Livedag

In 1 dag een goed fundament & focus in je bedrijf

Ondernemen op jouw voorwaarden.

Visueel en direct aan de slag

In 1 dag je plan hebben, je blokkades doorbreken en weten welke kant je nu wel op wilt. We maken een visueel plan, afhankelijk van jouw vraagstuk.

 

Volg je hart

Ben jij klaar om te gaan ondernemen op een manier die echt bij je past?
Yes. Dat gaan we doen! 
Ik kijk naar wie jij bent en hoe jij vanuit fun & Focus kan ondernemen.

Groei voor je bedrijf

Na deze dag staat jouw bedrijf stevig, weet je welke kant je op gaat en hoe jij gefocust kan werken.

Ik help jou om zelfverzekerd te ondernemen als creatieveling
Livedag
Dit is een intensieve en productieve dag waarin we 1-1 aan de slag gaan met jouw doelen.
Het is perfect als je net aan de start staat van je bedrijf én handvaten, overzicht en structuur mist.
Ben je al wat verder en merk je dat je jezelf klein houdt? Dan pakken we dat deel op tijdens de livedag. 

Wat kan ik verwachten?

Intake

Voorbereidend op onze dag hebben we een intake. Zo weet ik hoe wij op de livedag het beste aan de slag kunnen gaan en welke manier bij jouw proces past.

De livedag

Hoe lekker zou het zijn als je in 1 dag een concreet plan heb voor je bedrijf? Waarna je de structuur, strategie en focus kan vasthouden? Een stevig fundament om op terug te vallen. 
Dit is wat je krijgt van mij na zo’n dag.

Prachtige groei!

Hier gaat het om! De groei die je wilt doormaken, zowel persoonlijk als businesswise. Want als jij zelf gelooft in jouw onderneming kan je dit gaan uitstralen en dan ook verkopen. We zorgen voor een sterk fundament, focus & fun.

Wat brengt een livedag mij?

Ik ken het gevoel heel goed. Je wilt nu gewoon écht stappen maken. Concreet, direct en praktisch aan de slag.
Yesyesyes.
Na deze dag heb jij namelijk een visueel plan waarmee je verder kan. Waarmee jij weet hoe je al je ideeën kwijt kan., gefocust en gemotiveerd blijft.
Waar jij voor zorgt dat je gaat knallen.

 

Ik denk dat ik het nog even zelf probeer....

Dat is goed, je kan nog even aanrommelen. Misschien dat je dan over een maand of een half jaar erachter komt dat je nog niet bent waar je wilt zijn. Dan mag je alsnog instappen 😉

Ik wil liever wat meer als 1 dag

Dat kan zeker, vaak haal je daar nóg meer uit doordat je echt volledige aandacht krijgt en we ook makkelijk kunnen aanpassen op jouw groei en ontwikkeling. Kijk dan even bij www.suzanneboers.nl/coaching

Ik ben nog niet goed genoeg om geld te vragen

Als je dat vaak genoeg tegen jezelf zegt is dit inderdaad je realiteit. En tuurlijk, je moet groeien. Ik ben als fotograaf ook begonnen met veeeeel gratis fotoreportages en vanaf daar gaan groeien. Maar belangrijk is, dat ik het voor mijzelf kon verantwoorden.

Kan ik in termijnen betalen?

Jazeker, je mag betalen in termijnen.

Is er een subsidie mogelijk?

Ja, in bepaalde gevallen wel. Dit is bijvoorbeeld via het Werktuig PPO. Er is ook een STAP budget en soms kan je nog andere subsidies of tegemoetkomingen aanvragen. Ik kan hierover meedenken maar niks garanderen.

Mijn werkwijze

Mijn naam is Suzanne en ik noem mijzelf je cheerleader en spring in het veld. In mijn enthousiasme kan ik ervoor zorgen dat jij nu de juiste stappen gaat zetten om te groeien. Dit doe ik niet door enkel mooie praatjes, maar juist door het visueel en concreet te maken.

Door mijn achtergrond als maatschappelijk werker én zelf als creatieveling kan ik je als geen ander helpen om zelfverzekerd te gaan ondernemen in je creatieve business. Zodat kan jij met plezier en succes gaan ondernemen.

Ik kijk graag naar je persoonlijkheid, bedrijf en dan gaan we samen kijken wat jij doet, hoe jij kan groeien en op welke manier dit voor jou kan. Het is geen one-size-fits all. 

Hoe het werkt

Intake

Voorafgaand stuur ik je een vragenlijst. Deze lees ik zorgvuldig door en dan bellen we nog even. Ik vind veiligheid in een groep belangrijk. 

i

Livedag

In 1 dag visueel en praktisch aan de slag. Je hebt gelijk helderheid over waar je NU staat. Maar ook welke stappen je hierna mag gaan zetten.

Achteraf

Na de livedag bellen we even. Welke stappen kon je direct na de livedag zetten?

Een livedag wordt afhankelijk van onze agenda’s op een doordeweeksedag gepland.

In principe is dit live-fysiek in Ridderkerk, maar mocht dit te ver reizen zijn dan kunnen we het digitaal doen. 

Wat kost dat?

Het is mogelijk om in termijnen te betalen en aanspraak te maken op een subisidie van 1/3. De prijs is excl. btw.

 €447

Wat zat er ook alweer bij?

Een livedag van 5 uur incl lunch en benodigde materialen. We gaan aan de slag op een visuele manier met jouw doelen. Dit kan een stuk mindset, planning en structuur, bedrijfsplan of strategie bevatten. Van te voren ontvang je een vragenformulier zodat we hieraan kunnen werken. Na deze dag voel jij je verzekerder en weet je exact wat je volgende stappen zijn.

 

Nog vragen of gelijk instappen?