fbpx

Samen aan de slag! Wat kies jij?

Drie maanden traject

In drie maanden persoonlijke groei doormaken

Dit traject bestaat uit een combinatie van 5 individuele coachingsessies maar we starten met een Kick-off sessie van 45 minuten. Deze worden persoonlijk op je afgestemd. Dit traject is speciaal voor enthousiaste vrouwen die gemotiveerd zijn om te groeien en inzien dat ze daarvoor op persoonlijk vlak nog willen groeien.
Met persoonlijke coaching kijk ik hoe jij je kan ontwikkelen, wat er past bij wat je wilt bereiken en geef ik je handige tips.

80% van succesvol ondernemen Mindset is? En bijna niemand je dit vertelt!?

Hier wordt veel te weinig aandacht aan besteed terwijl je hiermee JUIST het verschil kan maken. Uiteraard is Marketing ook belangrijk, maar als je mindset niet goed is ga je nooit een onderneming met plezier én succes runnen. Je kan het namelijk beide doen! En ook nog eens op een manier die bij jou past. Niet als pusherige verkoper of met sneaky trucjes. Maar vanuit jouw persoon.

Misschien begon het wel vanuit een hobby. Bijvoorbeeld fotograferen. Super leuk om te doen! Maar je geld ermee verdienen? Nou met geluk 200€ per maand. Of je bent super creatief en zou het leuk vinden om je werk te verkopen. Maar waar moet je beginnen? Je bent niet technisch.
Dus je begint fanatiek, hebt het erover met vrienden. Of wie weet zet je wel de stap naar de KVK.
Maar je bent druk, je hebt geen concreet doel waar je je op moet richten en eigenlijk kom je geen stap verder. Ach, het was leuk voor zolang het duurde.
Wat ontzettend zonde is dat toch. Ik gun jou oprecht om met fun & vertrouwen te ondernemen. 

Live-middag

1 op 1 persoonlijke groei in een dagdeel

In een dagdeel een positieve boost krijgen? Dat kan tijdens een groeimiddag. Hierbij helpen om zelfverzekerder, bewuster en meer vanuit je persoon stappen te ondernemen die bij JOU passen!
De bedoeling is dat je aangeeft waar je tegenaan loopt, maar ook zeker wat al goed gaat. Ik help je om te optimaliseren zodat je daarna door kan groeien.

Schuiven naar boven