Freebies!

voor jou als creatief ondernemer

Gratis creatief werkblad:

Toekomsttuintje voor rust in je koppie

Plopplopplop. 1001 briljante en soms minder briljante ideeën, het liefst ga je met alles tegelijk aan de slag. Maar je weet diep van binnen ook dat je zo nooit je onderneming lekker van de grond krijgt… Toch?

En nee op dat 100e ebook wat beland in je map downloads zit je ook niet te wachten. Daarom een heerlijk Gratis DIY creatief werkblad. Jij mag zelf aan de slag en het gaat je heel veel rust in je drukke hoofd geven. Je staat weer even met je voeten in de aarde en kan weer lekker aan de slag met hetgeen wat  je het liefst doet. JOUW eigen creatieve onderneming.

Ga hier aan de slag met je ideeën in een eigen toekomsttuintje

Gratis videotraining:

Omgaan met vooroordelen

Als ondernemer zal je ze vaak genoeg naar je hoofd geslingerd krijgen, de vooroordelen. Zeker als creatieveling die begint vanuit een hobby of passie en dan opeens een bedrijf heeft. Maar hoe ga je er nou mee om als je dit soort uitspraken hoort:

  • Hoe gaat het met je bedrijfje?
  • Verdien je daar nou eigenlijk wat mee?
  • Oh en wat doe je ernaast?
  • Je hebt het wel makkelijk zeg

Vul maar aan! In deze videotraining neem ik je mee in 7 stappen om om te gaan met vooroordelen. Ik gun jou dat je die sterke ondernemer bent die zicht niet uit het veld laat slaan door dit soort vooroordelen.

Ik ontvang graag de videotraining met tips om om te gaan met vooroordelen

Oke ben je echt uit op gratis stuff?

Good for you. Check this out!

Facebook-groep

Een veilige community waar je je twijfels mag delen, kan sparren, nieuwe ideeën kan pitchen en waar je een heleboel tips krijgt.

Blogs

Fijne informatie voor jou als creatieve ondernemer, over diverse onderwerpen en met gastblogs van andere creatieve ondernemers.

Podcasts

Jij met je 1000 ideeën, tikkeltje onzekerheid en boordevol enthousiasme. Hoe werk jij nou vanuit een fijne structuur en met veel plezier in je onderneming (to-be)? In mijn podcasts deel ik met je tips, motivatie en inzichten op het gebied van persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Ik laat je graag zien, en horen, wat de mogelijkheden zijn zodat jij vol vertrouwen kan ondernemen.

Gratis kennismaking

Samen even sparren over jouw onderneming, en kijken of we een goeie match zijn voor een coachingstraject? Ik maak graag even kennis met jou in een kennismakingsgesprek.

Mijn werkwijze

Mijn naam is Suzanne en ik noem mijzelf je cheerleader en spring in het veld. In mijn enthousiasme kan ik ervoor zorgen dat jij nu de juiste stappen gaat zetten om te groeien. Dit doe ik niet door enkel mooie praatjes, maar juist door het visueel en concreet te maken.

Door mijn achtergrond als maatschappelijk werker én zelf als creatieveling kan ik je als geen ander helpen om zelfverzekerd te gaan ondernemen in je creatieve business. Zodat kan jij met plezier en succes gaan ondernemen.
Ik kijk graag naar je persoonlijkheid, bedrijf en dan gaan we samen kijken wat jij doet, hoe jij kan groeien en op welke manier dit voor jou kan. Het is geen one-size-fits all.

Nog vragen?

Laat het me weten!