fbpx

Groei traject

3 maanden: Persoonlijk groei traject

Is dit het nou? Je bent volwassen, maar hebt niet het gevoel alles uit je leven te halen.

 

Je dagen gaan in elkaar over, je mag niet klagen maar net dat ene beetje mis je. Datgene uit het verleden loslaten, zelfverzekerder zijn, meer doen van waar je blij van wordt. 

Yep, dat is eigenlijk wat je wilt. Maar hoe doe je dat nou?
Je hebt wel wat gelezen en geprobeerd, maar echt stappen zetten, doelen behalen of dromen achterna gaan. Je wilt NU echt wat bereiken.
Er zijn tientallen, zo niet honderden of duizenden die er precies hetzelfde over denken. Maar tijd om dit te doorbreken!

Als maatschappelijk werker én mindset coach weet ik precies hoe het is en gaan we samen aan de slag om jou volledig in je kracht te zetten. Zodat je een stuk fijner in je vel zit.

Geef je je leven nu een zesje? Dan gaan we op zijn minst voor een acht! 

 

Is dit het nou?

  • Is dit nou je volwassen leven? 
  • Welke kant wil je op?
  • Hoe zorg je dat je niet steeds in het verleden blijft hangen?
  • Hoe kan je Happy met Jezelf worden?
  • Hoe zorg je ervoor dat als je nu je leven een zes geeft, binnen drie maanden het een acht kan geven
  • En dit kan volhouden?

Je hebt dromen en doelen, maar als je zo door gaat staan die nog steeds op je bucketlist over 10 jaar…
Je bent perfectionistisch en legt de lat voor jezelf hoog. Alles wat je bereikt is eigenlijk niet goed genoeg. Anderen verwachten altijd meer.Je hebt weinig balans in je leven, je leven bestaat vooral uit het tevreden maken van anderen. Er is weinig tijd voor jezelf.Je bent aan een project begonnen en twijfelt of je hiervan een bedrijf kan maken. Bijvoorbeeld fotografie, je maakt mooie foto’s, maar kan je er wel je geld mee verdienen?

En dat is zonde. Want jij kunt er nog zoveel meer uit halen. Je hebt nu twee keuzes: 

1. Blijven doen wat je deed en leven vanuit stress en frustratie (en misschien stiekem een beetje jaloezie, op anderen die er wel wat van maken!)

2. Besluiten er vol voor te gaan, persoonlijke ontwikkeling door te maken en de regie over je eigen leven en dromen pakken.

Je bent hier alleen om jezelf blij te maken, doe er wat mee!

Time for change

In drie maanden tijd gaan we van is dit het nou? Haal ik alles uit mijn leven?
Naar Yes, dit is het! Dit is helemaal waar ik blij met mijzelf kan zijn.
In een coachingstraject hebben we het namelijk over:

✅Je dromen zijn niet meer iets op papier, maar zijn tastbaar en binnen handbereik.

✅Je blijft dichter bij jezelf als persoon, je voelt zelf wat goed is en welke kant je op wilt.

✅Je zit minder te piekeren in je hoofd, maar doet wat goed voelt voor je.

✅Je probeert nieuwe dingen, “feel the fear and do it anyway”.

✅Je weet welke kant je op wilt, bijvoorbeeld als persoon maar ook binnen je werk.

Op een rij

Wat krijg je?

Persoonlijke begeleiding

Samen kijken naar jouw doelen, naar jouw wensen, jouw belemmeringen. We kijken hoe JIJ kan groeien, niet via een vast programma of methodiek. Maar afgestemd op jouw leven, jouw verlangens en jouw persoonlijkheid. Hiervoor beginnen we met een Kick-off sessie van 2 uur en 5x individuele coachingsessies van 45 minuten.

Een boost in je vertrouwen

Door mijn ervaring met verschillende coachingsmethodieken, waaronder NLP en oplossingsgericht werken gaan we ervoor zorgen dat jij bepaalde 'mindshifts' kan maken en meer overzicht, vertrouwen en een plan hebt

Een dosis happiness

We gaan er lekker positief in! We kijken hoe je blokkades kan weghalen, kan bereiken wat je wilt en makkelijker met moeilijke situaties om kan gaan. Het totale traject duurt 3 maanden, dus als je ergens halverwege tegenaan loopt pakken we dit snel op!

Ik geef je dit...

Ik help jou stapje voor stapje om verder te komen. Om jouw eigen ik, je eigen drijfveren te vinden en de motivatie om deze stap wel (door) te zetten. Samen gaan we je dromen uitwerken, wat is hetgeen waar je van droomt? Hoe kan je dat nu wél gaan behalen? Hoe zorg je dat je genoeg tijd voor jezelf hebt en niet enkel aan de verwachtingen van anderen voldoet. Waar gaat jouw hard sneller van kloppen?!

We gaan planmatig te werk, in jouw tempo. Door mijn ervaringen als maatschappelijk werker, coach en ondernemer heb ik een flinke toolkit ontwikkeld.
De basis zal  liggen in oplossingsgericht werken, postieve benadering en NLP-technieken.

