De Creatieve Roadmap

De training om van Passie naar Winst te gaan!

De Creatieve Roadmap

Een succesvolle onderneming voor jou als creatieveling

Ik weet dat jij een enorme passie hebt voor wat je doet. Je hebt talent, doorzettingsvermogen en een droom om van jouw creatieve passie je fulltime werk te maken. Maar laten we eerlijk zijn, het ondernemerschap kan soms overweldigend en frustrerend zijn. Je weet dat je meer zou kunnen verdienen, maar je weet niet hoe je dit moet aanpakken.

Ik herken het, ik heb zelf ook zo’n flipperkast hoofd met 1001 briljante (en nog heel veel minder briljante) ideeën, het vertrouwen van een goudvis en ondernam als een kip zonder kop. 

Door mijn ervaringen, als persoon, als ondernemer, als maatschappelijk werker te combineren heb ik de training “De Creatieve Roadmap” ontwikkeld. Een gids die jou stap voor stap leert wat jij kan doen om jouw Passie om te zetten naar Winst.
Die jou leert hoe je kan gaan ondernemen en met succes!

Inmiddels heb ik tientallen creatieve en gepassioneerde ondernemers mogen helpen en ik zou het onwijs tof vinden om jou aan dit rijtje te mogen toevoegen!

 

Wat kan ik verwachten?

10 modules waarin ik je veel praktische tips geef om jouw onderneming succesvol te maken

Ik ga je leren over belangrijke onderwerpen zoals het identificeren van jouw ideale doelgroep, het opbouwen van een sterk merk dat aansluit met jouw klanten, effectieve marketingstrategieën, het ontwikkelen van winstgevende prijsmodellen en nog veel meer. Elk van de 10 modules is ontworpen om jou te begeleiden op jouw pad naar succes, met praktische tips, inspirerende voorbeelden en actiegerichte opdrachten.

Persoonlijke ontwikkeling

Ik begrijp als geen ander de uitdagingen waarmee creatieve ondernemers te maken hebben. Daarom zal ik je ook begeleiden bij het vinden van de juiste balans tussen werk en privé, het overwinnen van zelftwijfel en het cultiveren van een mindset die jouw groei en succes ondersteunt.

Jouw route uitgestippeld

“Een pad onstaat door erop te lopen” en zo is dat. Ik zet de weg uit, maar uiteindelijk maak jij de stappen voorwaarts. Dit doe je met hulp van mij! Ik geef je uitleg, tips en handvaten om hier een succes van te maken.

Wat leer ik in deze training?

Een sneakpeek in de modules, want wat kan je nou eigenlijk verwachten?
In elk geval, het wordt geen standaard-business-training. Waarin ik je leer doe 1 ding en wordt daar rete-goed in. Het is een training waarbij je je hart gaat volgen en ook een bedrijf opbouwt wat 100% bij jouw eigenwijsheid past. Jouw creativiteit, jouw passie, jouw droom, jouw realiteit.
Toch zijn er bepaalde stappen handig om mee te nemen bij een eigen bedrijf die we gaan doorlopen. Daarbij hou ik jou als creatieve, ambitieuze ondernemer in mijn achterhoofd. Ook omdat ik zelf niet anders wil. Niet anders kan.

Modules die erin komen gaan over:

  1. Van 1001 ideeën naar 1 plan – Hoe zorg je ervoor dat die chaos in je hoofd gestructureerd wordt?
  2. Mindset – Wie moet jij zijn om van je passie een succesvolle onderneming te maken?
  3. Stabiele basis – hoe bouw je dit op, waar moet je aan denken?
  4. Aanbod creeëren en prijsbepaling – Hoe zorg je ervoor dat wat jij in je hoofd hebt duidelijk wordt voor jouw klant?
  5. Branding & identiteit – hoe zorg je voor herkenbaarheid? Wat voor taal spreek je?
  6. Marketing, de grootste module waarin ik je van a tot z meeneem in de marketing wereld.
  7. Focus, want jij met je creatieve brein hebt zoooveel ideeën, i know 🙂 
  8. Administratie en profit first – waar moet je aan denken qua financiën, hoe kan je dit simpel maken?
  9. Klantreis – Hoe zorg je ervoor dat je blije klanten vindt, houdt en die ook terugkeren?
  10. Eigenwijs Ondernemen, hoe kan je jouw eigen weg vinden

Klaar om met passie naar winst te gaan?

