MULTIPOTENTIAL, CREATIEF &…

Businesscoach voor creatievelingen

Ik help jou om (meer) geld te verdienen als creatief ondernemer op jouw eigen-wijze.

Jouw onderneming met succes

Doen waar jij blij van wordt én er geld mee verdienen. Dat is wat je wil! (En wat je nu nog niet doet). Hoe hard je ook probeert.

Jij bent die creatieve ondernemer die als doel heeft om meer geld te gaan verdienen met je passie. Je hebt 1001 briljante plannen maar het ondernemerschap is nog een hele uitdaging. Laten we alsjeblieft niet zo moeilijk doen. Het kan simpel, leuk en met vertrouwen. 

Je herkent dit waarschijnlijk wel:
$

Je hoofd gaat als een flipperkast alle kanten op

$

Je wilt alweer stoppen voordat je goed en wel begonnen bent? Want gaat dit jou ooit lukken

$

Jij blijft jezelf wijsmaken dat er al zoveel aanbod is, dus wie zit er nu op jou te wachten 

$

Je twijfelt over een volgende stap, of dit überhaupt voor je is weggelegd.

$

Je bent onzeker over je aanbod en prijzen

$

Je bent helemaal vastgelopen en weet niet meer wat je moet doen

Ben jij klaar voor verandering?

JA!

Joehoe, dit ben ik!
Ik geloof dat creatieve ondernemers net wat anders denken dan het gros van de ondernemers. JUIST omdat ze gestart zijn vanuit een passie. Met alle liefde vertel ik je op deze website meer. Neem even rustig een kijkje en bij vragen stuur mij een berichtje.

Suzanne Boers

Vormen van Coaching

Als coach, fotograaf én mama ken ik de struggles als geen ander. Multipassionate en Creatief Ondernemen is een uitdaging.

Door deze drie punten: Focus, vertrouwen en strategie heb ik overzicht, rust, houd ik alle ballen in de lucht en de touwtjes in eigen handen.

En dát gun ik jou ook.

In een persoonlijk traject leer ik jou je eigen drijfveren ontdekken en talenten omarmen en motiveer ik je om deze optimaal in te zetten.

Brainstorm-
sessie

Bijna! Je weet het wel maar ook weer niet. De twijfels slaan toe. Is dit wel een juiste keuze of welke stap moet je maken?

‘Hoe kan ik dit nou eigenlijk doen?’

Een uurtje bellen met een expert die je een schop in de goede richting geeft. Yes dat is waar de brainstormsessie voor is. Even een uurtje mijn brain, mijn hersenen gebruiken. Ik spui al mijn ideeën en inzichten en je bent gegarandeerd weer op weg!

Zes maanden
1 op 1 traject

Je bent al even op weg, maar nog lang niet waar je wilt zijn. Je hebt grote dromen, maar loopt als een kip zonder kop rond. Af en toe overvalt die twijfel je, wat ben je eigenlijk aan het doen?

Je kan het!

Maar het is nu tijd voor hulp, goed de lijnen uitzetten, focussen en volledig vertrouwen.

DAN

Is het zes maandentraject meer dan perfect voor jou. We starten met een 1-1 livedag. Deze dag werken we zowel aan je persoonlijke ontwikkeling en je zakelijke. In het traject gaan we verder op de basis zodat je het ook goed kan implementeren en eindelijk succes kan bereiken.

1 maand
coaching

Je dwarrelt wat rond en je hoofd is een flipperkast. Zo veel ideeën maar hoe ga je dat vorm geven?
En dan is daar ook nog dat stemmetje in je hoofd. Kan je dit wel? Wie zit er nou op jou te wachten.

De beer op de weg.
Je komt er niet langs.

Herkenbaar? Dan is de maandcoaching perfect. We gaan 1 maand aan de slag, startende met een uitgebreide livedag

De live dag word in Ridderkerk gehouden. Van te voren krijg je een intakeformulier.

Zij gingen je voor

Ik heb bij Suzanne Boers een live-dag geboekt omdat ik een nieuw aanbod in mijn bedrijf wilde lanceren. Aan het einde van de dag had ik duidelijk hoe ik mijn lancering wilde aanpakken, welke stappen en als extraatje ruimte voor mijn eigen gevoel (ook de beren). Suzannes kracht was dat alles gezegd mocht worden maar zij steeds weer het gesprek leidde naar de kern van de zaak. Zowel praktisch als het mentale stukje wordt aangepakt bij haar. Suzanne is daadkrachtig en liefdevol, met zowel kennis als ervaring. En net zo creatief en out of the box als een creatieveling nodig heeft als coach!

Rozemarijn van der Zee – Creatieve Professional

Dankzij Suzanne ben ik naar de fundamenten van mijn bedrijf gaan kijken om te verzekeren dat mijn huis niet kan instorten. Dankzij haar inzichten besef ik dat ik kan vertrouwen op mijn kernwaarden, kan ik mij beter focussen en prioriteiten stellen en authentiek ondernemen 🔥 Dank je wel voor de energie Suzanne.

Greet van Pear – Contentmaker

Suzanne is een positief persoon met creatieve oplossingen en een rustige benadering. Precies wat je nodig hebt om mensen dingen te laten inzien dat ze iets anders moeten doen. Moeten is misschien een groot woord. Maar haar begeleiding is vooral heel fijn en gericht op jou. Niet perse op succesvol worden in een keer. Maar eerst beginnen met kleine doelen die behapbaar zijn. Zij laat je op een leuke en positieve manier zien wat ondernemen inhoudt. Ze geeft je een gevoel dat je gewoon met iemand koffie zit te drinken. Geen strenge coach maar een mooi mens waarmee je je ideeën deelt. Ze is iemand die luistert en aanvoelt wat jij nodig hebt. En dat maakt dat zij zo geschikt is om jouw coach te worden.

Laura Ploeger – Fotograaf

Ben jij de volgende?

Over mij

Mijn naam is Suzanne Boers en ik coach creatieve en multipassionate ondernemers om te ondernemen op hun eigen-wijze. Mijn eigenwijsheid is ook de eigenschap die me kenmerkt. Het hoeft niet via de kadertjes. Sterker nog, wie heeft kaders bedacht?

Ik ben tijdens mijn studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening ook gestart met mijn fotografiebedrijf. Ik ben sociaal ingesteld en dacht, ondernemen dat is niks voor mij. En daardoor deed ik niet volledig waar ik blij van werd. Ik bleef hangen, deed het ernaast en vond het wel veilig voelen. Door dit te doorbreken kon ik de stappen maken die zorgde voor groei.

Ik hoor nog steeds om mij heen ‘focus je op 1 ding’. Maar wat als je dat niet kan? Als je dat niet wilt? Kies gewoon lekker voor jezelf én je onderneming! Omarm je passies en doe het op jouw manier.