Groepscoaching

Zelfverzekerd ondernemen als creatieveling

Ondernemen op jouw voorwaarden.

w

Plan een kennismaking

Wil je graag meedoen aan het groepstraject, plan dan hieronder een gesprek.

 

Werken in een groep

Op zoek naar leuke collega-ondernemers en je bedrijf verder ontwikkelen?
Yesyesyes. Dan is het groepstraject iets voor jou.
Deze groep start in oktober 2022.

Groei voor je bedrijf

Na dit traject staat jouw bedrijf stevig, weet je welke kant je op gaat en hoe jij gefocust kan werken.

Ik help jou om op je eigen manier te ondernemen
Business-Boost traject

In dit traject gaan we 2 maanden in een groepje van maximaal 8 gemotiveerde en creatieve ondernemers aan de slag.
Heb jij een droom om met je onderneming te starten of misschien ben je al gestart en wil je gaan groeien? Dit twee maanden traject is perfect voor jou!

Na deze twee maanden:
-Weet jij precies wie jouw ideale klant is

-Nog veel belangrijker hoe jij deze kan bereiken

-Weet jij hoe je gefocust en met plezier kan ondernemen.

-Heb je een helder aanbod van producten en diensten

-Heb je een visionboard, dus je weet precies waaraan je werkt!

Kan jij vol vertrouwen ondernemen, op een manier die 100% bij jou past

Wat kan ik verwachten?

Twee volle livedagen

Dit is were the magic happens. In een livedag gaan we gelijk de stappen maken. De ene dag werken we meer aan je bedrijf, bijvoorbeeld strategie en aanbod. Dee andere gaan we aan de slag met een visionboard en jouw persoonlijke doelen.

Vier online sessies

We komen vier maal met de groep samen, dit doen we digitaal. Deze sessies worden opgenomen, dus kan je er niet bij zijn dan kan je ze terugkijken. Hierin hebben we het over jouw doelen, strategie en focuspunten

Tussentijdse feedback

Er is een besloten facebookgroep waar je in komt. Deze is speciaal voor de training. Mocht je een persoonlijke vraag hebben dan ben ik er ook voor je.

Vision board

Dit is een onwijs krachtig middel, je maakt echt duidelijk wat je zowel persoonlijk als zakelijk wilt bereiken. Want als jij zelf gelooft in jouw onderneming kan je dit gaan uitstralen en dan ook verkopen. We zorgen voor een sterk fundament, focus & fun.

Is een groepstraject voor mij?

Als jij verder wilt komen met je creatieve onderneming én het fijn vindt om in een groep te werken dan sowieso! Je leert namelijk niet enkel van jezelf, maar ook van je andere deelnemers en doet mooie contacten op.

Na dit traject kan jij zelfverzekerd ondernemen, op een manier die 100% bij jou past.

 

Ik denk dat ik het nog even zelf probeer....

Dat is goed, je kan nog even aanrommelen. Misschien dat je dan over een maand of een half jaar erachter komt dat je nog niet bent waar je wilt zijn. Dan mag je alsnog instappen 😉

Ik wil liever 1-1 gecoached worden

Dat kan zeker, vaak haal je daar nóg meer uit doordat je echt volledige aandacht krijgt en we ook makkelijk kunnen aanpassen op jouw groei en ontwikkeling. Kijk dan even bij www.suzanneboers.nl/coaching

Ik ben nog niet goed genoeg om geld te vragen

Als je dat vaak genoeg tegen jezelf zegt is dit inderdaad je realiteit. En tuurlijk, je moet groeien. Ik ben als fotograaf ook begonnen met veeeeel gratis fotoreportages en vanaf daar gaan groeien. Maar belangrijk is, dat ik het voor mijzelf kon verantwoorden.

Kan ik in termijnen betalen?

Jazeker, je mag betalen in termijnen.

Is er een subsidie mogelijk?

Ja, in bepaalde gevallen wel. Dit is bijvoorbeeld via het Werktuig PPO. Er is ook een STAP budget en soms kan je nog andere subsidies of tegemoetkomingen aanvragen. Ik kan hierover meedenken maar niks garanderen.

Mijn werkwijze

Mijn naam is Suzanne en ik noem mijzelf je cheerleader en spring in het veld. In mijn enthousiasme kan ik ervoor zorgen dat jij nu de juiste stappen gaat zetten om te groeien. Dit doe ik niet door enkel mooie praatjes, maar juist door het visueel en concreet te maken.

Door mijn achtergrond als maatschappelijk werker én zelf als creatieveling kan ik je als geen ander helpen om zelfverzekerd te gaan ondernemen in je creatieve business. Zodat kan jij met plezier en succes gaan ondernemen.

Ik kijk graag naar je persoonlijkheid, bedrijf en dan gaan we samen kijken wat jij doet, hoe jij kan groeien en op welke manier dit voor jou kan. Het is geen one-size-fits all. 

Hoe het werkt

Intake

Voorafgaand stuur ik je een vragenlijst. Deze lees ik zorgvuldig door en dan bellen we nog even. Ik vind veiligheid in een groep belangrijk. Tegelijkertijd kan ik op deze manier kijken of de groep bij elkaar past.

i

Livedagen

In dit traject zijn er twee livedagen (in de buurt van Rotterdam). Hierbij komen we met maximaal 8 deelnemers samen en werken we op een visuele en gestructureerde manier aan je bedrijfsdoelen.

Online sessies

In het traject zijn vier online sessies.Deze sessies worden opgenomen zodat je dit later nog kan terugkijken.

Wanneer starten we?

De volgende groepstraining start in oktober 2022. Je kan je inschrijven op de wachtlijst. Hieraan zitten nog geen kosten verbonden en je inschrijving is pas definitief als we een gesprek hebben gehad. Zo weten we beide dat dit geschikt voor je is. Onderaan deze pagina kan je je gegevens voor de wachtlijst invullen.

Wat kost dat?

Het is mogelijk om in termijnen te betalen en aanspraak te maken op een subisidie van 1/3. De prijs is excl. btw. Dit bedrag is incl. de twee livedagen (incl lunch, drankjes etc) en de vier online sessies!

Let op: Dit is Bedrag is enkel voor de inschrijvingen tot 1 september 2022. Daarna wordt de prijs €677,-

 €547

Wat zat er ook alweer bij?

Het traject duurt ongeveer 2 maanden. De groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers. Zo is er ruim voldoende aandacht voor iedereen. De deelnemers worden van te voren gesproken zodat het een veilige groep is die elkaar kan helpen groeien.
Erin zitten:
4 onlinesessies

2 livedagen

Bonus: Masterclass van een expert

 

Nog vragen of gelijk instappen?