Jaartraject

Uniek traject: Fotografie én Coaching

Winst maken als creatieveling

Strategie & Mindset traject

80% van het ondernemerschap is Mindset, maar als je maar als een kip zonder kop of ondernemer zonder strategie rondrent kom je er niet. Ik help je met beide.

Personal Brand

Door de combinatie van coaching & fotoreportages. Ik leer je kennen als coach en kan daardoor nog betere foto’s als fotograaf van je maken. Puur, ontspannen  en professioneel. 

w

Persoonlijke begeleiding

Super fijn alle online trainingen, maar uiteindelijk wil je advies op jouw eigen situatie, onderneming en echt die persoonlijke schop onder je kont.

 

Het vuur vlamt in je ogen als jij mag vertellen over je onderneming. Mensen zijn verbaasd (of misschien bijna jaloers? ) over je enthousiasme, maar schrikken soms ook als het vlammetje uitgaat. Je doet het met je hele ziel en zaligheid, maar het lukt soms gewoon “net” niet. En dat is frustrerend, uitputtend en dooft je vuurtje in je.

Het is je ” zone of genius” hetgeen jij het aller beste in bent en wat je ook met die passie kan overbrengen op  je klanten. Hier wil je een succes van maken. Nouja willen, niet lukken is geen optie. Hier GA je een succes van maken. Ik sta aan je zijde. 

Jaartraject: Een ijzersterke, persoonlijke, winstgevende onderneming

12 maanden 1-1 coaching + 2 beeldbank fotoreportages.

Je passie volgen dat is leuk. Maar dat hele ondernemerschap wat bij jouw creatieve bedrijf komt kijken dat trekt je energie weg. Het steeds nieuwe teksten moeten bedenken, klanten moeten aantrekken, prijzen bepalen, vooroordelen. Pfff je wordt er moe van. 
Je kruipt veel liever in je veilige bubbel, of dat nou fotograferen, handwerk, tekstschrijven of ontwerpen is… Zolang jij niet op de voorgrond hoeft.

Dit traject is een unieke combinatie tussen persoonlijke & strategische coaching maar ook zeker: het online positioneren van jouw onderneming. Daarom krijg je er twee volledige beeldbankreportages bij met 50+ beelden in hoge resolutie. En ik help je met een contentstrategie, waar kan je over posten, hoe bouw je je stories op, hoe bouw je een community, hoe zorg je dat mensen aanhaken bij jouw boodschap? 

Denk je nu, kan je het allebei? Ja ik ben 100% voorstander van multipassionate ondernemen. Plus, ik heb een opleiding maatschappelijk werk gedaan & jarenlang daarin gewerkt, werk nog steeds als trouwfotograaf & coach inmiddels al veel creatieve ondernemers 🙂

 

Ik heb bij Suzanne Boers een live-dag geboekt omdat ik een nieuw aanbod in mijn bedrijf wilde lanceren. Aan het einde van de dag had ik duidelijk hoe ik mijn lancering wilde aanpakken, welke stappen en als extraatje ruimte voor mijn eigen gevoel (ook de beren). Suzannes kracht was dat alles gezegd mocht worden maar zij steeds weer het gesprek leidde naar de kern van de zaak. Zowel praktisch als het mentale stukje wordt aangepakt bij haar. Suzanne is daadkrachtig en liefdevol, met zowel kennis als ervaring. En net zo creatief en out of the box als een creatieveling nodig heeft als coach!
Rozemarijn van der Zee

Creatief ondernemer, StoryArtPaper

Wanneer is dit echt wat voor mij?

Als je een creatieve ondernemer bent, die inmiddels voorbij de startfase is maar meer wil.  De Hoe en Wat, daar zijn soms nog vraagtekens bij en daar help ik je bij.

Je hoofd is een grote flipperkast

Je hebt 1001 ideeën, misschien nog wel meer. Je wilt vanalles maar hoe pak je dit nou strategisch aan. Moet je nou echt 1 ding kiezen? Maar je vindt zoveel leuk.

Je twijfelt regelmatig... Moet je niet gewoon terug in loondienst

Wie ben jij nou? Je werkt kneiterhard, maar niet met de resultaten die je wilt. Je wilt meer. Je hoeft echt niet gelijk 1 miljoen te verdienen maar het zou fijn zijn als het net wat meer financiële rust geeft. Als je een stabiel inkomen eruit haalt, winstgevend.

Je hebt een groot verlangen

Maar je weet ook dat met alleen manifesteren op de bank je er niet komt. Er zijn acties nodig. Maar welke? Hoe lang van te voren? Op welke manier? En hoe blijf je dan toch authentiek?