Samen kijken wat bij jou past en werken via deze manier aan jouw dromen en doelen. Ik zorg ervoor dat je met een flinke positieve energie kan gaan doen waar JIJ gelukkig van wordt. Jij bent degene die verandert!

In drie maanden persoonlijke groei &  Happy met jezelf.

Reviews

Wat zeggen anderen die je voor gingen?

“In december 2020 heb ik de stap gezet om een coaching traject aan te gaan bij Suzanne. Al een tijdje speelde ik met de gedachte om naar een coach te gaan. 

Ik merkte dat ik moeite had met mijzelf echt kwetsbaar opstellen, bijvoorbeeld in situaties waarin ik feedback kreeg. Kwetsbaar opstellen zit voor mij ook in écht tot jezelf kunnen komen en erachter komen wat je zelf wil en belangrijk vindt. Daarin merkte ik dat ik veel waarde hechte aan wat andere mensen vinden en minder oog had voor mijzelf. Lange tijd heb ik het uitgesteld om op zoek te gaan naar een coach. Ik ben zelf maatschappelijk werker en het voelde toch gek en als een grote stap om zelf om hulp te vragen. 

Tot ik op sociale media voorbij zag komen dat Suzanne was begonnen als coach. Toen was de beslissing snel gemaakt. Ik kende haar al via het werk en wist dat zij als coach ook goed bij mij zou passen. Suzanne is kalm, doortastend, duidelijk, integer en heel vriendelijk. Een combinatie die mij goed past, omdat ik minder snel in beweging kom als iemand te rustig is. Tegelijkertijd helpt het bij zo’n kwetsbare context niet fijn als een coach te doortastend is en sneller gaat dan dat je bij kunt houden. 

Suzanne is heel goed in het tempo van de ander volgen. Ze houdt goed in de gaten waar jij bent in het proces en behoudt continu de aansluiting. Ze gaat echt naast je staan, maar als het nodig is geeft ze wel een extra duwtje in de rug. In het begin was het voor ons beiden even een modus vinden, omdat we elkaar dus kennen vanuit het werk. Ik kende bijvoorbeeld veel van de methoden, maar ik heb ervaren dat het toepassen voor jezelf echt anders is. 

Ik heb erg veel aan het traject gehad, met name veel nieuwe inzichten. Ik merk dat ik ben gaan begrijpen wat er met mij gebeurt in verschillende situaties en waar dat vandaan komt. Dat is de grootste winst van deze coaching en heeft mij veel rust opgeleverd. Het lukt mij daardoor ook om de tools die ik heb meegekregen toe te passen. Dat voelt heel goed en ik vind het ook alleen maar leuk om er zelf verder mee aan de slag te gaan. 

Dit is bereikt doordat Suzanne samen met jou op ontdekkingstocht gaat, waardoor je uiteindelijk zelf tot een inzicht komt. En precies dat heeft voor mij veel meerwaarde, want hoe mooi is het om samen dit proces aan te gaan? Ik beveel Suzanne van harte aan, want ik gun iedereen persoonlijke ontwikkeling door een heel persoonlijke benadering!”

Iris
Maatschappelijk werkster

“Voor ik aan het traject bij Suzanne begon wist ik eigenlijk niet zo goed waar mijn bedrijf voor stond. Ik deed ontzettend veel dingen tegelijk zonder duidelijk doel. Ik vroeg mij vaak af waarom ik niet succesvol was en andere wel.
Toen ik zag dat zij coaching sessies ging geven heb ik haar eigenlijk gelijk benaderd. Dit omdat ik haar al een tijdje volg en ik zie dat zij een positieve houding heeft. Precies wat ik nodig had om mijn bedrijf te laten groeien.

Zij heeft mij laten inzien dat doelen stellen eigenlijk heel nuttig is. Ik heb samen met haar gewerkt aan mijn doelen en wat ik met mijn bedrijf wil uitstralen. Zo heb ik besloten te gaan doen wat ik het leukste vind en dat is dieren fotograferen. Met haar heb ik de eerste stappen gezet richting het professioneel gaan. Zo heb ik dankzij haar besloten dat ik dingen moet gaan ondernemen. En niet meer zo afwachtend te zijn. Ze komen inderdaad niet zomaar aanbellen. Al lijkt dat bij anderen wel. Gewoon gaan doen is haar advies en dit heb ik gedaan.

Door haar ben ik echt een ondernemer geworden en ben ik gaan staan voor mijn bedrijf. In plaats van mij te laten leiden door wat allemaal niet lukt. Ik ben gaan doen wat ik wilde doen en niet durfde en met succes. Ik heb boekingen voor volgend jaar! Dat had ik eigenlijk niet durven dromen want dit is wat ik wilde.

