Frame your succes, 1-1 dag coaching & fotografie

Frame your Succes

De combinatie van een 1-1 dag businesscoaching, een plan voor je bedrijf & vette personal branding foto’s. Zeker in deze tijd kan je niet meer zonder een sterke personal branding. Maar wat is een personal branding als je niet weet wat je met je bedrijf wilt.
Daarom. 2 vliegen in 1 klap 🙂

Zelf ben ik zo’n multipassionate ondernemer, businesscoach & fotograaf. En juist die combinatie ga ik inzetten bij een Frame your Succes dag.
Deze dag gaan we volledig aan de slag met JOUW bedrijf.
Enerzijds door businesscoaching, bijvoorbeeld door al je ideeën om te zetten in een praktisch en haalbaar plan, je marketing uit te werken of bijvoorbeeld je nieuwe aanbod goed vorm te geven. Concreet aan de slag zodat je daarna stappen maakt.
Anderzijds natuurlijk de fotografie, want ik weet dat het soms akward is maar juist omdat we niet de nadruk leggen op enkel fotografie kan jij lekker ontspannen op je foto en zorg ik ervoor dat de beelden direct passen bij het plan wat je wilt maken.

 

vierkant creatieve drijfveer 2

1 volledige dag, 1 volledige beeldbank, 10x zoveel succes.

Je bent al een poosje bezig met je creatieve of multipassionate bedrijf, maar je krijgt het niet helemaal lekker van de grond. En ik beloof je na deze dag hebben we jou weer op scherp en scherpe foto’s 😉 Hieronder neem ik je mee in een dag en wat we kunnen bereiken.

$
We gaan samen 1-1 een dag zitten, wat zijn nou eigenlijk je ideeën, wat wil je bereiken en wat is daarvoor nodig?
$
Een concreet plan voor jouw onderneming wat ook helemaal past bij de manier waarop jij het wilt en wat je wilt aanbieden.
$
Een volledige beeldbankreportage met 50+ foto's, digitaal aangeleverd in hoge resolutie.
$
Mogelijk tot outfitwissels of om de shoot bijvoorbeeld in jouw atelier of werkruimte te doen. Wil je een studioshoot? Dan zoeken we samen de passende locatie uit.
$
Vol vertrouwen naar huis, zowel voor je bedrijf waar je duidelijkheid en focus voor hebt als met als met de foto's waar jij als krachtige ondernemer op staat
$
Succesvol doordat je weet wat je doet en dit ook uitstraalt!

Hieronder even een klein portfolio van mijn personal branding fotografie.

Wat is de investering?

 

De prijs van deze livedag met 4 uur businesscoaching en ongeveer 2 uur fotografie + aflevering van de gehele beeldbank kost momenteel 

€1150,- in plaats van €1499- 

Deze prijs is exclusief btw en eventuele reiskosten (als je de shoot bijv. in jouw atelier wilt) 
Anders vindt deze dag plaats in de omgeving van Rotterdam. We gaan in overleg over de exacte locatie.
Ik verzorg de lunch, drankjes en materialen die benodigd zijn!

Evt kan je nog kiezen voor extra’s zoals visagie, kledingadvies of afhuur fotostudio.

 

Yes ik wil dit!

Ik wil graag een hele dag aan mijn bedrijf werken om mijn plannen uit te werken én gelijk een volledige beeldbankreportage hebben, zodat ik ook als krachtige ondernemer online kan verschijnen.

Toffe bonussen!

$
Je krijgt 1 maand whatsapp coaching om na je dag nog even extra vragen en support te hebben
$
De foto's zijn zowel liggend als staand, zo kan je ze en op je website en social media goed gebruiken. Je krijgt ze zonder logo.
$
Coaching sessies
$
Je staat ontspannen op de foto omdat je al een vertrouwensband hebt opgebouwd door de coaching

Dit is wat het jou oplevert:

Z
Je 1001 ideeën zijn gevormd tot een concreet plan wat haalbaar is en goed voelt
Z
Jee zet stappen waardoor je trots op jezelf kunt zijn
Z
Je werkt op je eigen-wijze, met de leukste klanten en zonder trucjes waarin je jezelf voorbij loopt
Z
Een succesvol creatief bedrijf, door een plan & professionele fotografie en personal branding

Met wie werk je?

