Yeaaah! We gaan jouw ideeën een plekje geven zodat jij vol focus kan ondernemen.

Hij zit ook in je mailbox! Check ook even je spam, heb je hem dan nog niet? Stuur mij even een prive berichtje.

 Ik hoop echt oprecht dat je hier wat aan hebt, deel het zeker even met mij of tag mij op bijvoorbeeld Instagram of LinkedIn. Daarmee help je mij, maar ook zeker anderen!

Yesss aan de slag met je ideeën?
Bekijk hier mijn coachingaanbod!

Brainstormsessie

Welke keuze moet je maken? Is dit wel een goed plan? Wat is even een oplossing?

Gewoon even 1 of 2 uur sparren met een tweede brein, vol ideeën, tips en motivatie zodat jij weer aan de slag kan.

Starterstraining

Begin je net met je bedrijf en heb je geen idee hoe of wat met nouja ongeveer alles? In mijn Starterstraining loop je alles op je eigen tempo door en leg ik je alles uit. Van prijsbepaling tot social media, van doelgroepbepaling tot administratie. 

Hell Yeah Traject

Klaar met aanrommelen en onzekerheid. Jouw onderneming gaat knallen. Je bent er klaar voor om echt stappen te maken, persoonlijke groei te maken, moeilijke keuzes te doorstaan én eindelijk te gaan doen wat je het allerliefste wilt. Een winstgevende onderneming. This is the work.

Wie ben ik

Mijn naam is Suzanne en ik noem mijzelf je cheerleader en spring in het veld. In mijn enthousiasme kan ik ervoor zorgen dat jij nu de juiste stappen gaat zetten om te groeien. Dit doe ik niet door enkel mooie praatjes, maar juist door het visueel en concreet te maken.

Door mijn achtergrond als maatschappelijk werker én zelf als creatieveling kan ik je als geen ander helpen om zelfverzekerd te gaan ondernemen in je creatieve business. Zodat kan jij met plezier en succes gaan ondernemen. Ik coach echt specifiek die creatieve en multipassionate ondernemer. 

Ik kijk graag naar je persoonlijkheid, bedrijf en dan gaan we samen kijken wat jij doet, hoe jij kan groeien en op welke manier dit voor jou kan. Het is geen one-size-fits all.

Doordat ik zelf ook het proces ben doorgegaan en een juiste achtergrond heb geloof ik dat dit sowieso een win-situatie is. 

Eigenlijk wil ik je nu aanraden om zo snel mogelijk naar je mail te gaan maar als je dat toch niet doet, lees dan hieronder even de coachingsmogelijkheden. 

Nog vragen of gelijk instappen?