1 op 1 Coaching met Suzanne

Zelfverzekerd ondernemen als creatieveling

Ondernemen op jouw voorwaarden.

w

Plan een kennismaking

Voorafgaand hebben we een kennismaking. Ik weet dat een coachingstraject pas kan slagen als er een klik is. Dit kennismakingsgesprek is gratis. Dit kan natuurlijk ook als je nog vragen hebt.

 

Vol vertrouwen ondernemen

Doen wat bij jou past, waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Ik leer je geen marketingtrucjes, maar wel hoe jij kan ondernemen op een manier die 100% bij jou past.

Groei voor je bedrijf

Na dit traject staat jouw bedrijf stevig, weet je welke kant je op gaat en hoe jij gefocust kan werken. Je hebt doelen, een strategie en kan vol vertrouwen verder.

Ik help jou om zelfverzekerd te ondernemen als creatieveling
Ben jij ook klaar met aanrommelen en klaar voor je volgende stap?

Ik snap dat het soms spannend is, ik snap dat het moeilijk is en ik snap dat je gewoon niet weet wat je moet doen en hoe. Maar, als jij zegt, ik wil nu ECHT verder komen. Dan is het 4 maanden traject geschikt voor jou! Ongeveer 4 maanden lang gaan we 1-1 aan de slag. Zo zit jij beter in je vel, sta je 100% achter jouw product of dienst en de bijbehorende prijzen. Ik leer je geen marketingtrucjes maar wel hoe jij kan gaan verkopen op jouw manier.

Wat voorbeelden uit eerdere trajecten waaraan we hebben gewerkt:
-Structuur in je bedrijf

-Strategie voor jouw bedrijf

-Balans privé en werk

-Prijsbepaling en opzet pakketten / diensten

-Zelfbeeld, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen

-Discipline, motivatie en enthousiasme

-Personal branding 

Wat kan ik verwachten?

Intake

Voorbereidend op ons eerste gesprek geef ik je een vragenlijst. Deze gebruiken we ter voorbereiding en in het eerste gesprek maken we aan de hand hiervan direct een plan.

Livedag

Dit is were the magic happens. In een livedag gaan we gelijk de stappen maken. Volledige aandacht, afgestemd op jouw wensen en behoeften. Je gaat zelfverzekerd, gemotiveerd en met een concreet plan de deur uit

4 individuele coachingscalls

In dit traject geef ik je niet alleen je opdrachten maar ook zeker je cheerleading en motivatie. Daarom hebben we 4 indivuele coachingscalls waarin we werken aan jouw plan.

Tussentijdse feedback

Ik geef je mijn zakelijke nummer waarop je mij appjes mag sturen met korte vragen. Als je een opdracht of uitgebreide vraag hebt dan kan je dit mailen en we gebruiken een gedeeld map.

Prachtige groei!

Hier gaat het om! De groei die je wilt doormaken, zowel persoonlijk als businesswise. Want als jij zelf gelooft in jouw onderneming kan je dit gaan uitstralen en dan ook verkopen. We zorgen voor een sterk fundament, focus & fun.

Is coaching iets voor mij?

Je bent tot hier gekomen  op mijn site, en waarschijnlijk heb je een stemmetje in je hoofd die zegt: ” Yes, ik wil groeien!” Je weet dat je niet zit te wachten op standaard marketingtrucjes, dat je het niet te zweverig wilt en dat je gewoon wilt gaan knallen. Jij voelt je goed en je bedrijf, die gaat goed! 

Ik denk dat ik het nog even zelf probeer....

Dat is goed, je kan nog even aanrommelen. Misschien dat je dan over een maand of een half jaar erachter komt dat je nog niet bent waar je wilt zijn. Dan mag je alsnog instappen 😉

Ik wil alleen marketing leren

Dan kan je beter op zoek naar een marketingcoach. Ik neem een stukje marketing mee, maar kijk vooral hoe jij kan gaan verkopen op een manier die bij jou past. De “trucjes” kan je aanleren, maar jezelf leren kennen en wat bij jou past dat is wat ik bied.

Ik ben nog niet goed genoeg om geld te vragen

Als je dat vaak genoeg tegen jezelf zegt is dit inderdaad je realiteit. En tuurlijk, je moet groeien. Ik ben als fotograaf ook begonnen met veeeeel gratis fotoreportages en vanaf daar gaan groeien. Maar belangrijk is, dat ik het voor mijzelf kon verantwoorden.

Kan ik in termijnen betalen?

Jazeker, je mag betalen in termijnen.

Is er een subsidie mogelijk?

Ja, in bepaalde gevallen wel. Dit is bijvoorbeeld via het Werktuig PPO. Er is ook een STAP budget en soms kan je nog andere subsidies of tegemoetkomingen aanvragen. Ik kan hierover meedenken maar niks garanderen.

Mijn werkwijze

Mijn naam is Suzanne en ik noem mijzelf je cheerleader en spring in het veld. In mijn enthousiasme kan ik ervoor zorgen dat jij nu de juiste stappen gaat zetten om te groeien. Dit doe ik niet door enkel mooie praatjes, maar juist door het visueel en concreet te maken.

Door mijn achtergrond als maatschappelijk werker én zelf als creatieveling kan ik je als geen ander helpen om zelfverzekerd te gaan ondernemen in je creatieve business. Zodat kan jij met plezier en succes gaan ondernemen.

Ik kijk graag naar je persoonlijkheid, bedrijf en dan gaan we samen kijken wat jij doet, hoe jij kan groeien en op welke manier dit voor jou kan. Het is geen one-size-fits all. 

Hoe het werkt

Intake

Voorafgaand hebben we een intake, dat doen we aan de hand van een vragenlijst. Zo weten we precies wat jouw doelen zijn waaraan we gaan werken.

i

Livedag

Tijdens de livesessie gaan we concreet aan de slag met jouw plannen en dit omzetten in haalbare acties die bij jou passen.
Dit werken we op een concrete en visuele manier uit.

Bereik je doelen

Doordat je een goed fundament hebt staan kan je veel beter gaan opbouwen. Je hebt een stevige basis. Ondertussen werk je aan jouw leerdoelen, bijvoorbeeld focus, strategie, prijsbepaling of zelfvertrouwen.

Wat kost dat?

Het is mogelijk om in termijnen te betalen en aanspraak te maken op een subisidie van 1/3. De prijs is excl. btw.

 €997

Wat zat er ook alweer bij?

Deze coaching is volledig 1-1 waardoor deze ook echt helemaal afgestemd is op jouw proces, (on)zekerheden en doelen. Op een rij:

  • Intake twv €97,-
  • Livedag twv €447,-
  • 4x 1 uur 1-1 coaching via Teams twv. €500
  • Gedurdende het hele traject onbeperkte ondersteuning via whatsapp en mail, feedback op je stukken, portfolio etc. twv  €300,-
  • Verrassing 🙂

 

 

Nog vragen of gelijk instappen?