Suzanne is een positief persoon met creatieve oplossingen en een rustige benadering. Precies wat je nodig hebt om mensen dingen te laten inzien dat ze iets anders moeten doen. Moeten is misschien een groot woord. Maar haar begeleiding is vooral heel fijn en gericht op jou. Niet perse op succesvol worden in een keer. Maar eerst beginnen met kleine doelen die behapbaar zijn. Zij laat je op een leuke en positieve manier zien wat ondernemen inhoudt. Ze geeft je een gevoel dat je gewoon met iemand koffie zit te drinken. Geen strenge coach maar een mooi mens waarmee je je ideeën deelt. Ze is iemand die luistert en aanvoelt wat jij nodig hebt. En dat maakt dat zij zo geschikt is om jou coach te worden.”

Laura Ploeger
Fotograaf bij Laura Ploeger fotografie

Wat gaan we doen?

In het individuele coachingstraject is persoonlijke aandacht ‘the Key’. Er is niemand zoals jij, niemand met dezelfde dromen als jij en niemand met dezelfde mindset. Daarom gaan we dit traject individueel aan en krijg jij ook mijn individuele aandacht. Dat is hetgene waardoor jij kan groeien! 

Om verandering te bewerkstelligen duurt dit traject drie maanden.

Ik leer jou hoe je de beste versie van jezelf kan worden, te vertrouwen op je eigen beslissingen en met vertrouwen de toekomst tegemoet te zien!
Dit traject bestaat uit:

>een Kick-off sessie van 2,5 uur
Hierin gaan we 1-op-1 de basis leggen voor het traject. Je krijgt van te voren een vragenlijst die we gaan bespreken. Hierdoor kunnen we gelijk je doelen en dromen concreet maken. We kijken waar eventuele blokkades zitten en hoe je dit kan aanpakken. Wat is jouw weg van de minste weerstand? Wat werkt voor jou het beste?

>6 individuele coachingsessies van 60 minuten
Deze coachingssessies vinden digitaal plaats om de twee weken op een tijdstip dat we samen overeen komen. Hierin blikken we terug op de vorige keer en het bijhorende huiswerk. We kijken wat er goed ging en waar nog verbetering uit te halen is. Samen kijken we naar je mindset en wat de volgende stap wordt om de beste versie uit jezelf te halen.

>Persoonlijke begeleiding gedurende drie maanden
Omdat er in twee weken soms veel kan gebeuren mag je mij altijd tussendoor even een berichtje sturen of om feedback vragen. 

En natuurlijk heel veel tips, handvaten, handige templates
& een boost in je motivatie en zelfvertrouwen!

Met wie werk je?

Mijn naam is Suzanne, 30 jaar en ik woon in Ridderkerk. Ik hou van mijn gezinnetje, bestaande uit mijn man, twee katten en kindje. Al vanaf jongs afaan merk ik  dat hetgene waar ik het meest blij van word is anderen helpen.

En zo begon ik vol goede moed aan de PABO, want kinderen iets bijbrengen.. Nou dat zou het moeten zijn! Maar ik kwam binnen een paar maanden al van een koude kermis thuis. Dit was dus NIET wat ik wilde. Een intensief heroriëntatietraject volgde. En de uiteindelijke stap die ik maakte was, de drempel minder hoog als het HBO maar eerst MBO SPW te doen. Daarna ben ik Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gaan studeren, in deeltijd om vooral lekker in de praktijk bezig te zijn.

Dit rondde ik met succes af en al snel vond ik een baan als social worker waar ik o.a. mensen met een beperking leerde voor zichzelf op te komen, fijner in hun vel te zitten en in hun eigen kracht te zetten.

Maar op gegeven moment kreeg ik die kriebel, er is meer! Ik was al fotograaf en verzorgde mooie foto’s van mensen en dieren in opdracht, maar het sociale stuk bleef onderbelicht. Hoe vaker ik mensen sprak hoe meer ik ze zag worstelen. Ze hadden vaak weinig vertrouwen in, zichzelf, hun bedrijf, hun levensstijl. En daar kan ik wat mee!

Ik ben er namelijk van overtuigd dat een ieder kan veranderen, als er een eigen motivatie is. En ik ben er om je te laten groeien en er concrete stappen van te maken.

Door de jaren heb ik een flinke dosis ervaring opgebouwd en weet ik hoe ik jou in je kracht kan zetten en hoe jij ervoor kan zorg dat jij je persoonlijkheid optimaal inzet. Enkele voorbeelden van methodes die ik gebruik om te zorgen dat jij het beste uit jezelf haalt zijn NLP-technieken, basis van de wet van aantrekking en oplossingsgericht werken. Op deze manier krijg je niet een vast programma, maar persoonlijk op jouw wensen en behoeften.

Soms is het eng, maar dat is niet erg. Je bent er om wat te maken van je leven of van je bedrijf!

Yessss Let’s Grow!

We plannen altijd eerst een belafspraak, dit is vrijblijvend. Hierin kan ik je extra uitleg geven over het traject, alvast meedenken over inzichten en we kijken gelijk of we een match zijn. Ik gun jou namelijk een goed traject, wat precies bij jou past. Als ik niet jouw ideale coach ben is dat ook prima dan denk ik met je mee wie jou eventueel verder kan helpen. Maar ik hoop dat je er net zoveel zin in hebt als mij… dus even bellen? Vul dan het formulier hieronder in en we spreken elkaar snel.

X Suzanne

Schuiven naar boven