fbpx

Groeimiddag

Live-middag. 1 op 1 intensief groeien

Ken je dat, dat je denkt, he ik moet “heel even dit doen” “als ik nou net even een zetje in mijn rug heb ” (of een liefdevolle schop onder je kont). In elk geval, goed met je neus op de feiten gedrukt worden, even een flinke boost en vanuit daar kan je weer zelf verder.

Dat is exact waar een live-middag om draait. We spreken samen af in de buurt van Ridderkerk en gaan knallen. We gaan snel de diepte in en maken direct mooie shifts in je mindset, motivatie en vertrouwen.

Het is een middag waarin je jezelf beter leert kennen en ook weet hoe jij er direct voor kan zorgen dat je erna veel meer uit je leven haalt.

In één middag van dit is het net niet, naar Yeaahh baby, here we go!

 

Is dit het nou?

Je dagen zijn hetzelfde, en het leven is prima maar je voelt ook; is dit nou alles?

Waar word je nou eigenlijk blij van?
Hoe kan ik meer mijzelf zijn?
Hoe zorg ik ervoor dat ik minder snel emotioneel reageer?
Hoe ga ik de volgende stap maken.
Waar gaat het nou steeds in mis?
Waarom blijf ik zo in het verleden hangen?

Zijn dit herkenbare vragen voor je? En is er net even een duw in je rug nodig de goede kant op? Dan is een Groeimiddag wat voor jou. Het voordeel hiervan is dat het live is, we spreken dus samen af en gaan gelijk intensief aan de slag. 
Na de middag loop jij met meer vertrouwen de deur uit!

Add some magic to your life!

Als je alles zo leest, gaat het dan kriebelen en wil je zo snel mogelijk aan de slag met jouw nieuwe “ik” ? De ik, waar je trots op bent, de ik die doet wat ze zelf wilt, de ik die volop geniet van het leven nu. 

De ik waar je van kan houden, die weet welke kant ze op wilt en die super mooie stappen gaat maken.

Aan de ene kant zou je het liefst willen dat ik met een toverstokje zwaai en dit voor je regel. Maar laten we een beetje van die ‘magie’ in real-life toepassen. Alles wat je zelf bereikt is veel leuker als iets wat toevallig op je pad komt. Want ook het proces is een onderdeel van de reis en natuurlijk.

In een dagdeel van drie uur, in de buurt van Ridderkerk, gaan we samen aan de slag. We gaan een dagdeel knallen zodat jij daarna zelf direct aan de slag kan met een uitgestippeld plan.

Op een rij

Wat krijg je?

Persoonlijke begeleiding

Samen kijken naar jouw doelen, naar jouw wensen, jouw belemmeringen. Ik geef je direct handvaten en we gaan een middag knallen.

Een boost in je vertrouwen

Door mijn ervaring met verschillende coachingsmethodieken, waaronder NLP en oplossingsgericht werken gaan we ervoor zorgen dat je een stuk zelfverzekerder de deur uit gaat.

Follow-up

Na de middag plannen we even een bel-momentje in, we kijken even hoe je het hebt ervaren en wat je nog nodig hebt.

Ik geef je dit...

Ik help jou stapje voor stapje om verder te komen. Om jouw eigen ik, je eigen drijfveren te vinden en de motivatie om deze stap wel (door) te zetten. Samen gaan we je dromen uitwerken, wat ishetgene waar je van droomt? Hoe kan je dat nu wél gaan behalen? Hoe zorg je dat je genoeg tijd voor jezelf hebt en niet enkel aan de verwachtingen van anderen voldoet.

We gaan planmatig te werk en kiezen de werkvorm die bij jou past. Door mijn ervaringen als maatschappelijk werker, coach en ondernemer heb ik een flinke toolkit ontwikkeld. Samen kijken we wat bij jou past en werken via deze manier in een middag zodat jij met een glimlach de deur uit gaat.

Een groeimiddag ziet er ongeveer zo uit, omdat het persoonlijk is kan dit afwijken:

>Knelpunten vaststellen
We gaan kijken waar je nu in vast loopt, zijn er bepaalde overtuigingen of gedachten die je nu tegenhouden om te bereiken wat je wilt? Of weet je het misschien helemaal niet?

>Werken naar het gewenste resultaat
Wat is dan wel hetgeen wat je wilt bereiken? Hoe kan je dit halen? Heb je iemand hierbij nodig? We maken een voorstelling van iets wat jij kan geloven! Iemand kan bijvoorbeeld zeggen: “Ik wil een eigen bedrijf met 10K omzet per maand” maar is dat ook iets wat jij kan geloven? Of zou het voor jou realistischer zijn om te zeggen, ik wil €100 extra verdienen? We gaan op zoek naar iets waarin jij kan geloven, wat je voelt dit is goed.

