fbpx

Over mij

Suzanne Boers

Ha!
Tof dat je hier bent! Nieuwsgierig?

Dat is harstikke logisch, je wilt toch weten wie degene is waarvan je op de website zit. Daarom een korte introductie. Ik ben Suzanne en ik ben Social Worker, Fotograaf maar binnenkort hopelijk ook jouw coach! Door de combinatie van de eerste twee beroepen heb ik ervaring in de omgang met mensen, om ze in hun eigen kracht te zetten, zelfverzekerd te maken en plezier te laten ervaren. En dat is precies wat ik ook als coach voor jou wil gaan betekenen.

Ik vind zelfontwikkeling enorm belangrijk en ik gun jou dit ook. Door middel van bijvoorbeeld oplossingsgericht werken en NLP-instrumenten kan ik jou helpen met de beste versie van jezelf te zijn. 
Degene met wie jij happy kan zijn en doet waar jij blij van wordt.
Is dit wat jou aanspreekt? Top! Dan kunnen we een leuke match zijn! Stuur je mij een berichtje?

5x funfacts

-Kattenvrouwtje
-Thee-verslaafd
-Luistert Disney & Rock muziek
-Lust alle soorten taart
-Enorm fanatiek met spelletjes

5x Backgroundstories

-Woont in Ridderkerk
-Maatschappelijk werker
-Ondernemer (fotograaf)
-30 jaar
-Sportief, creatief, avontuurlijk
 
Suzanne Boers

5x door anderen

-Professioneel
-Spontaan
-Behulpzaam
-Doorzetter
-Energiek

Reviews

Wat vonden anderen die je voorgingen van de coaching door mij? Je leest het hier!

Kjelwyn van Houten

Haar professionaliteit en brede kennis over zowél social media, structuur in
je werk als andere bijzaken van het ondernemerschap, is het ook nog eens een super leuk mens waar je mee kan lachen vol zelfspot en relativering. Je voelt je direct op je gemak en dat is belangrijk als je tot de kern van je problemen wilt
komen.

Laura Ploeger

Suzanne is een positief persoon met creatieve oplossingen en een rustige benadering. Precies wat je nodig hebt om mensen dingen te laten inzien dat ze iets anders moeten doen. Moeten is misschien een groot woord. Maar haar begeleiding is vooral heel fijn en gericht op jou. Niet perse op succesvol worden in een keer. Maar eerst beginnen met kleine doelen die behapbaar zijn. Zij laat je op een leuke en positieve manier zien wat ondernemen inhoudt. Ze geeft je een gevoel dat je gewoon met iemand koffie zit te drinken. Geen strenge coach maar een mooi mens waarmee je je ideeën deelt. Ze is iemand die luistert en aanvoelt wat jij nodig hebt. En dat maakt dat zij zo geschikt is om jou coach te worden.

Zullen we eens contact hebben?

Nu heb ik over mijzelf al het een en ander verteld maar ik ben natuurlijk ook razend nieuwsgierig wie aan de andere kant van het scherm zit! Wil je nog meer over mij weten of hoe ik jou specifiek kan helpen om jouw leven te transformeren? Stuur mij dan zeker een berichtje en dan plannen we snel een afspraak voor een kopje thee op afstand in! Of koffie natuurlijk als je dat liever drinkt, zelfs dat weet ik niet van je!

Nou tijd om eens kennis te maken dan!

Suzanne Boers
Schuiven naar boven