Groepscoaching

Zelfverzekerd ondernemen als creatieveling

Ondernemen op jouw voorwaarden.

w

Plan een kennismaking

Wil je graag meedoen aan het groepstraject, plan dan hieronder een gesprek.

 

Werken in een groep

Op zoek naar leuke collega-ondernemers en je bedrijf verder ontwikkelen?
Yesyesyes. Dan is het groepstraject iets voor jou.
Deze groep start in oktober 2022.

Groei voor je bedrijf

Na dit traject staat jouw bedrijf stevig, weet je welke kant je op gaat en hoe jij gefocust kan werken.

Ik help jou om op je eigen wijze te ondernemen
Groepscoaching

In dit traject gaan we 2 maanden in een groepje van maximaal 8 gemotiveerde en creatieve ondernemers aan de slag.
Heb jij een droom om met je onderneming te starten of misschien ben je al gestart en wil je gaan groeien? Dit twee maanden traject is perfect voor jou!

Herken je dit?
⛔Je durft geen stappen te maken, bijvoorbeeld naar de KVK

⛔Je stelt maar uit en er komt weinig uit je handen

⛔Je durft geen (goede) prijzen te vragen en krijgt het Spaans benauwd bij een factuur maken

⛔Je zegt op alles ja terwijl je heel vaak nee voelt.

⛔Je hoort zo veel om je heen dat je niet weet waar je moet beginnen

Dit krijg je

Je weet exact wie jouw ideale klant is

Dit gaan we zo uitwerken dat het je beste vriendin is, jij weet met wie je werkt en zij ook weten waarom ze voor jou kiezen!

een ijzersterk personal brand

Mensen doen zaken met mensen… maar hoe ben jij anders dan anderen? We gaan niet voor de 13 in een dozijner maar voor jou als unieke persoon.

Strategie

Ondanks dat het je eigen-wijze in het ondernemerschap is, is een beetje nadenken over wat je doet en hoe toch wel handig. Ik maak het luchtig en behapbaar

Praktisch en visueel

Als je mij langer kent, weet je dat ik niet hou van zweverig gedoe. We maken het praktisch. Je hebt een scherp(er) aanbod, weet hoe je klanten bereikt en waarom. Dit voel je tot in je kern. Je bedrijf staat letterlijk! als een huis

Een succesvolle en plezierige onderneming

Volledig op jouw manier, dus ook jouw succes. Is dat meer omzet, meer rust in je hoofd of vooral meer vertrouwen in het verkopen. Dit is JOUW proces.

Mijn werkwijze

Mijn naam is Suzanne en ik noem mijzelf je cheerleader en spring in het veld. In mijn enthousiasme kan ik ervoor zorgen dat jij nu de juiste stappen gaat zetten om te groeien. Dit doe ik niet door enkel mooie praatjes, maar juist door het visueel en concreet te maken.

Door mijn achtergrond als maatschappelijk werker én zelf als creatieveling kan ik je als geen ander helpen om zelfverzekerd te gaan ondernemen in je creatieve business. Zodat kan jij met plezier en succes gaan ondernemen.

Ik kijk graag naar je persoonlijkheid, bedrijf en dan gaan we samen kijken wat jij doet, hoe jij kan groeien en op welke manier dit voor jou kan. Het is geen one-size-fits all. 

 Twee maanden kick-start

Dit traject bestaat uit twee hele toffe creatieve, inspirerende dagen. Je gaat naar huis met een volle maag en een hoofd vol nieuwe ideeën en inspiratie. Ik leer jou hoe je de volgende stap kan maken én hierin het overzicht kan houden. Ondertussen krijg je ook nog vier online sessies, waarin we met de groep werken

Is een groepstraject voor mij?

Als jij verder wilt komen met je creatieve onderneming én het fijn vindt om in een groep te werken dan sowieso! Je leert namelijk niet enkel van jezelf, maar ook van je andere deelnemers en doet mooie contacten op.

Na dit traject kan jij zelfverzekerd ondernemen, op een manier die 100% bij jou past.

 

Ik denk dat ik het nog even zelf probeer....

Dat is goed, je kan nog even aanrommelen. Misschien dat je dan over een maand of een half jaar erachter komt dat je nog niet bent waar je wilt zijn. Dan mag je alsnog instappen 😉

Welke dagen is deze training?

Op woensdag of vrijdag zal deze training plaatsvinden. De online sessies zijn in de avond.

Ik ben nog niet goed genoeg om geld te vragen

Als je dat vaak genoeg tegen jezelf zegt is dit inderdaad je realiteit. En tuurlijk, je moet groeien. Ik ben als fotograaf ook begonnen met veeeeel gratis fotoreportages en vanaf daar gaan groeien. Maar belangrijk is, dat ik het voor mijzelf kon verantwoorden.

Kan ik in termijnen betalen?

Jazeker, je mag betalen in termijnen.

Is er een subsidie mogelijk?

Ja, in bepaalde gevallen wel. Dit is bijvoorbeeld via het Werktuig PPO. Er is ook een STAP budget en soms kan je nog andere subsidies of tegemoetkomingen aanvragen. Ik kan hierover meedenken maar niks garanderen.

Hoe het werkt

Intake

Voorafgaand stuur ik je een vragenlijst. Deze lees ik zorgvuldig door en dan bellen we nog even. Ik vind veiligheid in een groep belangrijk. Tegelijkertijd kan ik op deze manier kijken of de groep bij elkaar past.

i

Livedagen

In dit traject zijn er twee livedagen (in de buurt van Rotterdam). Hierbij komen we met maximaal 8 deelnemers samen en werken we op een visuele en gestructureerde manier aan je bedrijfsdoelen.

Online sessies

In het traject zijn vier online sessies.Deze sessies worden opgenomen zodat je dit later nog kan terugkijken.

Wanneer starten we?

De volgende groepstraining start in oktober 2022. Je kan je inschrijven op de wachtlijst. Hieraan zitten nog geen kosten verbonden en je inschrijving is pas definitief als we een gesprek hebben gehad. Zo weten we beide dat dit geschikt voor je is. Onderaan deze pagina kan je je gegevens voor de wachtlijst invullen.

Wat kost dat?

Het is mogelijk om in termijnen te betalen en aanspraak te maken op een subisidie van 1/3. De prijs is excl. btw. Dit bedrag is incl. de twee livedagen (incl lunch, drankjes etc) en de vier online sessies!

Let op: Dit is Bedrag is enkel voor de inschrijvingen tot 15 september 2022. Daarna wordt de prijs €677,-

 €547

Wat zat er ook alweer bij?

Het traject duurt ongeveer 2 maanden. De groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers. Zo is er ruim voldoende aandacht voor iedereen. De deelnemers worden van te voren gesproken zodat het een veilige groep is die elkaar kan helpen groeien. Er is een supportgroep en je krijgt tussentijdse persoonlijke feedback.
Erin zitten:
4 onlinesessies

2 livedagen

Supportgroep

 

 

Nog vragen of gelijk instappen?