>Plan maken
Misschien heb je voor je doel wel een bepaald plan of een tijdspad nodig. Samen werken we deze uit en kijken we wat tussenstappen zijn of verzinnen we zijwegen als route A niet zomaar lukt.

>Boost in je vertrouwen!
Omdat je er zo intensief mee bezig bent geweest en gelijk eerlijke en adviserende feedback krijgt van mij voel jij je zelfverzekerder om de volgende stap te nemen.

>Follow-up.
Na ongeveer 2 weken bel ik je even om te vragen hoe het gaat. Wat heeft het veranderd voor je? Heb je nog een korte vraag of gaat alles naar verwachting

Reviews

Door de samenwerking heb ik 2021 vanaf het allereerste moment gestructureerd
kunnen beginnen. Doordat ik met vele verschillende projecten bezig ben, zowel binnen als buiten mijn bedrijf, was mijn leven een ongeorganiseerd zooitje.
Samen met Suzanne hebben we orde geschept in de chaos door van vaste dingen een ritueel te maken, en losse dingen flexibel inplanbaar gemaakt. Hierdoor heb ik in 2021 enorm veel rust in m’n hoofd terwijl ik zelf weer kan koken, sporten en boeken uitlezen zonder dat mijn slaap hier de dupe van is. Zonder Suzanne had ik oprecht nooit de puzzel in mijn agenda kunnen maken. Het is
heel fijn om te sparren met iemand die zelf ook assertief met oplossingen komt.
Kjelwyn van Houten
Mediamattie.nl
Suzanne is een positief persoon met creatieve oplossingen en een rustige benadering. Precies wat je nodig hebt om mensen dingen te laten inzien dat ze iets anders moeten doen. Moeten is misschien een groot woord. Maar haar begeleiding is vooral heel fijn en gericht op jou. Niet perse op succesvol worden in een keer. Maar eerst beginnen met kleine doelen die behapbaar zijn. Zij laat je op een leuke en positieve manier zien wat ondernemen inhoudt. Ze geeft je een gevoel dat je gewoon met iemand koffie zit te drinken. Geen strenge coach maar een mooi mens waarmee je je ideeën deelt. Ze is iemand die luistert en aanvoelt wat jij nodig hebt. En dat maakt dat zij zo geschikt is om jou coach te worden.
Laura Ploeger
Fotograaf

En dit gaan we bereiken!

Wil jij zo snel mogelijk verandering?
Door goed te gaan zitten, met iemand die je serieus neemt, je eerlijke feedback geeft en je helpt om je gedachtenpatronen te doorbreken? 
In een middag kan ik jou op weg helpen naar een andere mindset, om je zelfverzekerder te voelen en meer richting in je leven te hebben.

Dat is iets waar je nooit spijt van kan krijgen toch? 
Je kan een groeimiddag boeken voor:

Suzanne Boers persoonlijke coach fotograaf

Met wie werk je?

Mijn naam is Suzanne en hetgene waar ik het meest blij van word is anderen helpen.

Dat is de reden dat ik begon aan mijn opleiding SPW en vervolgens doorstroomde naar Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Direct na mijn studie ging ik aan de slag bij een toffe werkgever.

Maar op gegeven moment kreeg ik die kriebel, er is meer!

Ik was al fotograaf en verzorgde mooie foto’s van mensen en dieren in opdracht, maar het sociale stuk bleef onderbelicht. Hoe vaker ik mensen sprak hoe meer ik ze zag worstelen. Ze hadden vaak weinig vertrouwen in, zichzelf, hun bedrijf, hun levensstijl. En daar kan ik wat mee!

Ik ben er namelijk van overtuigd dat een ieder kan veranderen, als er een eigen motivatie is.
En ik ben er om je te motiveren en er concrete stappen van te maken.

Door de jaren heb ik een flinke dosis ervaring opgebouwd en weet ik hoe ik jou in je kracht kan zetten en hoe jij ervoor kan zorg dat jij je persoonlijkheid optimaal inzet.

Soms is het eng, maar dat is niet erg. Je bent er om wat te maken van je leven of van je bedrijf!

Is dit iets voor jou?

Bijvoorbeeld wat je wilt bereiken met coaching, welke vragen je hebt.
Ik kan dit niet garanderen, maar mail je een voorstel!
Schuiven naar boven