fbpx

Live dag 1-op-1

Live-Dag. De beste kickstart

Uitstelgedrag. Je trapt er iedere keer in. Je bent bezig met heel veel, maar je onderneming, je droom, je passie. Daar neem je net niet de tijd voor die het nodig heeft.

Het gevolg? Je rommelt wat aan.
Je hebt weinig overzicht, geen concreet doel en je kan niet in 1 minuut zeggen wat je nou eigenlijk doet en voor wie. Of er blijven steeds taken liggen. Je ervaart stress, dat kan natuurlijk ook.

Ken je dat, dat je denkt, he ik moet “heel even dit doen” “als ik nou net even een zetje in mijn rug heb ” (of een liefdevolle schop onder je kont). In elk geval, goed met je neus op de feiten gedrukt worden, even een flinke boost en vanuit daar kan je weer zelf verder.

Dat is exact waar een live-dag om draait. Om dit te tackelen. Want in 1 dag kan je onwijs veel bereiken. We spreken bij mij thuis af, maar evt. is digitaal ook mogelijk. We gaan snel de diepte in en maken direct mooie shifts in je mindset, motivatie en vertrouwen. Dit komt allemaal 100% ten goede van jouw droom. Jouw onderneming! 

In één dag van dit is het net niet, naar Yeaahh baby, here we go!

Herken je dit?

Je hebt een droom! Je bent misschien al gestart met een onderneming vanuit je passie of wilt dit doen.

En het zou toch top zijn als je er geld mee verdient?
Hier komen de maars:
-je hebt moeite met aan klanten komen
-je bent helemaal niet goed genoeg
-Er zijn al zo veel (vul maar in) fotografen, coaches, handgemaakte items
-Je hebt het eigenlijk al best druk
-Je verdient te weinig
-Je weet niet welke stap je moet maken
-Je bent niet commercieel
-Je weet eigenlijk niet goed wat je wilt
-Of je wilt heel veel en hebt daardoor geen focus
-Of iets anders?

Herken jij 2 of meer punten? Dan is het tijd om aan de slag te gaan! Gun jezelf én je onderneming de groei die jullie verdienen. Je bent niet zo ver gekomen om nu op te geven.

You're the difference

Misschien weet je het nog niet, maar de grootste verandering die je kan maken ben jij. Mensen kopen van mensen. Als jij niet uitstraalt:
 Hey dit ben ik en dit is mijn onwijs toffe onderneming! 

Dan wordt het lastig. Want je kan nog zo’n goede website hebben, een prachtig logo maar als JIJ het niet voelt dan ben je over een jaar nog steeds aan het aanrommelen en nog niet verder dan nu.
Dat zou toch zonde zijn?
Lijkt mij ook, dus daarom ben ik met al mijn enthousiasme je fanatieke cheerleader!
In een middag gaan we samen werken, op zoek naar JOUW drijfveren, de methode waarop JIJ je onderneming kan runnen. We maken een concreet plan, met haalbare doelen en je gaat met een 100% positieve boost naar huis om te knallen en eindelijk te doen waar jij het meest blij van wordt!

Wat krijg je?

Op een rij

Persoonlijke begeleiding

Samen kijken naar jouw doelen, naar jouw wensen, jouw drijfveren en jouw groeipunten. Ik geef je direct handvaten en we gaan een dag knallen.

Een concreet plan

Doordat we kijken wat bij JOU past gaan we ook een plan voor JOU maken. Iets waar jij in kan geloven maar nog belangrijker, wat jij kan uitvoeren

Een boost in je vertrouwen

Door mijn ervaring met verschillende coachingsmethodieken, waaronder NLP en oplossingsgericht werken gaan we ervoor zorgen dat je een stuk zelfverzekerder de deur uit gaat.

Een goede verzorging voor jezelf

Omdat je niet kan werken met honger of dorst krijg je uiteraard ook wat lekkers, een lunch en drinken. Soms maken we ook even een wandeling om op die manier weer verder te komen.

Dromen omgezet naar doelen

We gaan niet zeggen, hopelijk kan ik over een jaar mijn baan opzeggen. We maken ervan, over een jaar zeg ik mijn baan op omdat ik een goed lopende onderneming heb. En we kijken natuurlijk wat ervoor nodig is om over een jaar dit te kunnen zeggen.

Follow-up

Na de middag plannen we even een bel-momentje in, we kijken even hoe je het hebt ervaren en wat je nog nodig hebt.

Door de samenwerking heb ik 2021 vanaf het allereerste moment gestructureerd
kunnen beginnen. Doordat ik met vele verschillende projecten bezig ben, zowel binnen als buiten mijn bedrijf, was mijn leven een ongeorganiseerd zooitje.
Samen met Suzanne hebben we orde geschept in de chaos door van vaste dingen een ritueel te maken, en losse dingen flexibel inplanbaar gemaakt. Hierdoor heb ik in 2021 enorm veel rust in m’n hoofd terwijl ik zelf weer kan koken, sporten en boeken uitlezen zonder dat mijn slaap hier de dupe van is. Zonder Suzanne had ik oprecht nooit de puzzel in mijn agenda kunnen maken. Het is
heel fijn om te sparren met iemand die zelf ook assertief met oplossingen komt.
Kjelwyn van Houten
Mediamattie.nl

Wat doen we dan?

