Creatief op eigen-wijze live

Hét event voor de Creatieve & Eigenwijze ondernemer

Mijn lievelingsdagen. Als ik het heb over mijn zone-of-genius… Dan zijn dat echt wel de livedagen. Deels om anderen te mogen inspireren maar ook door te zien wat een fijne verbindingen er ontstaan. Maar… Weet je ook wat jouw zone of genius is?

Deze dag zit vol spontane, verrassende en creatieve oplossingen. Out of the box gaan we. Met een dosis enthousiasme en inspiratie zorg ik ervoor dat je deze dag niet zomaar vergeet. 

Een dag in Nieuwegein (15 min. Van Utrecht) waarin we lekker aan de slag gaan met een uniek bedrijf op jouw eigen-wijze.

Hoe laat je de marketingregels los en ga je op een manier ondernemen die 100% bij jou past en die jij vol kan houden?.

Dus ik beloof je, naast een super gezellige en waardevolle dag ga jij ook zelf naar huis met je aanbod waar jij mega-blij van wordt, je weet je verhaal beter te vertellen en staat.

Wat kan je verwachten?

Vrijdag 5 april in Nieuwegein

Een fijne locatie in een conceptstore, dus vol creativiteit, waar we een gezellige sfeer neerzetten. 

Interactieve en creatieve trainingen

Op zoek naar wat jou uniek maakt en bij je (toekomstige) klanten een lach op hun gezicht tovert. Je kan je onderscheiden, voor je waarde staan en op jouw eigen-wijze ondernemen. Vol energie, ideeen en meer. Omdat jij leert door te ervaren ga ik niet 5 uur lang alleen maar praten, je gaat zelf aan de slag, zodat je gelijk de informatie kan verwerken en toepassen.

 

Waardevol netwerk

Creatieve ondernemers voelen zich vaak de buitenbeentjes en juist hier komen we samen. leggen we waardevolle connecties en groeien we samen!

 

Een gevulde goodiebag + portretofotos

Je krijg een toffe gevulde goodiebag en hebt de mogelijkheid zelf op de foto te gaan, zodat je ook aan je eigen personal brand werkt.

Over mij

Mijn naam is Suzanne en ik ben coach voor de creatieve en eigenwijze ondernemer. Ik heb energie voor 10 en ideeën voor 100. Hiermee motiveer en inspireer ik jou met liefde. 
Daarnaast ben ik een echte netwerker en vind ik de groep en community erg belangrijk.
Vandaar dit evenement, een combinatie tussen inspiratie en lessen leren maar ook zeker de mogelijkheid om lekker te connecten met mede-creatievelingen. Wij, creatievelingen, spreken toch een andere taal..

Door mijn achtergrond als maatschappelijk werker én zelf als creatieveling kan ik je als geen ander helpen om zelfverzekerd te gaan ondernemen in je creatieve business. Zodat kan jij met plezier en succes gaan ondernemen.

Ik zou het heel tof vinden om je 5 april te ontmoeten!