 

 DIY training

-Je krijgt direct toegang tot de gehele training de Creatieve Roadmap! Dit zijn 10 complete modules met alle informatie die je nodig hebt om van jouw creatieve bedrijf een succes te maken twv. 799,-. De toegang behoud je lifetime!

-Werkboek per post thuisgestuurd twv 99,-

-Bonus: Videotraining: Focus op fundament twv €49

-Bonus: Videotraining: Prijsbepaling als creatieveling twv. €49

-Bonus: ChatGPT als creatieve assistent twv €49,-

 

Totale waarde van deze training:  1045 maar nu tijdelijk €599,- excl. btw.

 

*Het is mogelijk een subsidie tot 1/3 aan te vragen via www.werktuigppo.nl  in sommige regio’s zelfs 2/3

Twijfel je of dit bij je past? Stuur mij gerust een mailtje of een DM op instagram @SuzanneBoers.nl

Lieve woorden van andere fantastische creatievelingen

Suzanne is een positief persoon met creatieve oplossingen en een rustige benadering. Precies wat je nodig hebt om mensen dingen te laten inzien dat ze iets anders moeten doen. Moeten is misschien een groot woord. Maar haar begeleiding is vooral heel fijn en gericht op jou. Niet perse op succesvol worden in een keer. Maar eerst beginnen met kleine doelen die behapbaar zijn. Zij laat je op een leuke en positieve manier zien wat ondernemen inhoudt. Ze geeft je een gevoel dat je gewoon met iemand koffie zit te drinken. Geen strenge coach maar een mooi mens waarmee je je ideeën deelt. Ze is iemand die luistert en aanvoelt wat jij nodig hebt. En dat maakt dat zij zo geschikt is om jou coach te worden.

Laura Ploeger

Fotograaf

Heel veel inspiratie gehaald uit de podcasts van Suzanne Boers. Maar het persoonlijke contact met haar heeft me uiteindelijk laten nadenken over welke doelen ik voor mijn onderneming heb en wat ik wil bereiken. Haar persoonlijke benadering gaf mij het gevoel serieus genomen te worden. Ze heeft me een motivatie en een richting gegeven waar ik mee aan de slag kan! En ze kan best wel kritisch zijn, maar dat is nou precies dat wat ik nodig had! Dank je Suzanne voor al je adviezen waar ik mee aan de slag kan!

Karlijn Gooier

Creatieve Maker, UiltjeBoompjeBeestje

Een spontane, creatieve, energieke en vooral bevlogen coach die je nodig hebt op de barre momenten van het creatieve ondernemerschap!

Martijn Bekker

Grafisch ontwerper, Karakter Design

Mijn werkwijze

Mijn naam is Suzanne, enthousiasme, nieuwsgierig en eigenwijs zijn mijn belangrijkste kenmerken. Hiermee kan ik jou motiveren en uitdagen om naar het volgende niveau van je onderneming te gaan. Die ben je begonnen vanuit een Passie en je droom is toch echt om hier geld mee te gaan verdienen…
Ik herken het, ik werk zelf inmiddels bijna 2 jaar als trouwfotograaf en vindt het heerlijk! Maar ik wil jou ookhiermee inspireren en leren hoe je deze stappen kan maken.

Door mijn achtergrond als maatschappelijk werker én zelf als creatieveling kan ik je als geen ander helpen om zelfverzekerd te gaan ondernemen in je creatieve business. Zodat kan jij met plezier en succes gaan ondernemen.

Ik kijk graag naar je persoonlijkheid, bedrijf en dan gaan we samen kijken wat jij doet, hoe jij kan groeien en op welke manier dit voor jou kan. Het is geen one-size-fits all.