Groepscoaching

Zelfverzekerd ondernemen als creatieveling

Ondernemen op jouw voorwaarden.

w

Plan een kennismaking

Wil je graag meedoen aan het groepstraject, plan dan hieronder een gesprek.

 

Werken in een groep

Op zoek naar leuke collega-ondernemers en je bedrijf verder ontwikkelen?
Yesyesyes. Dan is het groepstraject iets voor jou.
Deze groep start in oktober 2022.

Groei voor je bedrijf

Na dit traject staat jouw bedrijf stevig, weet je welke kant je op gaat en hoe jij gefocust kan werken.

Ik help jou om zelfverzekerd te ondernemen als creatieveling
Met like minded mensen samen groeien naar jouw next-level
In dit traject gaan we ongeveer 2 maanden in een groepje van maximaal 8 gemotiveerde en creatieve ondernemers aan de slag.

We bouwen op een visuele manier aan jouw bedrijf. Stap voor stap.
Zo kan jij gefocust werken, heb je je fundament duidelijk staan en kan je al je plannen voor de toekomst op een gestructureerde manier neerzetten.

Wat voorbeelden uit eerdere trajecten waaraan we hebben gewerkt:

-Structuur in je bedrijf

-Strategie voor jouw bedrijf

-Balans privé en werk

-Prijsbepaling en opzet pakketten / diensten

-Zelfbeeld, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen

-Discipline, motivatie en enthousiasme

-Personal branding 

Wat kan ik verwachten?

Intake

Voorbereidend op ons eerste gesprek geef ik je een vragenlijst. Deze gebruiken we ter voorbereiding en in het eerste gesprek maken we aan de hand hiervan direct een plan.

Livedagen

Dit is were the magic happens. In een livedag gaan we gelijk de stappen maken. Er zijn twee livedagen waarin we stappen gaan maken Je gaat zelfverzekerd, gemotiveerd en met een concreet plan de deur uit

4 online sessies

We komen vier maal met de groep samen, dit doen we digitaal. Je krijgt opdrachten mee en kan sparren over hetgeen waar je tegenaan loopt.

Tussentijdse feedback

Ik geef je mijn zakelijke nummer waarop je mij appjes mag sturen met korte vragen. Als je een opdracht of uitgebreide vraag hebt dan kan je dit mailen og in 

Prachtige groei!

Hier gaat het om! De groei die je wilt doormaken, zowel persoonlijk als businesswise. Want als jij zelf gelooft in jouw onderneming kan je dit gaan uitstralen en dan ook verkopen. We zorgen voor een sterk fundament, focus & fun.

Is een groepstraject voor mij?

Als jij verder wilt komen met je creatieve onderneming én het fijn vindt om in een groep te werken dan sowieso! Je leert namelijk niet enkel van jezelf, maar ook van je andere deelnemers en doet mooie contacten op.

Na dit traject kan jij zelfverzekerd ondernemen, op een manier die 100% bij jou past.

 

Ik denk dat ik het nog even zelf probeer....

Dat is goed, je kan nog even aanrommelen. Misschien dat je dan over een maand of een half jaar erachter komt dat je nog niet bent waar je wilt zijn. Dan mag je alsnog instappen 😉

Ik wil liever 1-1 gecoached worden

Dat kan zeker, vaak haal je daar nóg meer uit doordat je echt volledige aandacht krijgt en we ook makkelijk kunnen aanpassen op jouw groei en ontwikkeling. Kijk dan even bij www.suzanneboers.nl/coaching

Ik ben nog niet goed genoeg om geld te vragen

Als je dat vaak genoeg tegen jezelf zegt is dit inderdaad je realiteit. En tuurlijk, je moet groeien. Ik ben als fotograaf ook begonnen met veeeeel gratis fotoreportages en vanaf daar gaan groeien. Maar belangrijk is, dat ik het voor mijzelf kon verantwoorden.

Kan ik in termijnen betalen?

Jazeker, je mag betalen in termijnen.

Is er een subsidie mogelijk?

Ja, in bepaalde gevallen wel. Dit is bijvoorbeeld via het Werktuig PPO. Er is ook een STAP budget en soms kan je nog andere subsidies of tegemoetkomingen aanvragen. Ik kan hierover meedenken maar niks garanderen.

Mijn werkwijze

Mijn naam is Suzanne en ik noem mijzelf je cheerleader en spring in het veld. In mijn enthousiasme kan ik ervoor zorgen dat jij nu de juiste stappen gaat zetten om te groeien. Dit doe ik niet door enkel mooie praatjes, maar juist door het visueel en concreet te maken.

Door mijn achtergrond als maatschappelijk werker én zelf als creatieveling kan ik je als geen ander helpen om zelfverzekerd te gaan ondernemen in je creatieve business. Zodat kan jij met plezier en succes gaan ondernemen.

Ik kijk graag naar je persoonlijkheid, bedrijf en dan gaan we samen kijken wat jij doet, hoe jij kan groeien en op welke manier dit voor jou kan. Het is geen one-size-fits all. 

Hoe het werkt

Intake

Voorafgaand stuur ik je een vragenlijst. Deze lees ik zorgvuldig door en dan bellen we nog even. Ik vind veiligheid in een groep belangrijk. Tegelijkertijd kan ik op deze manier kijken of de groep bij elkaar past.

i

Livedagen

In dit traject zijn er twee livedagen (in de buurt van Rotterdam). Hierbij komen we met maximaal 8 deelnemers samen en werken we op een visuele en gestructureerde manier aan je bedrijfsdoelen.

Online sessies

In het traject zijn 4 online sessies + een gastmasterclass van een expert. Deze sessies worden opgenomen zodat je dit later nog kan terugkijken.

Wanneer starten we?

De volgende groepstraining start in oktober 2022. Je kan je inschrijven op de wachtlijst. Hieraan zitten nog geen kosten verbonden en je inschrijving is pas definitief als we een gesprek hebben gehad. Zo weten we beide dat dit geschikt voor je is. Onderaan deze pagina kan je je gegevens voor de wachtlijst invullen.

Wat kost dat?

Het is mogelijk om in termijnen te betalen en aanspraak te maken op een subisidie van 1/3. De prijs is excl. btw.

 €447

Wat zat er ook alweer bij?

Het traject duurt ongeveer 2 maanden. De groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers. Zo is er ruim voldoende aandacht voor iedereen. De deelnemers worden van te voren gesproken zodat het een veilige groep is die elkaar kan helpen groeien.
Erin zitten:
4 onlinesessies

2 livedagen

Bonus: Masterclass van een expert

 

Nog vragen of gelijk instappen?