fbpx

Losse sessies

Losse coachingsessies

 • Shoot! Hoe kom je hier nou uit?
 • Help, wat is de volgende stap?
 • Argh! Ik heb motivatie nodig!
 • Was er maar iemand die mij hierin kan sturen.
 • Ik wil gewoon even sparren
 • Kan je even meedenken?
 • Ik heb feedback op mijn ideeën nodig
 • Speciaal voor fotografen: Gebruik dit als krikieksessie, hoe kan je verbeteren?

Deze gedachten ken je misschien wel, dat je net eventjes iemand nodig hebt die met je mee denkt. Je hebt je leven best goed op orde, je hebt niet een bepaald groeipunt voor jezelf. Een heel traject van 3 maanden is te veel, maar iemand om af en toe mee te sparren, iemand die je helpt je gedachten te ordenen, de ander die jou de (liefdevolle) schop onder zijn kont geeft, die jou even moed inpraat. Dat is exact wat je nodig hebt! 

En dat kan nu ook!

Individuele sessies

 • Je loopt regelmatig in kleine punten vast. Dit kan bijvoorbeeld je eigen motivatie of zelfvertrouwen zijn.
 • Je hebt nog nooit coaching gehad, denkt je wil het wel maar de stap is groot
 • Er zijn van die momenten waarin je vast loopt
 • Je overziet het even niet meer
 • Er moet een moeilijke keuze gemaakt worden en je hart en hoofd spreken elkaar tegen
 • Je wilt graag een onafhankelijk iemand die met jou meedenkt, in jouw belang!
 • Er zijn zaken die je met niemand anders durft te bespreken
 • Je weet niet hoe je een bepaald gesprek moet aanpakken
 • Je hebt bijv. een ontevreden klant en vraagt je af hoe je dit moet afhandelen

In je eentje blijf je vaak aanmodderen. Een zetje in de juiste richting, een sparringspartner, een spiegel. Dat is wat je nodig hebt!
Je wilt wel werken aan je persoonlijke groei maar je vindt het zelf ook spannend.

Start eens met de losse coachingsessies! Je bepaalt zelf hoe veel en hoe vaak je ze inplant.

Time for change

In drie maanden tijd gaan we van is dit het nou? Haal ik alles uit mijn leven?
Naar Yes, dit is het! Dit is helemaal waar ik blij met mijzelf kan zijn.
In een coachingstraject hebben we het namelijk over:

✅Je dromen zijn niet meer iets op papier, maar zijn tastbaar en binnen handbereik.

✅Je blijft dichter bij jezelf als persoon, je voelt zelf wat goed is en welke kant je op wilt.

✅Je zit minder te piekeren in je hoofd, maar doet wat goed voelt voor je.

✅Je probeert nieuwe dingen, “feel the fear and do it anyway”.

✅Je weet welke kant je op wilt, bijvoorbeeld als persoon maar ook binnen je werk.

Op een rij

Wat krijg je?

Persoonlijke begeleiding

Samen kijken naar jouw doelen, naar jouw wensen, jouw belemmeringen. We kijken hoe JIJ kan groeien, niet via een vast programma of methodiek. Maar afgestemd op jouw leven, jouw verlangens en jouw persoonlijkheid.

Aansluitend op jouw behoefte

Door mijn ervaring met verschillende coachingsmethodieken, waaronder NLP en oplossingsgericht werken gaan we ervoor zorgen dat jij bepaalde 'mindshifts' kan maken en meer overzicht, vertrouwen en een plan hebt. Het is aan jou hoevaak je coaching aanvraagt! Het mogen iedere keer andere onderwerpen zijn.

Een dosis happiness

We gaan er lekker positief in! We kijken hoe je blokkades kan weghalen, kan bereiken wat je wilt en makkelijker met moeilijke situaties om kan gaan. Het voordeel van de losse sessie is dat ze ingezet kunnen worden wanneer je vastloopt. In principe zijn gesprekken binnen 14 dagen te plannen.

Ik geef je dit...

Ik help jou om stappen te maken en aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Ik geef je inzicht in je eigen gedachten, patronen en situaties. En ik help jou om dit te veranderen en je hier goed bij te voelen.

Dit kan zijn door extra vertrouwen, goede voorbereiding, gedachtenpatronen doorbreken en fijn advies.

We werken in jouw tempo. Dit kan eenmalig zijn, maar ook meerdere keren om net even die stap te kunnen maken die jij wilt.
De basis zal  liggen in oplossingsgericht werken, postieve benadering en NLP-technieken.

Samen kijken wat bij jou past en werken via deze manier aan jouw dromen en doelen. Ik zorg ervoor dat je met een flinke positieve energie kan gaan doen waar JIJ gelukkig van wordt. Jij bent degene die verandert!

Coaching die je zelf kan inzetten, zodat JIJ groeit

Reviews

Wat zeggen anderen die je voor gingen?

“Voor ik aan het traject bij Suzanne begon wist ik eigenlijk niet zo goed waar mijn bedrijf voor stond. Ik deed ontzettend veel dingen tegelijk zonder duidelijk doel. Ik vroeg mij vaak af waarom ik niet succesvol was en andere wel.
Toen ik zag dat zij coaching sessies ging geven heb ik haar eigenlijk gelijk benaderd. Dit omdat ik haar al een tijdje volg en ik zie dat zij een positieve houding heeft. Precies wat ik nodig had om mijn bedrijf te laten groeien.