 

Je werkt deze hele dag met Suzanne Boers. Creatief, multipassionate, ambitieus, moeder, netwerker, coach voor de creatieve ondernemer en fotograaf.

Mijn eigenwijsheid is ook de eigenschap die me kenmerkt. Het hoeft niet via de kadertjes. Sterker nog, wie heeft kaders bedacht?

Ik ben tijdens mijn studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening ook gestart met mijn fotografiebedrijf. Ik ben sociaal ingesteld en dacht, ondernemen dat is niks voor mij. En daardoor deed ik niet volledig waar ik blij van werd. Ik bleef hangen, deed het ernaast en vond het wel veilig voelen. Door dit te doorbreken kan je de stappen gaan maken die zorgen voor groei.

Ik dat de standaard businesstrucjes niet werkten voor mij als creatieveling. Ik gooide alle boeken die ik had gelezen uit het raam en pfffoee dat luchtte op. Nu was het tijd voor mij eigen-wijze. Zonder poespas of het moeilijker maken dan het is.

 

Twee weken geleden heb ik een live coaching sessie gehad met Suzanne Boers- van Dijk Kort samengevat: pepernoten, een groot flipover vel en bordenvol creatieve energie! 🙂

Zonder Suzanne echt fysiek gezien te hebben reisde ik daarvoor helemaal naar Dordrecht… Dit was nogal een gok aangezien met zakelijke relaties net als persoonlijke er een goede klik moet zijn.

Ik hoefde mij gelukkig nergens zorgen over te maken. Naast dat het erg gezellig was, kon Suzanne als creatief ondernemer dezelfde pijnpunten en beren op de weg!

Nina Boes

Grafisch designer, BoesBranding

Suzanne sprak mij aan door haar spontane manier van schrijven en creatieve out of the box manier van aanpakken. Niet doen wat een ander doet, of wat je volgens de ‘regels’ zou moeten doen, maar vooral vanuit passie en the sparkle of joy werken. Ik herken veel in de dingen die ze schrijft; twijfelen of je wel iets toe te voegen hebt, je vergelijken met een ander of van alles aanpakken en het overzicht verliezen…
Suzanne is bovendien erg benaderbaar en ik durf me helemaal kwetsbaar op te stellen bij haar!

Marieke Wilterdink

Fotograaf, PhotoMarie

Veelgestelde vragen

Voor wie is de Frame Your Succes dag!

Dit is specifiek voor creatieve & multipassionate ondernemers, denk aan fotografen, tekstschrijvers, designers, webbouwers maar ook bijvoorbeeld iemand die workshops geeft, video-editers en muzikanten. En alles ertussenin. Je wilt werken AAN je bedrijf en werken aan een sterkere personal branding. Deze goude combinatie krijg je van mij in 1 dag.

Waar en wanneer vindt dit plaats?

De Frame your Succes dag is 1-1, dus lekker persoonlijk. In principe vindt hij plaats in de regio Rotterdam / Ridderkerk maar heb je een eigen werk of workshopruimte dan kunnen we hem ook daar houden zodat je foto’s daar ook zijn.

Waarom is personal branding zo belangrijk?

Hier kan ik een lang verhaal over schrijven, maar dat doe ik nu even niet. In de kern komt het erop neer dat jij uniek bent en wat je doet een stuk minder. Er zijn duizenden designers, maar niemand zoals jij. Zeker in deze tijd met steeds meer AI is persoonlijke uitstraling onwijs belangrijk.

Hoe lang duurt het voordat ik de foto's krijg?

Die krijg je binnen 4 weken nabewerkt in JPEG formaat. Wil je graag de RAWs omdat je hiermee kan werken, benader mij dan even persoonlijk.

Ik wil alleen maar coaching of alleen maar fotografie.

Dat kan ook! Een losse coachingsdag kost 997,- een losse beeldbankreportage 499,- stuur even een dm op instagram @suzanneboers.nl en we maken hiervoor een afspraak.

Yes ik wil dit!

De combinatie fotografie & coaching is super fijn! 

De investering voor deze dag is €1150 (ipv 1499 (coaching + beeldbankreportage), je mag in 3termijnen betalen en kan wellicht aanspraak maken op een 1/3 vergoeding als creatieve ondernemer. De dag is incl. lunch etc. maar excl. eventuele studiohuur.