Een Theetje Creatief

Hét event voor de Creatieve & Eigenwijze ondernemer

3 februari 2023 -Rotterdam- Suzanne Boers

Een Theetje Creatief

Hét event voor de Creatieve & Eigenwijze ondernemer

Het evenement voor de creatieve en eigenwijze ondernemer! We trappen, een beetje verlaat, het nieuwe jaar af en het wordt zo tof! Ik heb 1001 ideeën hoe we dit kunnen doen, dus het wordt anders dan alle andere netwerkevents die je hebt meegemaakt.

Dit evenement organiseer ik speciaal voor de creatieve ondernemer die zit te springen om met gelijkgestemden in het echt te netwerken, wil leren en altijd blij wordt van inspiratie.

Het wordt een dag vol speelse en creatieve momenten, met veel gezelligheid, heerlijke hapjes, theetijd en ook nog wat leerzaam.

Na deze dag ga je vol inspiratie, motivatie en nieuwe contacten naar huis. Je wordt volledig aangezet om (weer) te spelen in je onderneming!

Dit gun je jezelf toch?!
Want ik weet het, het is druk, maar dat is het volgend jaar ook.

Wat kan je verwachten?

Vrijdag 3 februari 2023 in Rotterdam

 Bij Obst & Gemüse, een kleinschalig huiskamerrestaurant zodat je ook echt gewoon iedereen kan spreken

Zelf kiezen, een hele dag inspiratie of enkel een inspirerende netwerkmiddag

Met in de ochtend een workshop, verkopen vanuit je hart, hoe zorg je ervoor dat de ander ook verliefd wordt op wat je aanbiedt? Of kom je in de middag thee drinken met lekkere gebakjes én gezellig netwerken? Het dagprogramma start om 10 uur en de middag om 13 uur, rond 16 uur ronden we af.

Doe je met de gehele dag mee? Dan mag je voor de hele groep een pitch houden!

 

Een gevulde goodiebag

Na deze training ben jij weer in de actiemodus, weet je wat je moet doen om jouw doelen te behalen!

En ook deze dag is op jouw voorwaarden, dus je mag gaan kiezen tussen 2 beide hele toffe opties

A) Een toffe netwerkmiddag

Met mede creatievelingen en zoals je mij kent, ik geef er ook een speelse en creatieve twist aan.

Uiteraard is het ook een gezellig theekransje met heerlijke taartjes waarbij je fijn kan ontmoeten, ideeën uitwisselen en kan lachen. Ik ga ervoor dat je vol inspiratie en motivatie naar huis gaat.

Je bent vanaf 13u welkom en rond 16u sluiten we af.
De tickets hiervoor kosten €45 incl drankjes, lekkere hapjes, goodiebag en meer.

 

B) Een volledige inspiratiedag

We starten ’s ochtends om 10 uur met een toffe workshop om te verkopen van je hart. Hoe leg je je hart en ziel in je pitch en krijgt de ander er ook vlinders van? Uiteraard ook weer een tikkeltje creatief maar ook zeker praktisch.

En als je durft, mag je je pitch in de middag middag gelijk voor de hele groep doen, verkoop je een fysiek product of kan je het op een andere manier laten zien?Neem het dan zeker mee.

Uiteraard volgt een heerlijke vegetarische, biologische lunch in het kleine groepje van de ochtend en is er alle gelegenheid om nog vragen rondom het ondernemerschap of wat anders te stellen.

Daarna hebben we het theekransje met de grotere groep.
Hiervan kosten de tickets €90 (incl. hapjes, drankjes, lunch etc.) nog 2 tickets beschikbaar!

 

Over mij

Mijn naam is Suzanne en ik ben coach voor de creatieve en eigenwijze ondernemer. Ik heb energie voor 10 en ideeën voor 100. Hiermee motiveer en inspireer ik jou met liefde. 
Daarnaast ben ik een echte netwerker en vind ik de groep en community erg belangrijk.
Vandaar dit evenement, een combinatie tussen inspiratie en lessen leren maar ook zeker de mogelijkheid om lekker te connecten met mede-creatievelingen. Wij, creatievelingen, spreken toch een andere taal..

Door mijn achtergrond als maatschappelijk werker én zelf als creatieveling kan ik je als geen ander helpen om zelfverzekerd te gaan ondernemen in je creatieve business. Zodat kan jij met plezier en succes gaan ondernemen.

Ik zou het heel tof vinden om je 3 februari te ontmoeten!

IIk hoop dat alles duidelijk is, maar als je vragen hebt, laat het mij even weten via een priveberichtje (instagram) of via de mail. Ik heb er onwijs veel zin in en hoop je 3 februari te ontmoeten, te knuffelen, te inspireren en met je te lachen!