Zij heeft mij laten inzien dat doelen stellen eigenlijk heel nuttig is. Ik heb samen met haar gewerkt aan mijn doelen en wat ik met mijn bedrijf wil uitstralen. Zo heb ik besloten te gaan doen wat ik het leukste vind en dat is dieren fotograferen. Met haar heb ik de eerste stappen gezet richting het professioneel gaan. Zo heb ik dankzij haar besloten dat ik dingen moet gaan ondernemen. En niet meer zo afwachtend te zijn. Ze komen inderdaad niet zomaar aanbellen. Al lijkt dat bij anderen wel. Gewoon gaan doen is haar advies en dit heb ik gedaan.

Door haar ben ik echt een ondernemer geworden en ben ik gaan staan voor mijn bedrijf. In plaats van mij te laten leiden door wat allemaal niet lukt. Ik ben gaan doen wat ik wilde doen en niet durfde en met succes. Ik heb boekingen voor volgend jaar! Dat had ik eigenlijk niet durven dromen want dit is wat ik wilde.

Suzanne is een positief persoon met creatieve oplossingen en een rustige benadering. Precies wat je nodig hebt om mensen dingen te laten inzien dat ze iets anders moeten doen. Moeten is misschien een groot woord. Maar haar begeleiding is vooral heel fijn en gericht op jou. Niet perse op succesvol worden in een keer. Maar eerst beginnen met kleine doelen die behapbaar zijn. Zij laat je op een leuke en positieve manier zien wat ondernemen inhoudt. Ze geeft je een gevoel dat je gewoon met iemand koffie zit te drinken. Geen strenge coach maar een mooi mens waarmee je je ideeën deelt. Ze is iemand die luistert en aanvoelt wat jij nodig hebt. En dat maakt dat zij zo geschikt is om jou coach te worden.”

Laura Ploeger
Fotograaf bij Laura Ploeger fotografie

Wat gaan we doen?

We gaan individueel aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling. Anders dan bij het groei-traject zijn dit losse sessies.
Dit is extra fijn als je bijvoorbeeld al een coachingstraject achter de rug hebt of juist twijfelt of coaching iets voor jou is. Je zit over het algemeen goed in je vel, maar wilt soms net dat beetje extra. 
Voor jou is dit perfect als je wilt sparren en met de juiste handvaten verder kan.

Hoe werkt het?

We werken met een soort strippenkaart systeem. Je koopt op voorhand je sessies die je binnen een half jaar (in overleg) kan inplannen met mij. Dit dient binnen 6 maanden te gebeuren. Een losse sessie duurt in tegenstelling tot het traject ongeveer 90 minuten. Hiervoor kies ik zodat we eerst even goed kunnen afstemmen en ik je daarna gelijk verder kan helpen.Van te voren mail je mij kort het onderwerp waar je het over wilt hebben. Er is geen tussentijdse support. Wil je dit liever wel? Kijk dan even bij mijn groeitraject.

COACHINGSKAART

1 SESSIE van 90 min €197,-

3 SESSIES van 90 min €497,-

5 SESSIES van 90 min €625,-

Coachingsessies vinden digitaal plaats. 
prijzen zijn excl. btw.

 

Met wie werk je?

Mijn naam is Suzanne, 30 jaar en ik woon in Ridderkerk. Ik hou van mijn gezinnetje, bestaande uit mijn man, twee katten en kindje. Al vanaf jongs afaan merk ik  dat hetgene waar ik het meest blij van word is anderen helpen.

En zo begon ik vol goede moed aan de PABO, want kinderen iets bijbrengen.. Nou dat zou het moeten zijn! Maar ik kwam binnen een paar maanden al van een koude kermis thuis. Dit was dus NIET wat ik wilde. Een intensief heroriëntatietraject volgde. En de uiteindelijke stap die ik maakte was, de drempel minder hoog als het HBO maar eerst MBO SPW te doen. Daarna ben ik Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gaan studeren, in deeltijd om vooral lekker in de praktijk bezig te zijn.

Dit rondde ik met succes af en al snel vond ik een baan als social worker waar ik o.a. mensen met een beperking leerde voor zichzelf op te komen, fijner in hun vel te zitten en in hun eigen kracht te zetten.

Maar op gegeven moment kreeg ik die kriebel, er is meer! Ik was al fotograaf en verzorgde mooie foto’s van mensen en dieren in opdracht, maar het sociale stuk bleef onderbelicht. Hoe vaker ik mensen sprak hoe meer ik ze zag worstelen. Ze hadden vaak weinig vertrouwen in, zichzelf, hun bedrijf, hun levensstijl. En daar kan ik wat mee!

Ik ben er namelijk van overtuigd dat een ieder kan veranderen, als er een eigen motivatie is. En ik ben er om je te laten groeien en er concrete stappen van te maken.

Door de jaren heb ik een flinke dosis ervaring opgebouwd en weet ik hoe ik jou in je kracht kan zetten en hoe jij ervoor kan zorg dat jij je persoonlijkheid optimaal inzet. Enkele voorbeelden van methodes die ik gebruik om te zorgen dat jij het beste uit jezelf haalt zijn NLP-technieken, basis van de wet van aantrekking en oplossingsgericht werken. Op deze manier krijg je niet een vast programma, maar persoonlijk op jouw wensen en behoeften.

Soms is het eng, maar dat is niet erg. Je bent er om wat te maken van je leven of van je bedrijf!

Yessss! Call me!

Is dit exact wat je wilt? Dan zou ik het super tof vinden als je je gegevens invult. Ik neem snel contact op met je voor de details. 

Groetjes, Suzanne

Schuiven naar boven