Mindsetmagic

Hoe zou het zijn als je jezelf niet meer in de weg zit?

Veerkrachtig en vol vertrouwen ondernemen, op jouw eigen-wijze

De regeltjes ken je nu wel, nu is het tijd voor JOU

Je bent al even bezig met je bedrijf en het loopt, oke. Maar er wringt iets. De marketing en je aanbod dat heb je op zich wel onder controle, maar het is dat stemmetje in je hoofd. Die zegt verschillende dingen, soms zelfs door elkaar.
Dat stemmetje dat je steeds laat twijfelen waar je mee bezig bent. Dat stemmetje dat het soms moeilijk maakt voor je.
Het maakt je onzeker en zorgt ervoor dat je soms blokkeert. Diep van binnen weet je, als ik krachtiger ben en makkelijker keuzes maak of uit mijn comfortzone ga, dan kom ik er wel.
Maarja, dat is een partij makkelijk gezegd dan gedaan he. Dit is echt super frustrerend.
Je wilt echt wel veranderen maar hoe?
I know the feeling. 
Dan is de training Mindset Magic perfect voor jou! Je weet dat je zelf het grootste obstakel bent. En weet je, je bent niet de enige. Met een kleine groep gaan we aan de slag om te werken aan jouw Mindset, Vertrouwen en daardoor die krachtige persoon die in jou zit naar boven halen.

En hoe zou het voor jou zijn…

Als je niet jezelf in de weg zit?

Dat je niet meer loopt te bullsh*tten en alles hoeft te overdenken. Dat het niet meer als een uitputtingsslag voelt?
Als je gewoon jezelf kan zijn en je een vertrouwen tot in je tenen voelt, dit lukt, no matter what.

$

Wat maakt mij nou zo speciaal als ondernemer?

$

Hoezo lukt alles bij mij (net) niet?

$

Waarom lijkt het bij de ander altijd zo gemakkelijk te gaan?

$

Welke keuze moet ik nou maken, naar wie moet ik nou luisteren?

In deze training zijn deze (en nog veel meer) vragen herkenbaar en hoef je niet meer op je eilandje in je eigen hoofd rond te blijven tollen. We gaan samen aan de slag, praktisch, positief naar een veerkrachtige mindset, die kan tegen een stootje en die ervoort zorgt dat jij de beslissingen maakt die horen bij die BadAss ondernemer die je diep van binnen bent!

Wat kan ik verwachten?

3 maanden coaching

Dit programma omvat 3 maanden coachings dmv live Q&A’s met Hotseatsessies in een kleine groep. Deze zijn om de week op wisselende momenten. Je kan deze terugkijken

 

Diverse opdrachten en masterclasses

Ik geef je opdrachten om enerzijds jezelf beter te leren kennen, anderzijds om uit je comfortzone te gaan en bijvoorbeeld meer rust in je hoofd te krijgen. Deze opdrachten kan je in je eigen tempo uitvoeren.

Persoonlijke groei

Yes en dat levert je ook weer veel moois op. Want kan jij je voorstellen dat als jij beter in je vel zit je makkelijker onderneemt? Dat je sneller keuzes maakt omdat je weet wie je bent? Dat je makkelijker uit je comfortzone stapt en daardoor betere resultaten behaalt?

Lifetime toegang

Je behoudt ook na deze training toegang tot het lesmateriaal en de Q&A’s worden opgenomen dus als je een keer niet kan is dat geen probleem. Uiteraard is dit in een besloten omgeving.

Ben je klaar om die beren van de weg te halen?

En je hebt geluk! Dit is de allereerste keer dat ik dit programma draai en hij is nu nog in de voorverkoop. De pilotprijs wordt €499,- maar je kan nu voor €399,- excl btw meedoen. Je mag dit ook in 6 termijnen betalen én als je een creatieve ondernemer bent maak je grote kans op een subsidie van 1/3.

 

Ik heb bij Suzanne Boers een live-dag geboekt omdat ik een nieuw aanbod in mijn bedrijf wilde lanceren. Aan het einde van de dag had ik duidelijk hoe ik mijn lancering wilde aanpakken, welke stappen en als extraatje ruimte voor mijn eigen gevoel (ook de beren). Suzannes kracht was dat alles gezegd mocht worden maar zij steeds weer het gesprek leidde naar de kern van de zaak. Zowel praktisch als het mentale stukje wordt aangepakt bij haar. Suzanne is daadkrachtig en liefdevol, met zowel kennis als ervaring. En net zo creatief en out of the box als een creatieveling nodig heeft als coach!

Rozemarijn van der Zee

Creatief ondernemer, StoryArtPaper

Suzanne sprak mij aan door haar spontane manier van schrijven en creatieve out of the box manier van aanpakken. Niet doen wat een ander doet, of wat je volgens de ‘regels’ zou moeten doen, maar vooral vanuit passie en the sparkle of joy werken. Ik herken veel in de dingen die ze schrijft; twijfelen of je wel iets toe te voegen hebt, je vergelijken met een ander of van alles aanpakken en het overzicht verliezen…
Suzanne is bovendien erg benaderbaar en ik durf me helemaal kwetsbaar op te stellen bij haar!

Marieke Wilterdink

Fotograaf, PhotoMarie

Over Suzanne

Mijn naam is Suzanne, businesscoach, fotograaf, creatief, mama, Projector, enthousiast en betrokken.

Door mijn achtergrond als maatschappelijk werker én zelf als creatieveling kan ik je als geen ander helpen om zelfverzekerd te gaan ondernemen in je creatieve business. Zodat kan jij met plezier en succes gaan ondernemen.

Ik weet nog goed dat ik mij inschreef bij de KVK en de dag erna bij mijn baan kwam, een collega zei: “Nou straks ben je opeens fulltime fotograaf” Ik lachte het weg, neejoh, dat kan niet. Dat is maar voor eeen enkeling weggelegd. Zo goed ben ik helemaal niet.
Die mindset zorgde niet echt ervoor dat mijn bedrijf groeide. Ik moest anders denken om andere resultaten te krijgen.
En man, wat kan ik dat nu met een big smile zeggen.
Na deze training kan jij dit ook zeggen.
Every level his own devil, dus of je nu net start of al even bezig bent, weet je dat je jezelf te klein houdt en te veel beren op de weg ziet? Dan is deze training perfect voor jou!

 

Nog vragen?