten met een 1-1 livedag. Deze dag werken we zowel aan je persoonlijke ontwikkeling en je zakelijke. In het traject gaan we verder op de basis zodat je het ook goed kan implementeren en eindelijk succes kan bereiken.

Livedag 1 op 1

Je dwarrelt wat rond en je hoofd is een flipperkast. Zo veel ideeën maar hoe ga je dat vorm geven?
En dan is daar ook nog dat stemmetje in je hoofd. Kan je dit wel? Wie zit er nou op jou te wachten.

De beer op de weg. Je komt er niet langs.
Herkenbaar? Dan is de livedag jouw meer dan perfecte keuze.

Details

De livedag wordt in Ridderkerk gehouden. Van te voren krijg je intakeformulier.

Brainstormsessie

Bijna! Je weet het wel maar ook weer niet. De twijfels slaan toe. Is dit wel een juiste keuze of welke stap moet je maken?
Hoe kan ik dit nou eigenlijk doen?

Een uurtje bellen met een expert die je een schop in de goede richting geeft.
Yes dat is waar de brainstormsessie voor is. Even een uurtje mijn brain, mijn hersenen gebruiken. Ik spui al mijn ideeën en inzichten en je bent gegarandeerd weer op weg!

Nog vragen of gelijk instappen?