Suzanne Boers

Coach voor creatievelingen

Ondernemen zonder stress maar met succes, vol vertrouwen en plezier.

Wie zegt dat je MOET  kiezen?
Ik geloof dat je juist in je creatieve onderneming mag spelen.

Mijn verhaal

Mijn naam is Suzanne, mama, coach, fotograaf en mega-enthousiast! Ik vertel je eerst even over mijn “ondernemersreis”, want ik dacht eigenlijk dat ik helemaal geen ondernemer was.

Ik was al fotograaf en verzorgde mooie foto’s van mensen en dieren in opdracht, maar het bleef een beetje hangen. Ik vertelde mijzelf met fotografie kan ik geen geld verdienen, het is wel lekker veilig in loondienst en ik ben niet commercieel. En zo hield ik mijzelf klein. Ik noemde het mijn bedrijfje, uit de hand gelopen hobby. Niet echt mijn werk.
Toen ik mijzelf en mijn onderneming serieus ging nemen en ging professionaliseren leerde ik het ondernemersspel. Met vallen en opstaan natuurlijk. Want ik moest vooral doen wat anderen ook deden, toch? 
Spoiler: Dat moet dus beslist niet!

Door mijn achtergrond als maatschappelijk werker én zelf als creatieveling kan ik je als geen ander helpen om zelfverzekerd te gaan ondernemen in je creatieve business. Zodat kan jij met plezier en succes gaan ondernemen.

Laat mij jou cheerleaden naar een fijn bedrijf!

Mijn kernwaarden

Als een springveer aanwezig

Ik spring graag in het diepe en in de lucht. Ik heb een berg energie waar velen jaloers op kunnen zijn. Maar, wel met het juiste vuurtje. En dat vuurtje, dat gaat aan van het coachen van anderen. Ik geef jou graag een dosis enthousiasme mee zodat jij gemotiveerd bent.

Gewoon doen

Ik hou niet van eromheen draaien, van moeilijk doen. En goed, is soms ook gewoon goed genoeg. Niet alles hoeft perfect, zolang het maar past bij wie jij bent.

Vrijheid

Ondanks dat ik van reizen hou gaat vrijheid voor mij over wat anders nu. Over de vrijheid om als ondernemer beslissingen te maken, jouw eigen weg te bewandelen, je eigen tijden te bepalen. Te doen waar jij energie van krijgt.

Beeldend werken

Je bent creatief en waarschijnlijk een beelddenker. Waarom blijven al die coaches dan enkel praten? Laten we het eens visueel maken, je reis, je bedrijf, je plannen en je obstakels. Zo kom jij ECHT verder.

Over Suzanne Boers

Dit ben ik! Enthousiast, fanatiek, doorzetter, proffesioneel en eerlijk. Mijn naam is Suzanne, woonachtig in Ridderkerk met mijn gezin, bestaande uit mijn man, zoontje en 2 ragdoll-katten.

Een liefde voor taart, reizen, spelletjes en dieren. Plus mooie lichtinval, gezellige gesprekken en spontane acties.

Wist je trouwens dat ik een talent heb voor op zijn kop lezen? Vroeger las mijn vader altijd de krant tegenover mij en wilde ik meelezen. Nu gebeurt het vaak automatisch hihi. 

Terug naar mijn andere grote liefde: fotografie. Natuurlijk fotografie. Dat ik daar mijn werk van mocht maken, wat een voorrecht. Of niet?

Want het is iets wat ik voor elkaar heb gekregen, een proces met veel stappen en persoonlijke groei.  Tegelijkertijd niet onmogelijk, want als ik het kan, waarom jij dan niet? Ik neem jou graag als creatieveling aan de hand mee tijdens jouw proces.

Door mijn ervaring zelf van onzekere creatieveling naar stoere ondernemende vrouw maar ook zeker met mijn achtergrond als Maatschappelijk Werker. Hierdoor kijk ik naar wie jij bent en hoe jij kan ondernemen op een manier die 100% bij jou past.

Met een berg liefde en enthousiasme. Let’s go!

 

Wat anderen over mij zeggen:

Suzanne spreekt de taal van creatievelingen.

Suzanne is een positief persoon met creatieve oplossingen en een rustige benadering. Precies wat je nodig hebt om mensen dingen te laten inzien dat ze iets anders moeten doen. Moeten is misschien een groot woord. Maar haar begeleiding is vooral heel fijn en gericht op jou. Niet perse op succesvol worden in een keer. Maar eerst beginnen met kleine doelen die behapbaar zijn. Zij laat je op een leuke en positieve manier zien wat ondernemen inhoudt. Ze geeft je een gevoel dat je gewoon met iemand koffie zit te drinken. Geen strenge coach maar een mooi mens waarmee je je ideeën deelt. Ze is iemand die luistert en aanvoelt wat jij nodig hebt. En dat maakt dat zij zo geschikt is om jou coach te worden.

Laura Ploeger

Haar professionaliteit en brede kennis over zowél social media, structuur in
je werk als andere bijzaken van het ondernemerschap, is het ook nog eens een super leuk mens waar je mee kan lachen vol zelfspot en relativering. Je voelt je direct op je gemak en dat is belangrijk als je tot de kern van je problemen wilt
komen.

Kjelwynn van Houten

Neem contact op