Marketing en verkopen is zeg maar niet echt jouw ding

Je hebt al trainingen gevolgd, misschien coaching maar op een of andere manier “klikt” het niet in jouw hoofd. Het is niet volledig van toepassing voor jouw onderneming of voor jou als persoon. Hierdoor lukt het steeds, net niet. Je weet wel dat je iets heel speciaals te bieden hebt.

Je wil meer online zichtbaar zijn, maar hoe dan?

Dat is waar dit unieke aanbod naar voren komt. Jij krijgt twee volledig beelbankreportages (tot een uur van Ridderkerk, daarna reken ik reiskosten) hierdoor kan ik bijvoorbeeld jouw werkplek fotograferen, natuurlijk ook jezelf, je interactie of producten. Unieke reportages met beelden die al grotendeels je verhaal vertellen. Vind je de teksten lastig? Dan geef ik je daar met liefde ook feedback op! Ik leer je hoe je optimaal aan “storytelling” doet en authentiek klanten aan kan trekken, die ook geloven in de waarde die jij te bieden hebt.

Hoeveel keer JA kon jij antwoorden?

Als je op voorgaande punten 2 of vaker ja had kunnen afvinken, raad ik je ECHT aan om een kennismaking te plannen. Dit is geheel vrijblijvend. Beeld je eens in, hoe zou het zijn voor je als je over 6 maanden gewoon een winstgevende creatieve onderneming hebt? Waar je trots op kan zijn. Waar je van glundert als je erover vertelt. Waar je de vrijheid ervaart die je in loondienst niet vindt. Waar jij jezelf mag zijn…

Beeld je eens in… een jaar werken met een coach, die jou in een mega persoonlijk traject leert hoe jij je onderneming kan laten groeien. Plus, als kers op de taart, twee beeldbankreportages. Het toffe is, je zal verschil zien aan het begin van het traject en het einde. Jij bent zelfverzekerder, je hebt een andere uitstraling. En dat zie je terug. Dit is het verhaal wat jij te vertellen hebt en kan je keer op keer gebruiken.

Wat kan ik verwachten?

 

Intake

Voorbereidend op ons eerste gesprek geef ik je een vragenlijst. Deze gebruiken we ter voorbereiding en in het eerste gesprek maken we aan de hand hiervan direct een plan.

2x een Livedag

Dit is were the magic happens. In een livedag gaan we gelijk de stappen maken. Volledige aandacht, afgestemd op jouw wensen en behoeften. Je gaat zelfverzekerd, gemotiveerd en met een concreet plan de deur uit. De livedag vindt in principe plaats in de omgeving van Rotterdam, op speciaal verzoek wordt hiervan afgeweken of kan het digitaal. De livedagen zijn volledig 1-1 om echt te focussen op JOU en jouw onderneming.

10 individuele coachingscalls

Deze 10 coachcalls checken we hoe het staat met je plan, geef ik je een nieuwe duw uit je comfortzone en help ik je om uit je hoofd te komen en gewoon te gaan doen. Strategisch plan nodig? Inspiratie? dat kan natuurlijk ook.

Tussentijdse feedback

Ik geef je mijn zakelijke nummer waarop je mij appjes mag sturen met korte vragen. Als je een opdracht of uitgebreide vraag hebt dan kan je dit mailen en we gebruiken een gedeeld map.

Twee volledige beeldbankreportages

Zichtbaar zijn he… Maar hoe dan? Nou met een uitgebreide beeldbank. Nooit gezeik met copyright of dat je dezelfde foto moet hergebruiken. Jij krijgt per reportage 50+ foto’s zodat je altijd genoeg hebt en ik help je hoe je deze strategisch kan inzetten. Het is een afwisseling van liggende en staande foto’s zodat je ze zowel op je site als social media kan gebruiken. Ook bijv. als jij aan het werk bent. Doordat ik je leer kennen weet ik ook echt hoe ik jou zonder fake smiles kan positioneren. En jij kent mij, dus het is ook gelijk een stuk minder akward.

Deelname aan community

Met mijn 1-1 klanten en andere creatieve ondernemers heb ik een community gebouwd, www.CreatieveDrijfveer.nl Hier kan je sparren met gelijkgestemden, maar zijn ook samenwerkochtenden, masterclasses en groepscoaching

Toegang tot al mijn online trainingen

Ik heb een eigen leeromgeving, met trainingen oa over focus en online zichtbaarheid & personal branding. Hier krijg je toegang toe.

