Mindsetboost

in 5 stappen vol vertrouwen ondernemen

Mindsetboost

28 maart om 20:00 uur GRATIS Groeisessie

Ik weet dat jij een enorme passie hebt voor wat je doet. Je hebt talent, doorzettingsvermogen en een droom om van jouw creatieve passie je fulltime werk te maken. Maar laten we eerlijk zijn, het ondernemerschap kan soms overweldigend en frustrerend zijn. Je weet dat je meer zou kunnen verdienen, maar je weet niet hoe je dit moet aanpakken.

Dat is waarom ik, Suzanne Boers, als businesscoach voor creatieve ondernemers, de gratis groeisessie geef “mindsetboost” heb ontwikkeld. Ik help je om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen, zodat je eindelijk  en voldoening ervaart waar je zo naar verlangt. 

Wat kan ik verwachten?

Werken aan jouw ondernemersmindset

Zolang jouw hobby je hobby is zal je er geen winst mee maken. Klinkt hard, maar ik kan het gewoon niet vriendelijker zeggen 😉

Minder twijfelen

Hoe zorg je er nou voor dat dat stemmetje in je hoofd je niet steeds weer van je plan afbrengt? Dat je doorzet en een knoop doorhakt?

Interactieve sessie

Ik begin met wat praktische tips en uitleg over je ondernemersmindset, maar daarna gaan we het gesprek aan zodat ik direct jouw vragen kan beantwoorden.

In deze gratis groeisessie neem ik je stap voor stap mee door de essentiële elementen van een succesvolle creatieve onderneming. Ik deel met jou kennis die ik heb opgedaan als businesscoach, vanuit de NLP opleiding en gecombineerd met diverse ervaringen. Ik geloof heel erg in het implementatie zorgt voor transformatie principe dus ik ga niet enkel vertellen, maar je zelf ook laten nadenken en meepraten (als je wilt 😉 )

Deze masterclass is niet zomaar een algemene businesscursus. Ik heb deze speciaal ontwikkeld voor creatieve ondernemers zoals jij, met aandacht voor de unieke uitdagingen en kansen in jouw branche.

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je nu in voor de gratis groeisessie “Mindsetboost”en sluit aan.

 

Goed om te weten:

  • De masterclass is 28 maart om 20:00 uur via Zoom
  • Als je je aanmeld krijg je het linkje in je mailbox
  • De groeisessie duurt ongeveer een uur
  • Live erbij zijn is het fijnste, dan kan ik je vragen beantwoorden. Anders ontvang je een verkorte versie, de sessie wordt niet opgenomen ivm de privacy van de deelnemers

Hij is volledig gratis!

Mijn werkwijze

Mijn naam is Suzanne en ik noem mijzelf je cheerleader en spring in het veld. In mijn enthousiasme kan ik ervoor zorgen dat jij nu de juiste stappen gaat zetten om te groeien. Dit doe ik niet door enkel mooie praatjes, maar juist door het visueel en concreet te maken.

Door mijn achtergrond als maatschappelijk werker én zelf als creatieveling kan ik je als geen ander helpen om zelfverzekerd te gaan ondernemen in je creatieve business. Zodat kan jij met plezier en succes gaan ondernemen.

Ik kijk graag naar je persoonlijkheid, bedrijf en dan gaan we samen kijken wat jij doet, hoe jij kan groeien en op welke manier dit voor jou kan. Het is geen one-size-fits all.