Brainstormsessie

Zullen we eens bellen?

Ik ben je redder in nood.

Ik zou gewoon zo graag even
Een uurtje in jouw hoofd kijken

Bijna! Je weet het wel maar ook weer niet. De twijfels slaan toe. Is dit wel een juiste keuze of welke stap moet je maken?
Hoe kan ik dit nou eigenlijk doen?

    • Ik heb gewoon zo’n vervelende klant
    • Ik weet niet welke prijs ik moet vragen
    • Mensen om mij heen geven mij dit advies, maar ik twijfel

Een uurtje bellen met een expert die je een schop in de goede richting geeft. Met een eigen fotografiebedrijf, coaching aan een heel scala aan creatievelingen en jarenlang maatschappelijk werker is geen vraag mij te gek.

  

Wat kan ik verwachten?

Kort vragen formulier

Voorbereidend op ons eerste gesprek geef ik je een vragenlijstje, dan weet ik al een beetje welke kant ik op mag gaan denken

60 minuten lang...

Mij en mijn brein. Ik ga me niet inhouden. Ik vertel welke kansen ik voor je zie, vraag ook naar jouw blokkades, geef je advies en een keiharde liefdevolle schop de goede kant op.

Strippenkaart

Geen behoefte aan een traject, maar wel af en toe sparren? Koop dan een strippenkaart voor 3 sessies. deze is 6 maanden geldig en kost 333 excl. btw.

Mijn werkwijze

Mijn naam is Suzanne en ik noem mijzelf je cheerleader en spring in het veld. In mijn enthousiasme kan ik ervoor zorgen dat jij nu de juiste stappen gaat zetten om te groeien. Dit doe ik niet door enkel mooie praatjes, maar juist door het visueel en concreet te maken.

Door mijn achtergrond als maatschappelijk werker én zelf als creatieveling kan ik je als geen ander helpen om zelfverzekerd te gaan ondernemen in je creatieve business. Zodat kan jij met plezier en succes gaan ondernemen.

Ik kijk graag naar je persoonlijkheid, bedrijf en dan gaan we samen kijken wat jij doet, hoe jij kan groeien en op welke manier dit voor jou kan. Het is geen one-size-fits all. 

Nog vragen?