Hét event voor de Creatieve & Eigenwijze ondernemer

22 november in Benschop

Creatief op eigen-wijze live

Hét event voor de Creatieve & Eigenwijze ondernemer

Creatief-op eigen-wijze live

Kijk jij ook zo uit naar een heerlijke dag met andere creatievelingen waar we lekker op onze eigen-wijze gaan ondernemen? Een dag waarna jij 10x sterker de deur uitloopt. Waar je niet meer hoeft te bullsh*tten met je aanbod en gewoon echt iets mega tofs neerzet?

Een dag in Benschop (15 min. Van Utrecht) waarin ik je meeneem in de wereld van een uniek aanbod waar iedereen vrolijk van wordt en waar mensen met liefde voor betalen.

Want dat is wat je uiteindelijk toch wilt, omzet maken, nieuwe klanten en niet te veel bezig zijn met alle regels die je zo vaak hoort. Je wilt gezien en gewaardeerd worden om je creativiteit en talenten.

Ik gok zomaar dat je een beelddenker bent dus ik neem je even mee in die gedachtengang. Zie het een beetje als een funny in de hagelslag. Dat is een tof element wat maakt dat je van die hagelslag toch net wat blijer wordt en waar je extra voor betaalt juist vanwege het blije en verrassende element. En dat, dat is ook wat jij wilt met je aanbod

Bij dit event is het bijvoorbeeld door juist te werken met enkel creatieve ondernemers, veel visuele communicatie, creatieve werkvormen, interactie maar ook portretfoto’s en goodiebags zodat je ook erna nog wat eraan hebt.

Dus ik beloof je, naast een super gezellige en waardevolle dag ga jij ook zelf naar huis met je aanbod waar jij mega-blij van wordt, je weet je verhaal beter te vertellen en staat.

Wat kan je verwachten?

Woensdag 22 november 2023 in Benschop (15 min Utrecht, 30 min van Rotterdam)

Een fijne locatie waar we een gezellige sfeer neerzetten. Gratis parkeergelegenheid en de mogelijkheid om opgehaald te worden in Woerden.

Interactieve en creatieve trainingen

Op zoek naar wat jou uniek maakt en bij je (toekomstige) klanten een lach op hun gezicht tovert. Je kan je onderscheiden, voor je waarde staan en op jouw eigen-wijze ondernemen. Vol energie, ideeen en meer. Omdat jij leert door te ervaren ga ik niet 5 uur lang alleen maar praten, je gaat zelf aan de slag, zodat je gelijk de informatie kan verwerken en toepassen.

 

Waardevol netwerk

Creatieve ondernemers voelen zich vaak de buitenbeentjes en juist hier komen we samen. leggen we waardevolle connecties en groeien we samen!

 

Een gevulde goodiebag + portretofotos

Je krijg een toffe gevulde goodiebag en hebt de mogelijkheid zelf op de foto te gaan, zodat je ook aan je eigen personal brand werkt.

Over mij

Mijn naam is Suzanne en ik ben coach voor de creatieve en eigenwijze ondernemer. Ik heb energie voor 10 en ideeën voor 100. Hiermee motiveer en inspireer ik jou met liefde. 
Daarnaast ben ik een echte netwerker en vind ik de groep en community erg belangrijk.
Vandaar dit evenement, een combinatie tussen inspiratie en lessen leren maar ook zeker de mogelijkheid om lekker te connecten met mede-creatievelingen. Wij, creatievelingen, spreken toch een andere taal..

Door mijn achtergrond als maatschappelijk werker én zelf als creatieveling kan ik je als geen ander helpen om zelfverzekerd te gaan ondernemen in je creatieve business. Zodat kan jij met plezier en succes gaan ondernemen.

Ik zou het heel tof vinden om je 22 november te ontmoeten!