Van te voren gaan we sowieso een keer bellen en ik geef je een voorbereidingsopdracht. 
Zo ben je er alvast mee bezig en kan ik ook kijken waar jouw knelpunten zitten.

De dag zelf:
We beginnen met het in kaart brengen van jouw doelen, waar wil je heen en hoe komt het dat je er nog niet bent?
Dit gaan we fanatiek uitwerken, hierbij zal ik je soms confronteren maar ook zeker advies geven.
We kijken vooral waar jouw motivatie, valkuilen, talenten en blokkades liggen en gaan hier direct mee aan de slag. We zetten duidelijk de route uit waar je heen wilt en welke stappen je hiervoor moet zetten.

Ik leer jou handige trucjes, voor je mindset, om om te gaan met moeilijke momenten en geef advies over wat voor jou passend is.

We stellen doelen op en we zoeken een manier hoe jij je hieraan kan houden.
We zorgen dat jij weer helemaal AAN gaat en dat jij je focus kan behouden.

Achteraf:
We bellen na ongeveer een week om te kijken hoe het was. Soms kom je pas later achter iets of krijg je opeens een inzicht. Als je wilt kunnen we er ook gelijk een drie maanden traject aan koppelen. Oja, en uiteraard kunnen we gewoon contact houden hoor! Ik ben natuurlijk erg benieuwd hoe je gaat groeien.

Suzanne Boers persoonlijke coach fotograaf

Met wie werk je?

Mijn naam is Suzanne, mama, coach, fotograaf en mega-enthousiast! Ik vertel je even wat over mijzelf.

Mensen verder helpen, dat was de reden dat ik begon aan mijn opleiding SPW en vervolgens doorstroomde naar Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Direct na mijn studie ging ik aan de slag bij een toffe werkgever. Maar op gegeven moment kreeg ik die kriebel, er is meer!

Ik was al fotograaf en verzorgde mooie foto’s van mensen en dieren in opdracht, maar het bleef een beetje hangen. Ik vertelde mijzelf met fotografie kan ik geen geld verdienen, het is wel lekker veilig in loondienst en ik ben niet commercieel.

Nog steeds ben ik niet commercieel, maar toch kan ik leven van mijn eigen onderneming en heb ik mijn loondienstbaan kunnen opzeggen! Joehoe! Ik geniet hier onwijs van en vind het zonde dat er niemand was die mij in dat proces kon ondersteunen. Ik zag veel coaches die zich richten op marketing, funnels, websites (SEO) maar ik voelde niet dat ik het kon.

Uiteindelijk na wat werk lukte het wel en kon ik hier mijn fulltime inkomen uithalen en dit gun ik jou ook! Ik doe het werk wat ik het allerleukste vind én kan dit heerlijk combineren met mijn gezin.

Door mijn achtergrond als maatschappelijk werker kan ik je als geen ander coachen op het stukje mindset. Zodat jij vanuit vertrouwen en plezier ook je onderneming kan runnen!

Soms is het eng, maar dat is niet erg. Je bent er om wat te maken van je leven of van je bedrijf!

Op een rij

Wat zijn de kosten?

De dag is 1-op-1

Ik heb de volledige aandacht voor jou en jouw onderneming

Een livedag kost nu €300,- (normaal €597,-)

Excl. BTW

Incl. eten & drinken

Je onderneming moet goed voelen en jij ook, daarom zorg ik ervoor dat je qua eten en drinken niks tekort komt

Locatie, bij mij thuis in Ridderkerk, evt online.

Indien de reisafstand te groot is kan het ook online plaatsvinden.

Suzanne is een positief persoon met creatieve oplossingen en een rustige benadering. Precies wat je nodig hebt om mensen dingen te laten inzien dat ze iets anders moeten doen. Moeten is misschien een groot woord. Maar haar begeleiding is vooral heel fijn en gericht op jou. Niet perse op succesvol worden in een keer. Maar eerst beginnen met kleine doelen die behapbaar zijn. Zij laat je op een leuke en positieve manier zien wat ondernemen inhoudt. Ze geeft je een gevoel dat je gewoon met iemand koffie zit te drinken. Geen strenge coach maar een mooi mens waarmee je je ideeën deelt. Ze is iemand die luistert en aanvoelt wat jij nodig hebt. En dat maakt dat zij zo geschikt is om jou coach te worden.
Laura Ploeger
Fotograaf

Dit kan je aan het einde van de dag afvinken

-Je weet waar jij blij van wordt.
-Je weet op welke manier je aan klanten kan komen
-Je weet (weer) waarom je ondernemer bent
-Je hebt een duidelijk, haalbaar en persoonlijk plan
-Je kan stappen ondernemen om jouw doelen nu wel te behalen
-Je bent gemotiveerd
-Je kan je grenzen aangeven
-Je hebt zekerheid over bijvoorbeeld je prijzen, visie, strategie…
-Je gaat er 100% voor!

Is dit iets voor jou?

Bijvoorbeeld wat je wilt bereiken met coaching, welke vragen je hebt.
Ik kan dit niet garanderen, maar mail je een voorstel!
Schuiven naar boven