Verkopen & marketing op jouw manier

Nope, je hoeft niet de opdringerige energieverkoper te worden (hoewel die er tegenwoordig weinig zijn 😉 ) maar je mag jezelf zijn. Als je aanbod en prijzen matchen wordt dit makkelijker, maar ik neem je stap voor stap mee en help bij blokkades hierop

Vertrouwen

Op jezelf en je onderneming. Dat je echt wel goed genoeg bent. Dat je soms net iets meer schijt aan de ander mag hebben. Dat je de stap durft te maken die je al zo lang uitstelt.

Wat zijn de ervaringen van anderen?

“De livedag met Suzanne is tot in de puntjes geregeld, maar zonder een strak schema of onderwerpen. Ik heb vooraf een vragenlijst ingevuld en nav mijn eigen behoeftes en vragen trekt Suzanne haar koffer open en haalt daar uit wat op dat moment nodig is. Niet letterlijk, maar wel qua oefeningen en coachtechnieken.
Ik voelde me super op mijn gemak bij Suzanne. Ze begrijpt creatieve chaoten maar al te goed.
Uiteindelijk aan het einde van de middag had ik zoveel meer helderheid over mijn doorstart van mijn bedrijf en mijn aanbod. Ik reed met een dikke smile de 2,5 uur weer naar huis.”
Ilja van de Ven

Grafisch designer, Buro Ilja

Ik wil mijn eigen fotografie bedrijf graag laten groeien, maar hoe pak je dat aan tussen alle goede fotografen die er al zijn? Toen ik het coaching traject van Suzanne voorbij zag komen, heb ik mijzelf hiervoor aangemeld en zij heeft mij in drie sessies mij verder op weg geholpen.

Sinds kort ben ik minder gaan werken in loondienst, zodat ik meer tijd kan tijd besteden aan mijn eigen onderneming. Ik wil graag groeien, maar hoe pak je dat aan? Samen met Suzanne ben ik gaan kijken naar wat ik kan verbeteren. Ze heeft mijn website doorgenomen en goede tips gegeven, we hebben de doelgroep analyse gedaan en gekeken naar mijn prijsbepaling. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik zelfverzekerder achter mijn keuzes sta. Ook heb ik goede tips gekregen voor mijn boekhouding.

Wat ik fijn vond aan het traject met Suzanne is dat ze zelf ook fotograaf is. Hierdoor wist ze goed waarover ik het heb en kon ze mij ook op dit gebied goede tips geven. Ik denk dat voor andere startende fotografen een coaching traject bij Suzanne erg zinvol is. Ik beveel Suzanne daarom zeker aan!

Desi Fotografie

Fotograaf, Desi fotografie

Mijn werkwijze

Mijn naam is Suzanne en ik ben jouw mentor tijdens dit traject. 
Als creatieveling weet ik als geen ander hoe het is om 1001 ideeen te hebben, een tikkeltje onzeker en chaotisch te zijn maar vooral veel passie te hebben.
Dat combineer ik met mijn achtergrond maatschappelijk werker en daardoor kan ik jou volledig in je kracht zetten, adviseren, motiveren en de juiste spiegel voorhouden.

In deze tijd met AI technologie wordt een persoonlijk vertellen steeds belangrijker. In dit unieke traject combineer ik fotografie met coaching. Om zo jouw eigen tone of voice en personal brand neer te zetten. Om zelf zichtbaar te durven zijn, om jouw creatieviteit te laten sprankelen op beeld en online met de wereld te kunnen delen.

Coach voor creatieve ondernemers

Bekijk hieronder een aantal portfoliobeelden om een indruk van mijn fotografie werk te krijgen

Fotografie portfolio

En wat kost dat? 

Let op, dit is een pilotprijs en er zijn slechts 2 plekken beschikbaar tot aan de zomervakantie! 
De prijs na deze pilot gaat naar €5997

Het is mogelijk om in 12 termijnen van 350,- te betalen .De prijs is excl. btw. 

Wat zat er ook alweer bij?

 

Deze coaching is volledig 1-1 waardoor deze ook echt helemaal afgestemd is op jouw proces, (on)zekerheden en doelen. Op een rij:

  • 2 maal 1 op 1 livedagen in de regio Rotterdam
  • 2 volledige beeldbankreportages met alle (gelukte) fotos op hoge resolutie, locatie in overleg
  • Kwaliteitensessie om jouw USPs te ontdekken
  • 10 individuele coachingcalls van 60 minuten
  • Onbeperkte support via de mail en whatsapp
  • Lifetime toegang tot mijn online trainingen
  • Lifetime toegang tot de creatieve drijfveer community
  • Gebruik maken van mijn netwerk met VA’s, stylisten, designers, videografen, webbouwers en meer
  • Verrassing

Nog vragen of gelijk instappen?