Intervisiegroep

Samen werken aan je doelen.

De collega’s die je mist in het ondernemerschap.

Een netwerk dat je nodig hebt als ondernemer
Je mist het sparren, de motivatie en de gezelligheid
Misschien ken je uit loondienst, intervisie bijeenkomsten.
Je komt samen, hebt het over wat goed gaat, maar ook waar je tegenaan bent gelopen.
Maar dit ontbreekt vaak in het ondernemerschap. Je collega’s met wie je kan sparren, die je eerlijke en opbouwende feedback geven en die je motiveren om de volgende stap te zetten.
Dat is exact wat we doen tijdens de intervisiegroep.
Met maximaal 6 deelnemers gaan we een jaar lang optrekken om samen door te groeien.  

Wat kan ik verwachten?

Intake

Voorbereidend op ons eerste gesprek geef ik je een vragenlijst. Deze gebruiken we ter voorbereiding en ik kijk of de groep bij elkaar matcht.

4x per jaar samenkomen

4x per jaar hebben we een fysieke “intervisie” bijeenkomst. Hierin hebben we het over onze successen, doelen maar ook over onze struggles. Deze bijeenkomsten zijn een dagdeel incl lunch, zodat je ook even rustig kan praten.

4x per jaar online sessies

We komen vier maal met de groep samen, dit doen we digitaal. Zo blijf je elkaar scherp houden.

Tussentijds sparren

We maken een appgroepje waarin je tussentijds om hulp kan vragen.

Sneller je doelen bereiken

Hier gaat het om! De groei die je wilt doormaken, zowel persoonlijk als businesswise. Doordat er anderen achter je staan en je een vangnet hebt.

Is een intervisiegroep

iets voor mij?

Als jij wel eens je eenzaam voelt als ondernemer, het lastig vindt om je volgende stap te zien maar echt coaching ook niet is wat je zoekt…

Dan is de intervisiegroep iets voor jou!

Ik denk dat ik het nog even zelf probeer....

Dat is goed, je kan nog even aanrommelen. Misschien dat je dan over een maand of een half jaar erachter komt dat je nog niet bent waar je wilt zijn. Dan mag je alsnog instappen 😉

Ik wil liever 1-1 gecoached worden

Dat kan zeker, vaak haal je daar nóg meer uit doordat je echt volledige aandacht krijgt en we ook makkelijk kunnen aanpassen op jouw groei en ontwikkeling. Kijk dan even bij www.suzanneboers.nl/coaching

Ik ben nog niet goed genoeg om geld te vragen

En dat is juist een prachtige reden om wel in te stappen. Hierdoor ga je professionaliseren, groeien en geld kunnen vragen.

Kan ik in termijnen betalen?

Jazeker, je mag betalen in termijnen.

Is er een subsidie mogelijk?

Ja, in bepaalde gevallen wel. Dit is bijvoorbeeld via het Werktuig PPO. Er is ook een STAP budget en soms kan je nog andere subsidies of tegemoetkomingen aanvragen. Ik kan hierover meedenken maar niks garanderen.

Mijn werkwijze

Mijn naam is Suzanne en ik noem mijzelf je cheerleader en spring in het veld. In mijn enthousiasme kan ik ervoor zorgen dat jij nu de juiste stappen gaat zetten om te groeien. Dit doe ik niet door enkel mooie praatjes, maar juist door het visueel en concreet te maken.

Door mijn achtergrond als maatschappelijk werker én zelf als creatieveling kan ik je als geen ander helpen om zelfverzekerd te gaan ondernemen in je creatieve business. Zodat kan jij met plezier en succes gaan ondernemen.

Ik kijk graag naar je persoonlijkheid, bedrijf en dan gaan we samen kijken wat jij doet, hoe jij kan groeien en op welke manier dit voor jou kan. Het is geen one-size-fits all. 

Hoe het werkt

Intake

Voorafgaand stuur ik je een vragenlijst. Deze lees ik zorgvuldig door en dan bellen we nog even. Ik vind veiligheid in een groep belangrijk. 

i

Livedagen

In dit traject zijn er vier livedagen (in de buurt van Rotterdam). Hierbij komen we met maximaal 8 deelnemers samen en werken we op een visuele en gestructureerde manier aan je bedrijfsdoelen.

Online sessies

In het traject zijn 4 online sessies + een gastmasterclass van een expert. Deze sessies worden opgenomen zodat je dit later nog kan terugkijken.

Wanneer starten we?

De volgende intervisiegroep start in juli 2022. Je kan je inschrijven op de wachtlijst.

Dat kan onderaan deze pagina.

Wat kost dat?

Het is mogelijk om in termijnen te betalen en aanspraak te maken op een subisidie van 1/3. De prijs is excl. btw. en is voor een jaar. De eerste try-out is voor het symbolische jaarbedrag van €365. Deze prijs komt niet meer terug!

€365

Wat zat er ook alweer bij?

 Naast een heleboel gezelligheid en motivatie, krijg je ook:
4x per jaar livemomenten. Hierin gaan we samen op een rij zetten wat ons bezig houdt en waarin we willen groeien. 
4x per jaar digitaal samenkomen zodat we ook tussentijds even kunnen inchecken.
Onbeperkte whatsappsupport, maar houd het leuk voor elkaar 🙂 

Nog vragen of gelijk instappen?