Van Passie naar winst

in 5 stappen groeien met je onderneming

Van passie naar winst

26 Juli om 20:00 uur GRATIS Masterclass

In 5 stappen groeien met je creatieve onderneming

Ik weet dat jij een enorme passie hebt voor wat je doet. Je hebt talent, doorzettingsvermogen en een droom om van jouw creatieve passie je fulltime werk te maken. Maar laten we eerlijk zijn, het ondernemerschap kan soms overweldigend en frustrerend zijn. Je weet dat je meer zou kunnen verdienen, maar je weet niet hoe je dit moet aanpakken.

Dat is waarom ik, Suzanne Boers, als businesscoach voor creatieve ondernemers, de gratis masterclass “Van Passie naar Winst” heb ontwikkeld. Ik help je om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen, zodat je eindelijk  en voldoening ervaart waar je zo naar verlangt.

Wat kan ik verwachten?

Werken aan jouw ondernemersmindset

Zolang jouw hobby je hobby is zal je er geen winst mee maken. Klinkt hard, maar ik kan het gewoon niet vriendelijker zeggen 😉 

Een plan maken

Ondernemerschap is hocus-pocus voor jou, wat moet je doen?

Actie in de taxi!

Na deze training ben jij weer in de actiemodus, weet je wat je moet doen om jouw doelen te behalen!

In deze gratis masterclass neem ik je stap voor stap mee door de essentiële elementen van een succesvolle creatieve onderneming. Ik deel mijn persoonlijke ervaringen, geleerde lessen en praktische tips om jouw creatieve business te laten groeien en bloeien.

Deze masterclass is niet zomaar een algemene businesscursus. Ik heb deze speciaal ontwikkeld voor creatieve ondernemers zoals jij, met aandacht voor de unieke uitdagingen en kansen in jouw branche.

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je nu in voor de gratis masterclass “Van Passie naar Winst” en zet vandaag nog de eerste stap naar het realiseren van jouw dromen als creatieve ondernemer!

 

Goed om te weten:

  • De masterclass is 26 Juli om 20:00 uur via Zoom
  • Als je je aanmeld krijg je het linkje in je mailbox
  • De masterclass duurt ongeveer een uur
  • Live erbij zijn is het fijnste, dan kan ik je vragen beantwoorden. Anders ontvang je een opname.

Hij is volledig gratis!

 

Mijn werkwijze

Mijn naam is Suzanne en ik noem mijzelf je cheerleader en spring in het veld. In mijn enthousiasme kan ik ervoor zorgen dat jij nu de juiste stappen gaat zetten om te groeien. Dit doe ik niet door enkel mooie praatjes, maar juist door het visueel en concreet te maken.

Door mijn achtergrond als maatschappelijk werker én zelf als creatieveling kan ik je als geen ander helpen om zelfverzekerd te gaan ondernemen in je creatieve business. Zodat kan jij met plezier en succes gaan ondernemen.

Ik kijk graag naar je persoonlijkheid, bedrijf en dan gaan we samen kijken wat jij doet, hoe jij kan groeien en op welke manier dit voor jou kan. Het is geen one-size-fits all.