Groeitraining

Drie maanden lang een stok achter de deur

– Mindset -Jij en je onderneming – Jouw plan.

 

 

Ik help jou om op je eigen wijze te ondernemen
Groepscoaching

In dit traject gaan we 3 maanden in een groepje van maximaal 10 gemotiveerde en creatieve ondernemers aan de slag.
Heb jij een droom om met je onderneming te starten of misschien ben je al gestart en wil je gaan groeien? Dit twee maanden traject is perfect voor jou!

Herken je dit?
⛔Je durft geen stappen te maken, bijvoorbeeld naar de KVK

⛔Als ik uitsteller opzoek in het woordenboek zie ik jou

⛔Je durft geen (goede) prijzen te vragen en krijgt het Spaans benauwd bij een factuur maken

⛔Je zegt op alles ja terwijl je heel vaak nee voelt.

⛔Die beer op de weg? Dat ben je zelf. Als dat zelfvertrouwen nou eens meewerkt.

⛔Je hoort zo veel om je heen dat je verzuipt

Dit krijg je

Een sterkere mindset

Je zou iets meer moeten durven, maar hoe dan? Want ben je wel goed genoeg en wie zit er nou toch op jou te wachten? In deze drie maanden is Mindset een van de pijlers!

Je hebt rust in je hoofd

Misschien moet ik een funnel, misschien een winactie, misschien wel een stoere samenwerking. 1001 ideeen, maar nu ga ik je helpen de juiste stappen uit te voeren

Strategie

Ondanks dat het je eigen-wijze in het ondernemerschap is, is een beetje nadenken over wat je doet en hoe toch wel handig. Ik maak het luchtig en behapbaar

Praktisch en visueel

Als je mij langer kent, weet je dat ik niet hou van zweverig gedoe. We maken het praktisch. Je hebt een scherp(er) aanbod, weet hoe je klanten bereikt en waarom. Dit voel je tot in je kern. Je bedrijf staat letterlijk! als een huis

Een succesvolle en plezierige onderneming

Volledig op jouw manier, dus ook jouw succes. Is dat meer omzet, meer rust in je hoofd of vooral meer vertrouwen in het verkopen. Dit is JOUW proces.

Wat gaan we doen?

 

3x zo veel in 3 maanden.

Originele namen zijn niet aan mij besteed.

Maar met dit traject gaat alles keer 3!

3 maanden werken we aan de drie belangrijkste punten van een succesvolle onderneming.

1)Mindset – moet ik dat nog uitleggen? Je twijfelt uren, stelt uit, durft niet zichtbaar te zijn én amper geld te vragen… Yesss dat zit allemaal tussen je oren.

2) Jij en je onderneming. In de eerste plaats zetten we je jou op 1. Waarom doe je wat je doet? hoe kan JIJ dit aanbieden? Wat maakt jou uniek? Daarna komt pas je onderneming.

3)Een strak plan. Ik weet het, je hebt veel ideeen, maar hoe ga je die uitvoeren? Nou gewoon met een plan. Niemand had een plan om te falen, maar wel een plan om succes te hebben 🙂 

In deze drie maanden krijg je:
-Iedere week een korte video met een opdracht. Deze opdracht duurt maximaal een uur, want je hebt het al druk met je baan, afstuderen of kinderen. Een uurtje moet te doen zijn toch?

-Drie waardevolle masterclasses, in het thema Mindset, Jij en je onderneming en een plan maken.

-Drie keer Q&A’s / groepscoaching, online met het groepje van maximaal 10 deelnemers.

En nog hele toffe bonussen!

Wie is je coach?

Mijn naam is Suzanne en ik noem mijzelf je cheerleader en spring in het veld. In mijn enthousiasme kan ik ervoor zorgen dat jij nu de juiste stappen gaat zetten om te groeien. Dit doe ik niet door enkel mooie praatjes, maar juist door het visueel en concreet te maken.

Door mijn achtergrond als maatschappelijk werker én zelf als creatieveling kan ik je als geen ander helpen om zelfverzekerd te gaan ondernemen in je creatieve business. Zodat kan jij met plezier en succes gaan ondernemen.

Ik kijk graag naar je persoonlijkheid, bedrijf en dan gaan we samen kijken wat jij doet, hoe jij kan groeien en op welke manier dit voor jou kan. Het is geen one-size-fits all.

Doordat ik zelf ook het proces ben doorgegaan en een juiste achtergrond heb geloof ik dat dit sowieso een win-situatie is. En voor mij zijn ook alle nieuwe dingen spannend, dus de prijs is een no-brainer. 

Is een groepstraject voor mij?

Als jij verder wilt komen met je creatieve onderneming én het fijn vindt om in een groep te werken dan sowieso! Je leert namelijk niet enkel van jezelf, maar ook van je andere deelnemers en doet mooie contacten op.

Na dit traject kan jij zelfverzekerd ondernemen, op een manier die 100% bij jou past.

 

Ik denk dat ik het nog even zelf probeer....

Dat is goed, je kan nog even aanrommelen. Misschien dat je dan over een maand of een half jaar erachter komt dat je nog niet bent waar je wilt zijn. Dan mag je alsnog instappen 😉

Ik ben nog niet goed genoeg om geld te vragen

Als je dat vaak genoeg tegen jezelf zegt is dit inderdaad je realiteit. En tuurlijk, je moet groeien. Ik ben als fotograaf ook begonnen met veeeeel gratis fotoreportages en vanaf daar gaan groeien. Maar belangrijk is, dat ik het voor mijzelf kon verantwoorden.

Kan ik in termijnen betalen?

Jazeker, je mag betalen in termijnen.

Is er een subsidie mogelijk?

Ja, in bepaalde gevallen wel. Dit is bijvoorbeeld via het Werktuig PPO. Er is ook een STAP budget en soms kan je nog andere subsidies of tegemoetkomingen aanvragen. Ik kan hierover meedenken maar niks garanderen.

Hoe het werkt

Intakeformulier

Voorafgaand stuur ik je een vragenlijst. Deze lees ik zorgvuldig door en dan bellen we nog even. Ik wil wel mensen die hier echt leuk passen en bereid zijn om in elk geval 1 uur per week eraan te besteden

i

Online opdrachten

Je krijgt iedere week, jaja iedere week, 3 maanden lang een opdracht van mij! Het klinkt veel, maar het is echt een proces. Zo zorg je voor een ijzersterk fundament

masterclasses en Q&A's

Jepjep, dit krijg je ook nog!

3 onwijs waardevolle masterclasses door mij van minstens een uur

3 Q&As waarbij je al je vragen over de thema’s Mindset, je bedrijf en je plan mag stellen

 

Wanneer starten we?

Deze training start 1 november en duurt tot 1 februari. Zo gaan we knallend het oude jaar uit, met onze doelen maar gelijk sprankelend het nieuwe jaar in.

Wat kost dat?

Ik dacht, als we toch keer 3 gaan, hoezo doen we dan geen 3×3? Heb je ook dat liedje in je hoofd 3 maal 3 is negen….

Maar voor 999 heb ik jou veel liever in mijn 1-1 traject. Dit traject is juist voor de (her)startende creatieve ondernemer, met nog weinig of geen klanten dus wordt het €333,-. Ik denk niet dat ik dit in de toekomst nog eens doe.

€999  maar slechts €333,-

Wat zat er ook alweer bij?

Het traject duur3 maanden. In deze 3 maanden krijg je:
3 maanden lang iedere week een video met opdracht

-Thema’s Mindset, je onderneming, je strategie

3 Masterclasses

3 Q&A’s

Toffe Bonussen

 

Nog vragen of gelijk instappen?