Creatieve Ondernemers
2 maanden: Van Schets naar Succes

In 2 maanden al je ideeën op 1 rij en met goede focus vooruit

Van Schets naar Succes – In 2 maanden een IJZERSTERK  bedrijf op JOUW eigen-wijze

De regeltjes ken je nu wel, nu is het tijd voor JOU

Je bent bezig en je hebt al iets geprobeerd, maar dat succesvol ondernemen waar je soms wat over leest op instagram? Met al die trucjes en dat gedoe? Met de gladde salespraatjes en opdringerige verkoopmanieren.
Of het zoveelste ebook, volg deze 7 stappen voor een succesvol bedrijf.

Nee, dat werkt niet voor jou. Je bent een creatieveling en je wilt het gewoon op jouw manier doen. Je bedrijf is geboren vanuit een passie en JA daar mag je geld mee verdienen.

Dit groepstraject starten we met een live Kickoff in Dordrecht en we knallen door met 2 wekelijkse sessies. Tussendoor beantwoord ik al jouw vragen en ik beloof je in 2 maanden, heb jij echt een vet bedrijf staan.

En hoe zou het voor jou zijn…

Als je EXACT wist wat jouw succes oplevert?

Dat je niet meer loopt te bullsh*tten en alles hoeft te overdenken. Dat het niet meer als een uitputtingsslag voelt?
Als je gewoon jezelf kan zijn en je een vertrouwen tot in je tenen voelt, dit lukt, no matter what.

$

Wat maakt mij nou zo speciaal als ondernemer?

$

Hoezo lukt alles bij mij (net) niet?

$

Waarom lijkt het bij de ander altijd zo gemakkelijk te gaan?

$

Welke keuze moet ik nou maken, naar wie moet ik nou luisteren?

In deze training zijn deze (en nog veel meer) vragen herkenbaar en hoef je niet meer op je eilandje in je eigen hoofd rond te blijven tollen. We gaan samen aan de slag, praktisch, positief naar een veerkrachtige mindset, die kan tegen een stootje en die ervoort zorgt dat jij de beslissingen maakt die horen bij die BadAss ondernemer die je diep van binnen bent!

Wat kan ik verwachten?

2 maanden coaching

Dit programma omvat 2 maanden coachings dmv een live Kick-off dag in Dordrecht, live Q&A’s met Hotseatsessies in een kleine groep en opdrachten om te knallen met je bedrijf. Deze zijn om de week op wisselende momenten. Je kan deze terugkijken

 

Diverse opdrachten en masterclasses

Ik geef je opdrachten om enerzijds jezelf beter te leren kennen, anderzijds om uit je comfortzone te gaan en bijvoorbeeld meer rust in je hoofd te krijgen. Deze opdrachten kan je in je eigen tempo uitvoeren.

Persoonlijke groei

Yes en dat levert je ook weer veel moois op. Want kan jij je voorstellen dat als jij beter in je vel zit je makkelijker onderneemt? Dat je sneller keuzes maakt omdat je weet wie je bent? Dat je makkelijker uit je comfortzone stapt en daardoor betere resultaten behaalt?

Een stabiel bedrijf

Je vliegt niet meer van Hot naar Her maar je krijgt een stevig fundament om vanuit daar

Jij krijgt die trap onder je kont om eindelijk dat megavette bedrijf neer te zetten!

$

Structuur in je bedrijf

$

Strategie voor jouw bedrijf

$

Omgooien van bedrijf incl. aanbod, doelgroep en content

$

Ontwikkelen van een nieuw en beter aanbod

$

Zelfbeeld, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen

$

Discipline, motivatie en enthousiasme

$

Personal branding en tone of voice

Hell Yeah. Ik wil dat f*cking vette creatieve bedrijf bouwen

Je krijgt van mij:
-Een livedag in de regio Rotterdam / Dordrecht met de groep, zo heb je gelijk businessbuddys
-Iedere 2 weken een groepssessie
-Een blueprint voor jouw bedrijf + concrete acties
-Continue feedback en motivatie

 

Dit traject kost normaal €599 excl btw maar als pilot mag jij voor €299,- meedoen (max. 6 plekken) 

 

 

Wie is jouw coach?!

 

Dit ben ik, Suzanne Boers. Creatief, multipassionate, ambitieus, moeder, netwerker, coach voor de creatieve ondernemer en nog veel meer haha

Mijn eigenwijsheid is ook de eigenschap die me kenmerkt. Ik wil dat jij die kant ook laat zien, en niet op gaat in die beige massa van andere ondernemers. JIJ bent uniek.

Met mijn eigen achtergrond met 2 bedrijven, ervaring als maatschappelijk werker en een NLP-opleiding, weet ik de perfecte ingrediënten van Mindset en Strategie te combineren om jouw bedrijf te laten sprankelen.

Ik weet hoe het is om 1001 ideeën te hebben, niet te weten waar je moet beginnen of waar je eindigt en heb zelf een onwijs creatief brein. Tegelijkertijd maak ik de vertaalslag voor je, hoe dit wel voor jou kan werken. Dit doe ik zonder dat ik jou rare trucjes aanleer maar echt op jouw eigen unieke en praktische wijze. Vooral veel plezier, niet te moeilijk denken en lekker genieten van het spel dat ondernemerschap heet. 

Ik confronteer je, ben je cheerleader, je tweede brein, werk plannen strategisch en praktisch met je uit. We  gaan er samen volledig voor om van jouw creatieve bedrijf een f*cking vet bedrijf te maken, op jouw eigen wijze. 

PS. Klaar om dit spel te winnen? Ik geef je de juiste kaarten.

 

Ik heb bij Suzanne Boers een live-dag geboekt omdat ik een nieuw aanbod in mijn bedrijf wilde lanceren. Aan het einde van de dag had ik duidelijk hoe ik mijn lancering wilde aanpakken, welke stappen en als extraatje ruimte voor mijn eigen gevoel (ook de beren). Suzannes kracht was dat alles gezegd mocht worden maar zij steeds weer het gesprek leidde naar de kern van de zaak. Zowel praktisch als het mentale stukje wordt aangepakt bij haar. Suzanne is daadkrachtig en liefdevol, met zowel kennis als ervaring. En net zo creatief en out of the box als een creatieveling nodig heeft als coach!

Rozemarijn van der Zee

Creatief ondernemer, StoryArtPaper

Afgelopen jaar heb ik het 1-1 traject gedaan bij Suzan. Dit heeft me veel gebracht. Ik ben bewuster van wat ik wil met mijn onderneming, welke richting en welke klant. Daarnaast is Suzan een fijn persoon om mee te sparren, erg betrokken en op zijn tijd prikkelende vragen stellen. Ik zou iedereen een Suzan aanraden om op een ontspannen en prettige manier meer uit je onderneming te kunnen halen.

Janneke Lekkerkerker

Grafisch designer, www.madamegiraffe.nl

Let’s talk!