Coaching

Ik bied verschillende vormen van coaching. Hieronder zie je wat mogelijk is.

Ik zou het onwijs tof vinden om de coach te zijn die jou helpt om jouw bedrijf neer te zetten op een manier die 100% bij je past. 

Wil jij vol vertrouwen je creatieve onderneming runnen?

Dan ben je hier aan het goede adres! Ik help jou, liefdevol, soms streng, maar met een hart vol goud. Ik gun jou een succesvolle, winstgevende creatieve onderneming. Hier vertel ik je hoe.

We ontdekken waar jouw vuurtje van aan gaat en hoe we dit duidelijk te krijgen naar de buitenwereld.
Je talenten te ontdekken en optimaal in te zetten, zodat je helemaal happy je werk kan doen
Strategisch aan het werk te gaan om zo optimaal resultaat te halen.
Overzicht te krijgen in je taken, maar wel op een manier die bij jou past.
Met een glimlach te verkopen, zonder dat het als nep voelt
Automatisch de allerleukste klanten te krijgen die 100% bij jou passen.
Durven staan voor wie jij bent, welke kwaliteit en waarde jij levert.
Jezelf een eerlijk loon uitbetalen, wat je meer dan verdient!
Vol vertrouwen vooruit te kijken na dit traject en hierdoor bijv. je baan opzeggen.

Kwaliteiten sessie

Wat is nou eigenlijk wat jou uniek maakt, als ondernemer als persoon? In een eenmalige livesessie maken we inzichtelijk waar jouw kwaliteiten liggen en hoe je jouw unieke eigenschappen kan vertalen binnen je onderneming.

Maandtraject

Een maand lang samenwerken, we starten met een uitgebreide 1 op 1 live dag waarin we een plan en strategie maken. Daarna krijg je een maand 1-1 begeleiding, zodat jij ook je plan kan implementeren in je onderneming en leven. Je hebt de stok achter de deur en motivatie om nu echt te knallen.

Half jaar traject

Klaar met aanrommelen en onzekerheid. Jouw onderneming gaat knallen. Je bent er klaar voor om echt stappen te maken, persoonlijke groei te maken, moeilijke keuzes te doorstaan én eindelijk te gaan doen wat je het allerliefste wilt. Een winstgevende onderneming. This is the work.

Je hebt twee keuzes

Je kan doorgaan zoals het nu gaat. En nog regelmatig beren op de weg tegenkomen, urenlang twijfelen. Nadenken en mooie ideeën hebben maar deze niet uitvoeren. Luisteren naar (ongevraagd) advies van anderen. Veilig in loondienst blijven. Maar accepteren dat dit het werk is en de rest je hobby. Moeite hebben om je tijd te combineren omdat je probeert alle ballen in je eentje hoog te houden.
Steeds het gevoel hebben dat het het nét niet is. Niet weten welke prijs je moet vragen.

Dat kan. Als dit jouw keuze is, dan is dat prima.
Maar mag ik je heel even meenemen naar dit scenario?

Je komt op een verjaardag iemand tegen,en de standaard gespreksopener “wat doe je voor werk eigenlijk?”. Je vertelt vol passie over je eigen onderneming, hoe veel plezier je hieruit haalt. Dat je bent begonnen als hobby en het opeens groeide toen jij er volledig voor ging. Dat je enorm veel vrijheid ervaart, niet enkel financieel maar ook in jezelf. Zelf tijden bepalen, opdrachten die jij het leukste vindt en het maakt eigenlijk ook niet uit waar. Je zit niet gebonden aan je 20 vakantiedagen en het is helemaal oké als je dag om 10 uur begint.
En diegene tegenover je, hij antwoord dat hij een kantoorbaan heeft, met een baas die hem controleert en waar hij maar 30 minuten pauze heeft per dag.

En jij, jij bent degene die lacht en vertelt, het kan ook anders! En in mijn coachingstrajecten leer ik je hoe!

Ik heb bij Suzanne Boers een live-dag geboekt omdat ik een nieuw aanbod in mijn bedrijf wilde lanceren. Aan het einde van de dag had ik duidelijk hoe ik mijn lancering wilde aanpakken, welke stappen en als extraatje ruimte voor mijn eigen gevoel (ook de beren). Suzannes kracht was dat alles gezegd mocht worden maar zij steeds weer het gesprek leidde naar de kern van de zaak. Zowel praktisch als het mentale stukje wordt aangepakt bij haar. Suzanne is daadkrachtig en liefdevol, met zowel kennis als ervaring. En net zo creatief en out of the box als een creatieveling nodig heeft als coach

Rozemarijn van der Zee

Story Art Paper

“De livedag met Suzanne is tot in de puntjes geregeld, maar zonder een strak schema of onderwerpen. Ik heb vooraf een vragenlijst ingevuld en nav mijn eigen behoeftes en vragen trekt Suzanne haar koffer open en haalt daar uit wat op dat moment nodig is. Niet letterlijk, maar wel qua oefeningen en coachtechnieken.

Ik voelde me super op mijn gemak bij Suzanne. Ze begrijpt creatieve chaoten maar al te goed.

Uiteindelijk aan het einde van de middag had ik zoveel meer helderheid over mijn doorstart van mijn bedrijf en mijn aanbod. Ik reed met een dikke smile de 2,5 uur weer naar huis.”

Ilja van de Ven

Grafisch Designer

Suzanne Boers - Coach voor creatieve en multipassionate ondernemers

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Ik help jou met je 1001 ideeën

Als creatieveling weet ik als geen ander hoe jouw brein werkt. 1001 ideeën, sommige best briljant, sommige nouja… Iets minder briljant.
En dan nog ondernemen, ja joh je hebt zo veel te doen. Je kan ook echt wel meer dan 1 ding.

Yes I know. I’m here to help.

Ik ben zelf fotograaf, maatschappelijk werker, kindercoach, Social worker maar momenteel vooral: Coach voor de creatieve ondernemer. Degene die jou helpt om je gedachten te ordenen, die jou helpt om een strategisch plan te maken dat bij je past, die jou een boost geeft in je zelfvertrouwen, die jou de opstart geeft naar groei, die het vuur bij je aanwakkert. 

Dat ben ik, naast dat ik graag ook lekker praktisch en visueel aan de slag ga om het voor jou zo helder en eenvoudig mogelijk te maken om ook een succesvolle creatieve onderneming op te bouwen.

Contact opnemen

Meld je aan voor de gratis Facebook-Community.
Hierin zijn wekelijks livesessies, netwerkmomenten en kan je sparren.