Gratis videotraining:

Omgaan met vooroordelen

Als ondernemer zal je ze vaak genoeg naar je hoofd geslingerd krijgen:

-Hoe gaat het met je bedrijfje?

-Verdien je daar nou eigenlijk wat mee?

-Oh en wat doe je ernaast?

-Je hebt het wel makkelijk zeg

etc.etc.

Maar hoe ga je ermee om?

In deze videotraining neem ik je mee in 7 stappen om om te gaan met vooroordelen.

  

Ik ontvang graag de videotraining met tips om om te gaan met vooroordelen

Gratis: Creatief werkblad voor rust in je koppie

Plopplopplop. 1001 briljante en soms minder briljante ideeën, het liefst ga je met alles tegelijk aan de slag. Maar je weet diep van binnen ook dat je zo nooit je onderneming lekker van de grond krijgt… Toch?

En nee op dat 100e ebook wat beland in je map downloads zit je ook niet te wachten. Daarom een heerlijk Gratis DIY creatief werkblad. Jij mag zelf aan de slag en het gaat je heel veel rust in je drukke hoofd geven. Je staat weer even met je voeten in de aarde en kan weer lekker aan de slag met hetgeen wat  je het liefst doet. JOUW eigen creatieve onderneming.

PS. Je komt niet een irritante funnel, daar hou ik zelf ook niet van. 

  

Ja! Ik wil graag DIY-en naar meer rust in mijn creatieve brein!

Mijn werkwijze

Mijn naam is Suzanne en ik noem mijzelf je cheerleader en spring in het veld. In mijn enthousiasme kan ik ervoor zorgen dat jij nu de juiste stappen gaat zetten om te groeien. Dit doe ik niet door enkel mooie praatjes, maar juist door het visueel en concreet te maken.

Door mijn achtergrond als maatschappelijk werker én zelf als creatieveling kan ik je als geen ander helpen om zelfverzekerd te gaan ondernemen in je creatieve business. Zodat kan jij met plezier en succes gaan ondernemen.

Ik kijk graag naar je persoonlijkheid, bedrijf en dan gaan we samen kijken wat jij doet, hoe jij kan groeien en op welke manier dit voor jou kan. Het is geen one-size-fits all. 

Nog vragen?